Ic meselemiz asla bitmez.
Saygilar.
Printable View
Ic meselemiz asla bitmez.
Saygilar.
Bunlar tabi ki sebep olmus olabilir ama bu derece sert düşüşün arkadinds başka bir haber olabilir. Ben erken seçimden korkuyorum. İnşallah öyle bir haber gelmez. Son erken seçim açıklamasında elimdeki tüm hisseler aşağıya doğru devre kesmişti. Sonra da seçim bitene kadar borsadan hayır gelmedi zaten
Mps kesin sonucmudur
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun hesaba gecti ilk gunden zarar yazdim sansa bak
Tcd ne yapicak acaba
Dususe turev acmislardir isallah
Mps tablodan fazla geldi
Tcd de oyleyse.yandik
Zpf dolarin 2-3 gundur olan hareketlerine gore az getirmis yine de. Bakalim yarin aksam nasil olacak. Bu arada borsaya akin eden kucuk yatirimci bayrami elinde nakitle gecirmek istemez mi ? Bugunku satislarin bir kismi bu yuzden olabilir. Ben kendi adima bu sekilde dusundum elimdeki tum fonlara dun satis verdim. Elimde iki fon kaldi biri afa digeri ise tau. Afa hesaba bayramdan sonra gelecegi icin dun satis veremedim. Tau da ise 98 gun once almama ragmen hala zarardayim o yuzden satamadim.
Xu100 * günlük göstergeler satta. 20 günlük ortalama 1170, 50 günlük: 1130, 100 günlük:1095, 200 günlük 1069.
Dolarda göstergeler pozitifte. Ytd.
Berat Albayrak: Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam ediyor
Sebep bu olabilir mi? Sadece yabancı diye belirtmemiş.
İyi akşamlar kira sertifikalari fonlarinin çalisma prensibi nasildir neye göre artar neye göre düşer acaba bu ay ppf lerin altinda kaldilar 0.3 getirisi var aylik bazda
Dostlar peki eib de durum nedir?
Saygilar.
Dün akşamki doların oynaklığı sonrası borsadan çıkıp dolara yatırım yapmak isteyenlerin hareketi olarak da sert düşmüş olabilir.
Altın fonlarının fiyatı saat kaçta hesaplanır?
felaket. dunku fiyattan TCD'den çıktım, bugünkü fiyattan MPS arttirdim, TCDler +2yi bekliyor. Ucuz yırttık. Ama borsa yarın da çakılmaya devam edecekmiş gibi duryor. Beklenen düzeltme geliyor mu ne, YTD.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Tauzedeler grubu kuralım :)
16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fonda iken düşüşlerden kaçma şansı da olmuyor. Satalım diyene kadar zarar büyüyor. Marttaki düşüşte, düzelir diyene kadar fon değeri %50 düşmüştü. Sonrası ya zarar realize etmek ya da uzun dönem beklemek. Bakalım bist gidişatı nasıl olacak? Valör nedeniyle satış yapılacaksa 12:30 öncesi karar vermek gerekiyor. Umarım sadece düzeltmedir. Ancak 10300 e kadar düzeltme bekleyen analistler de var.
Bugun bayram oncesi borsadan cikisin son gunuydu t+2den dolayi, bunu da dikkate almak gerekir.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Elindeki sertifikanın 2. el değerine göre hesaplanır.
Tam anlayamayanlar KVBA fonlarınına baksın
Genelde KVBA fonlarındaki gibi faiz artışı olan süreçlerde kira fonları kötü performans gösteriyor.
Benim tahmininm kira fonlarından bir süre daha beklenti içine girilmemesi yönünde.
Eurobondlar eksi olmasına rağmen ıpv ve tdg artmış.
Ipv +0.25, Tdg +0,49, Ipj +0,82
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.