Sayfa 973/1001 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,777 - 7,784 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. İyi akşamlar kira sertifikalari fonlarinin çalisma prensibi nasildir neye göre artar neye göre düşer acaba bu ay ppf lerin altinda kaldilar 0.3 getirisi var aylik bazda

2.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Sayın Black Mirror, neden TAU aldınız acaba? Şu ana kadar gördüğüm en kötü fonlardan birisi olur kendisi
    Bankacilik endeksi fonu ariyordum. Adp ve tau arasinda kalmistim. is yatirim fonlari basarili diye dusunup tau aldim fakat yanildim. Gerci endeks fonu oldugu icin adp ile arasinda pek fark yok fakat adp daha basarili su ana kadar

3. Dostlar peki eib de durum nedir?
    Saygilar.

4. Dün akşamki doların oynaklığı sonrası borsadan çıkıp dolara yatırım yapmak isteyenlerin hareketi olarak da sert düşmüş olabilir.

5. Altın fonlarının fiyatı saat kaçta hesaplanır?

Alıntı Originally Posted by ibrahim16 Yazıyı Oku
    MAC - 4,28. yeni fiyatı 0,040681
    felaket. dunku fiyattan TCD'den çıktım, bugünkü fiyattan MPS arttirdim, TCDler +2yi bekliyor. Ucuz yırttık. Ama borsa yarın da çakılmaya devam edecekmiş gibi duryor. Beklenen düzeltme geliyor mu ne, YTD.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Bankacilik endeksi fonu ariyordum. Adp ve tau arasinda kalmistim. is yatirim fonlari basarili diye dusunup tau aldim fakat yanildim. Gerci endeks fonu oldugu icin adp ile arasinda pek fark yok fakat adp daha basarili su ana kadar
    Tauzedeler grubu kuralım

16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Altın fonlarının fiyatı saat kaçta hesaplanır?
    16-17 arası bir şeydi. Geçtiğimiz haftalarda ben sormuştum. Böyle bir cevap almıştım. Görmüşken ben yardımcı olayım dedim

Sayfa 973/1001 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •