O poşet 25 krş olmayacaktı...
1 kğ şekerpancarı alış fiatı 27 krş...
Printable View
O poşet 25 krş olmayacaktı...
1 kğ şekerpancarı alış fiatı 27 krş...
Ek 22173
Faizlerde hareket var .. düne göre 1 puan yukarıda ..
Denizbank 1m+ 32 gün %20.5
Makaslar biraz daralmış ama yinede normalin üzerinde..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7d2cf4ce00.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3b885732d4.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İstanbullular...
Yaşlı, isteksiz, zorla bu göreve atanmaya çalışan, yorgun, seçildikten sonra binadan çıkmayacak, ankesörlü telefon gibi birini mi seçmek istersiniz ?
Yoksa,
Genç, istekli, hızlı, kendi projeleri ve vizyonu olan, her daim semtlerde karşınızda görebileceğiniz, dertleşebileceğiniz, particilikten uzak, çalışma azmi ile dolu, IPHONE X gibi birini mi ?
Karar sizin...
Calma iste hayallerimi, birak oyle kalsin
Nedir bu hiddet bu celal
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence soylediklerinin yaninda gecen secimde bir cok kisi mansurun masada kaybettigini dusunuyor. Iadeyi itibar acisindan dogru bir hamle yapti bence chp.
"Türkiye'yi büyütmeyi sürdüreceğiz. İstanbul'un sıkıntılarını, sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Cumhur güçlü olursa, Cumhurbaşkanı da güçlü olur. Cumhurbaşkanı'nın yanında olduğu belediyeler de güçlü olur. 4,5 sene bu kardeşiniz Cumhurbaşkanı. Sizlerle birlikte bu yolda emin adımlarla yürümemiz lazım.
https://www.haberturk.com/cumhurbask...bul-da-2417743
Arkadaşlar "Fitch raporunda altı senaryoya göre yapılan stres testlerinin sadece ikisinde bankaların sermaye yeterlilik oranının altına indiği belirtildi." diyor. Bu iki banka hangisi duyumu olan var mı?
2 yıllık tahvil faizi 23.14
Ulan imamoglu trabzonluyum dedi diye adam buna bile catiyor ya.
Bir de su ozhaseki nasil bir adam. Akp nasil bu adami gostermis hayret. Dogru pek adam kalmadi partide. Herkesi disladilar, en ufak ses cikarani.
Etrafi hep biatci kayniyor
Faizler 23.14 olmuş
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir de bu Green Island'ın seçim zamanı ne işi var ABD'de.
Yüce filozof, şair, artist, komedyen, başkan, başbakan, cumhurbaşkanı, belediye başkanı, vali, kaymakam, muhtar, meclis üyesi, ceo, genel müdür, merkez bankası başkanı, diyanet başkanı, tobb bilmem ne bilmem ne şeysi ulu reisin bir sözü var
"biz yağranı bulduk, onlar yağranı bulamadı". Yakında herkes yağranı bulup tutacak. Yanlış anlaşılmasın, youtube a rt ve yağran yazınca çıkıyor
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TR 2 YILLIK TAHVİL 23,09 21,21 8,86 23,14 22,28
TR 10 YILLIK TAHVİL 19,28 18,66 3,32 19,28 19,28
TR 5 YILLIK TAHVİL 22,57 22,50 0,31 22,61 22,57
oy oy oyyyyyy...ülkenin geleceği nasıl satılırmış görün...işte bu rakamlarda...
2 yilliga ne olmus oyle ya.
Bir vakıfbank şubesine ptsi için 300.000 tl nakit çekim talimatı veriliyor,alınan cevap para sıkıntımız var ptesi ödeyemeyebiliriz?
Ben bizzat şahidim. Chp de çalışan kadına 2014 yılında secimde başarılar iyi çalışın dedim kadın bana biz sağcı için çalışmayız dedi!
Kafa bu arkadaşlar beklentiyi yükseltmenin hayal kırıklığı dışında bir olayı yok.
Benim oyum Mansur'a, ailecek abisini tanırız abisi öğretmendi, ama Mustafa Tuna aday olsa da ona verirdim açık konuşayım rakip hem Kayserili hem de başka çok falsosu var o nedenle vermem.
Garantiden önceki yıllar alırdım hep iadeyi.. Bu yıl kasmışlar araştırdığım kadarıyla da.. 144 lira yansıttılar,önce iptal talebinde bulundum.. içeride de 50 puanım vardı o da yanmasın diye 60 tl lik puana razı oldum. İptal etseymişim geçen yılın taahhüdü de dolmamış,kartı kapatın dediğim müşt.hizmetleri uyarmamıştı.. açtırmak için aradığım mh. hizm.söyledi..
Yan etkiler neler?
TL ihtiyacı olan yabancı yatırımcı elindeki tahvil ve hisse senetlerini satarak TL edinebilir ki tahvil faizlerindeki yükseliş ve borsadaki düşüş bu öngörüyü destekliyor. Cuma gününden bu yana tahvil faizlerinde yaklaşık 200 baz puanlık bir yükseliş yaşandı.
İşte tam bu noktada bir daire çizip başladığımız yere geri döndüğümüzü görüyoruz. Çünkü Merkez Bankası’nın geleneksel yolla faiz artırımından kaçmak amacı ile izlediğimiz yan yol sonuç olarak piyasa faizlerinde belki daha da sert bir yükselişi beraberinde getiriyor.
Geleneksel yoldan saparak swap piyasası yolu ile dolar/TL kurunun dizginlenmeye çalışılmasının bir diğer dezavantajı algı bozulması ile ilgili.
Elindeki pozisyonu kapatamayan, istediği zaman Türk piyasasından çıkamayıp kendisini hapsolmuş hisseden bir yatırımcı, bir sonraki gün TL varlıklara yatırım yapma konusunda çekimser kalabilir, ya da alacağı riskin yükseldiğini düşünüp daha fazla faiz talep edebilir.
Oysa aynı sonuç Merkez’in politika faizini artırması ile elde edilse böyle bir yan etki doğmadığı gibi sıcak para girişinin hızlanması bile söz konusu olabilirdi.
Güzel yazmış yine Selva hoca.
Kısa öz, herkesin anlayabileceği bir şekilde.
Başlanılan yere geri döndük.
dolarda oran alan varmı?burgan 3.5 diyor...
Bugun garantideki mt ile gorustum müdürü haftaya baskının kalkabilecegini tahvil faizleriyle yakın mevduat oranlariyla karsilasacagimizi söylemiş
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi