Sayfa 977/999 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 7,809 - 7,816 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by furkankilic Yazıyı Oku
    çok beklersiniz, özellikle istanbul anadolu da chp li belediyelerin rezil yönetimini biliyoruz. Başta Ataşehir,maltepe,kadıköy olmak üzere. Ben ataşehirdeyim 10 senedir 1 kere kaldırım değişti başka hiçbir şey görmedim. Başkanın çöpünüzü topluyoruz diye millete fırça attığı video youtube da var. Böyle vizyon mu olur ? Bu belediyeler akp de olsaydı, imamoğlu nu bir adım önde görürdüm. 2002 den sonraki en heyecanlı seçim olacak. Sonuçları kararsız seçmen belirleyecek gibi duruyor.
    Calma iste hayallerimi, birak oyle kalsin

Nedir bu hiddet bu celal

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Haklısınız,Ana yinede Chp içinden çıkmış İslamoğlu gibi aday yokmuydu Chp Ankarada diye düşünmüyor değilim bende ..
    Mansur kazanırsaki öyle görünüyor ,Ankara akp adayından dolayı kazanacak .Kayserili diye baştan tepki vardı hala öyle ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bence soylediklerinin yaninda gecen secimde bir cok kisi mansurun masada kaybettigini dusunuyor. Iadeyi itibar acisindan dogru bir hamle yapti bence chp.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. "Türkiye'yi büyütmeyi sürdüreceğiz. İstanbul'un sıkıntılarını, sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Cumhur güçlü olursa, Cumhurbaşkanı da güçlü olur. Cumhurbaşkanı'nın yanında olduğu belediyeler de güçlü olur. 4,5 sene bu kardeşiniz Cumhurbaşkanı. Sizlerle birlikte bu yolda emin adımlarla yürümemiz lazım.

https://www.haberturk.com/cumhurbask...bul-da-2417743

4. Arkadaşlar "Fitch raporunda altı senaryoya göre yapılan stres testlerinin sadece ikisinde bankaların sermaye yeterlilik oranının altına indiği belirtildi." diyor. Bu iki banka hangisi duyumu olan var mı?

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    "Türkiye'yi büyütmeyi sürdüreceğiz. İstanbul'un sıkıntılarını, sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Cumhur güçlü olursa, Cumhurbaşkanı da güçlü olur. Cumhurbaşkanı'nın yanında olduğu belediyeler de güçlü olur. 4,5 sene bu kardeşiniz Cumhurbaşkanı. Sizlerle birlikte bu yolda emin adımlarla yürümemiz lazım.

Bu haberle borsa ralli yapar mı?

6. 2 yıllık tahvil faizi 23.14
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    "Türkiye'yi büyütmeyi sürdüreceğiz. İstanbul'un sıkıntılarını, sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Cumhur güçlü olursa, Cumhurbaşkanı da güçlü olur. Cumhurbaşkanı'nın yanında olduğu belediyeler de güçlü olur. 4,5 sene bu kardeşiniz Cumhurbaşkanı. Sizlerle birlikte bu yolda emin adımlarla yürümemiz lazım.

Propaganda mı yapıyorsun kardeşim? Alıntı yaparak kendimi alet edilmiş hissetmeme rağmen bunu sormak zorunda kaldım.

8.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Arkadaşlar "Fitch raporunda altı senaryoya göre yapılan stres testlerinin sadece ikisinde bankaların sermaye yeterlilik oranının altına indiği belirtildi." diyor. Bu iki banka hangisi duyumu olan var mı?
    Atilla Yeşilada'nın son videosunda isim vermeden talep edenlere döviz satışı yapmayı bıraktı dediği bankalar olabilir mi..

Sayfa 977/999 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •