1 dolar 1 Lira olacaksa kabulum. Cöksün varsin. Coluk cocuk Abd gorsun. Abdli kacak isciler. Vuuuvv seksi
Printable View
1 dolar 1 Lira olacaksa kabulum. Cöksün varsin. Coluk cocuk Abd gorsun. Abdli kacak isciler. Vuuuvv seksi
Bugünkü hasta sayısı vefat yoğun bakım hasta sayısı iyileşen hasta sayısı umut verici geldi bana bu ay biz bu işi düzeltiriz gibi geldi sayılarda oynama yoksa.
EL ERIAN has two suggestions: sell high-yield to buy investment grade and if you are heavily exposed to non-US markets, “come back to the U.S. … I am really worried about what’s going to happen to certain emerging economies.”
........
Yani diyor ki
Riskli varliklarinizi satin ve daha az riskli olanlara yonelin.
Abd disinda ki yatirimlarinizi satip Abd ye donun
Abd nin kaynagi cok ama diger ulkelerde yok.
Ozellikle gelismekte olan ulkeler gotu nasil kurtataracak merak ediyorum
virüs keriz silkelemesi yaparmı la
'Kolonya sürünce alkollü çıktım' dedi, kan tahliliyle ehliyetini geri aldı https://sptnkne.ws/BWff
Bilginize..!!
Biz bu işi haziran da düzlüğe çıkarsak sadece bizim bunu atlatmamiz turizm ulaştırma ve ihracat bağlantılı üretim açısından onları toparlama sürecini nasıl atlatıriz onu planlamak gerek
AB de parmakla hesap yapıyorlardı, şu kadar yaşlı ölürse bu kadar daha kar ederiz diye
hevesleri kursağında kalacak galiba..
olan bizim umrecilere oldu
Tam da demek istediğim bu. Dow - 12 iken bizim - 4 düşmemiz gibi. Fakir bir adamın cebinden uçacak rakamla zenginden gidecek refah seviyesi aynı olabilir mi, bu arada ben de mayıs ortası ortamın normale dönmeye başlayacağını düşünüyorum
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mayıstan bende umutluyum sonra ikinci dalga yapıp sn besonderesin dediği gibi ayı tuzağı yapacak covid.
Bist önce soluksuz 150 bin olsun sonrada soluksuz 50 bin olsun ama bunlardan önce sinyal versin çıkıcam düşücem diye herkes zengin olsun mutlu olsun ve mutlu ölsün
Sonra herkes uyusun kıyamet kopsun uyandığnda cennet te olsun erkekleri huriler bayanlarda nuriler beklesin
Filmde burda bitsin
Saygılar
Siz yine de evdekalin. Hayat eve sigar.
Erken işlem USD TRY varmı ?
Abd de ki son secim anketlerinde Trump geriye dusuyor. Muhtemel aday Joe Biden one gecti ve farki aciyor.
Su virus bitsin bu da fiyatlanmaya baslayacak.
Daha fiyatlanacak o kadar cok olumsuz sey var ki.
borısı hastaneye kaldırılmıs
tam suru bagısıklıgı olmus.......
Abi eniştem 41 yaşında corono şüphesi ile yatıyor. İki gün önce telefonda konuşacak nefes yoktu. Su an iki gün öncesine göre iyi bu arada kız kardeşim ve bir yeğenim hafif koku alamama ve boğaz ağrısı şeklinde atlattı. Olaya bu açıdan bakarsak yoğun bakıma normalde yatırılan kişiler şu an izole tek kişilik odada yatıyor. Bunu da yoğun bakımları bir anda işlevsiz hale getirmek istememeden kaynaklı olabilir. Şuan 65 üstü riskli tamamen sıkı şekilde izole bu avantaj ikinci genç nüfus sayesinde buda dünyaya nazaran daha hafif atlatacagiz. Ben iyiye gideceğini düşünüyorum. Tabiki verilere dayanarak. Gizli bir şey yanlış şey varsa o başka biz ikinci safhayi düşünmeliyiz ekonomi nasıl atlatır. Bence corono dan daha yıkıcı ekonomi olur
Kovid-19'a yakalanan İngiltere Başbakanı Boris Johnson hastaneye kaldırıldı.
İngiltere Başbakan hastaneye kaldırıldı
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bu arada bizim genetik yapımızdan dolayı bize birşey olmaz diyen , birçok insanı etkileyerek olayı hafife aldıran soytarılar artık görünmüyorlar...
Umarım unutmayız gelecekte...
https://bundle.app/PUwzu22W
Sterlin çökermi
Babam ilkokul mezunu 73 yaşında ziyarete gittim çocuklar la valla toka öpüşme yok. 1,5 uzakta durdu sadece para verdi beş dk da gönderdi bizi tamamen kanıksanmış hiç dışarı çıkmıyor. Böyle yapıyorsa ihtiyarlar biz bu işi çabuk düzeltiriz. Biz turisti nasıl getirecegiz bu çok önemli çünkü 35-40 milyon turist yiyor içiyor giyiyor 50 milyar dolar para getiriyor biçim için en büyük sıkıntı bu.
Adamlarda teharet musluğu yok normaldir.:drunk:
Ne başbakanmış arka arkaya yapıştırdı millet..:drunk:
Elizabeth bugün konuşma yaptı 3 saat önce demekki biliyordu kaç yıl aradan sonra ulusa sesleniş var bişeyler sanki
55 yaş
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Ruslar, virüs bulasip iyilesen, iyileştikten sonra 1 ay boyunca bulastirmaya devam ediyor demişler.
Benim turizm planım su. Turizm bölgesinden çıkış olmasın ablukaya alalım test vs yapalım vaka olduğunda anında izole edelim. Turizm bölgesi harici turist çıkmasın olabilir mi bu tabi Avrupa ve Rusya izin verirse