Sayfa 974/1003 İlkİlk ... 474874924964972973974975976984 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,785 - 7,792 arası.

Konu: Viop - XV

Virus bitsin ama borsalar coksun.

Guzel olmaz mi.

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ben de öyle düşünüyorum ama küçük bir problem var. Ne zaman?
    Ve klinik çalışmalara başlandı...
    Ne kadar sürer biliyormusun?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Maltada hala olu yok. Hergun ortalama 10 15 vaka cikiyor.

.
    .
    Ne diii bu yav..Essash mı diiin..

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Şimdi elektrikler kesilince aklıma geldi. Diyelim ki adam cafe işletiyor. Önlemler kapsamında dükkanı kapattı. Elektrik dağıtım şirketi sayaç okumaya adam gönderemeyeceği için son 3 aylık ortalamaya göre faturalandırma yapacakmış. Adam hem iş yapamayaacak hem de dogalgazı elektrigi iş yapıyormuş gibi ödeyecek he mi? Vay babam vay.
    Bende düşünmüştüm bunu

Adamların düşüncesi şu senin paran var yada yok elektrik kesik yada değil okuyucu var yada yok bunlar bahane değil adam otomatik sabitlenmiş 2018 Nisan 2019 Nisan ne yakmış al ortalamasını bitti.

Peki bu bilgi bana nasıl iletilecek sms yada İnternet gir sayaç no tesisat no vs. Bunlar olum ben 60 yaşında ilk okul terk ne anlarım İnternet ten ayrıca 2018 ve 2019 faturam cufcuf kayıp ne bileyim bana geçirmediğinizi belki 2018 bedaş 2019 ve 2020 ayedaş nasıl bulan eski rakip firma faturasını yada ben kiracıyım adım ali kardeşimle veli yani ailesi ile yaşıyorum 2 aile yani 10 kişi sonra ayrıldık ben 4 kişi ali hobaa 10 kişilik faturayı banamı döşeyeceksin

Mantık şu

Ortalama bul geçir

umarım gerek okyanuslarda gerekse yörüngede her türlü imkanı kullanarak atmosferin ve okyanusun sıcaklığının, CO2 seviyelerinin ölçüm ve korrelasyonları yapılıyordur.. bu analizleri görmeye başlarız yakında.. iklim modelleri için mükemmel fırsat..kyoto protokolü ve benzeri girişimler bazı devletler (özellikle cumhuriyetçi abd yönetimleri) tarafından ciddiye alınmıyordu ama bu dünyanın "yavaşlaması" iyi bir data seti ortaya çıkaracak..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku

.
    .
    Ne diii bu yav..Essash mı diiin..
    Ama bugun gocmenlerde cikti. Onlarin yasadigi bolgeyi karantinaya aldilar.

7.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Haha gayet güzeldi aslında:

Dünyada peak 2 gün önce görülmüş 6174, şuan 5820

Usa uk ch hala rekor kırdığı için covid gündemde yer almaya devam edecek

YTD
    O iki gun once Fransa huzur evlerinde ölenleri toplu bildirdi. Dunde bildirdi. Onun etkisi var.
    Tabi pik mik hikaye. Geri donusu sag salim nasi yapicaz soru bu. İzleyip ogrenecegiz agalardan.

8.  Alıntı Originally Posted by seyis Yazıyı Oku
    Abd doları bir yere gitmiyor biz aşağı kayıyoruz.
    Doların bir yere gidip gitmediğini ölçmek için karşısına, o�na denk bir ülke ve onun para birimini koymanız lazım.

Esen kalın
    Try bazlı usd hareketinden bahsediyordum. Doların çöktüğü yerde bizim aşağı bile kayıyor olsak bir devin aşağı gidişiyle aynı miktarda gideceğimize inanmıyorum. Lineer değil non-linear bir sekilde bakıyorum esasen.
    Teşekkürler sizlere de esenlikler

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 974/1003 İlkİlk ... 474874924964972973974975976984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •