Dikkat et , tabanda 1.1 M var...
Printable View
teknık bılen arkadaslar sızde bıst 100de destek nedır......bıraz istısare edelım
Herkese benden çay .. 3 aylik istihaki aldik. Gidiyim ofisede elemanlara maas vereyim. Malum kimseden para alamiyoruz. Ayın 15. Olmuş. En çok elemanların maaşına sevindim.
Bu piyasada endexin buralara gelmesi bile mucize biraz daha zaman gerekli iyimser olmak adına
Pegasus,tav,çelebi,doco, tam beklediğim gibi oldu bugun tabana yakın, yerinde saydırabilir ilerleyen günlerde pala
1000 point yükselsin sercan damlar
Bakalım gün sonu kapanışı ne olacak.... Thy 10.25 i geçti , 10.45 direncini kırdı ve teknik olarak kırdığı dirence satış yedi...
Endeks bazındada şuan ki hareket teknik bir hareket... Destekler kırılmadığı sürece problem yok
Nezaketin için sağol...burada batan adam sevilir...kazanıyorum dersin, yolunu da gösterirsin...sevilmezsin..sevilmek derdim değil de, sayılmazsın da...ne de olsa kumarcı ruh baskın gelir hep.
Sataşma olmadıkça bu başlıkta işim bitti...sizlere kolay gelsin (spot 55-65 arası yapılan shortlar bir süre kalacak...sabah bile tavana yakın yerlerden poz arttırdım)
keriz silkeleme mi?
kar satışı mı ?
ytd.
bu arada hatay sallanıyor
4.7 ve 4.4
bende 94500 600 var altında iş bıter bankalara satıs sımdılık az.........bı pasta varsa credıt ne yapmıs gormek ısterız
Taşınan pozisyonlar dayanma güçleri açılan kredili pozisyonlar vs herşey servis ediliyor benim inancım bu masa kazanır her daim
Kartlar yeniden karılıyor ,
Bir gün nasrettin hoca komşusundan büyük bir tencere almış. komşusu tencereyi almaya geldiğinde nasrettin hoca içine küçük bir tencere koymuş. komşusuna:
- senin tencere doğurdu,demiş. adam sevinçten ne yapacağını şaşırmış. nasrettin hoca bir gün tencereyi tekrar almış. adam tencereyi sorduğunda hoca şu cevabı vermiş:
- senin tencere öldü, demiş. adam:
- hocam ne diyorsunuz. tencerenin canı var mı? tencere hiç ölür mü, der. hoca:
-tencerenin doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne niye inanmıyorsun.
Şuanki borsanın durumu bu , sert iki tarafa hareketler.
5 kuruş makas koymuş itneler usd alım satıma. Yok size dolar molar emanuke:)))
makası sımdı normale aldı.........bakalım 95500u gececek mı
Thyao 10.30 leri gördü ve döndü... Bugün büyük ihtimal 10.60 lardan kapanır.. Endekste 94.500 desteğinden döndü... Dediğim gibi önemli olan gün sonu kapanış...
Adamlar veriyi kullanarak gün içi düzeltmeyi yaptı gibi... Aşağı bekleyen arkadaşlar hüsrana uğrayacak gibi [emoji4]
PGSUS TAN 4 TL DAHA aldım
Çok kişi ütülecek bugün
Dün devlet alıyor diye birisi birşey demişti sanırım kim hatırlamıyorum .
Bu memur maaşları ödemesi için mi sattılar acaba arkadaşın istihbaratı kuvvetli de merak ettim
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Endeks en az mora, belki maviye değmeden olmaz. Belki mavi üzeri bile atabilir. Bunlar rutin işler, olması gerekenler. Zigzaglar ile yakınlaşacak iki ho. Zamana bağlı. Zigzag durumuna bağlı. Ama bir şekilde o aksiyonu yapacak. Zaman içerisinde güncellemeler ile devam ederiz. Bu hareket poz alma durumumu da değiştirecek.
https://i.hizliresim.com/3pP6LX.png
Pastada dün şort diğer 26bin jetonla piyasanın mına koydu.
hacim baya yüksek...iyiye işaret değil
bugün 99.000 den 94.500 e verdi 1.5 saatte. 4.500 puan az değil. biraz telaş için 93.xxx leri yaksa çok kişi telaşlanır 2.dalga başladı mı diye. başlayan bir şey olduğunu düşünmüyorum testerenin gereğini yapıyor bence. ağustos sonuna kadar psikolojiyi zorlayan bir sürece odaklanmak gerek. mesela pegasus...akıl tutulması gibi tavan serisi...fakat dünkü pegasus incelememde 85 üstünü deneme olasılığını görmem bile çok dikkatli olmak gerektiği uyarısını veriyor. gerçekten görürse ilk kez pay vadelide poz alacam...
2009 yılında çıkışın ilk başlarındada sert çıkıştan sonra 100 de 3-4 düşüş olmuştu ve sonra çıkışa devam etmişti.... İzleyelim bakalım nolcek...
pgsus 54 TL short. yeniden
Thyao flat