💓 The Big Short ❣
💓 The Big Short ❣
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Petrolü iyi katlettiler...
Arz kesintisi işe yaramamışa benziyor...
Zaten problem arz kısmında değil talep kısmında !!!
Alenichev hocam göremedim shortlari kapadın mi bilmiyorum .hisse düşünce de kaybedenler var tabii ki , ama dün yazmıştın yaa 1 buçuk tavan daha çekerse sıfırlarım diye. Bu yazdigina uzulmustum.Senin adına bugün pgsus taban olmasına sevindim. Umarim sabah gidiyo diye kapamamışsındır shortlari
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Hacim fena değil günlük sistem flat fileto hisselerde de hafifledik bakalım neler olacak.
Endeks tekrar toplayabilir. 101-103 sıralı hedef olabilir. Garana odaklandım yine. Endeksten negatif bir seyir izlemesi lazım. 6.75 ten itibaren alıcıyım. Zamanını bilmiyorum. Onu bilsem burada işim olmaz zaten.
merak edenler için durum bu...bunun dışında her perşembe MB nin açıkladığı verilerde yurt dışı yerleşikler satıp satıp duruyor...aylardır satıyorlar...bakalım ne olacak bu işin sonu...yalan değilse bu veriler bilmem neler...yabancı tüyüyor...yalansa da bizi kandırıyorlar abicim ne diyelim...
![]()
Yer İmleri