Sayfa 975/1002 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,793 - 7,800 arası.

Konu: Viop - XVI

1. 💓 The Big Short ❣
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. Petrolü iyi katlettiler...
    Arz kesintisi işe yaramamışa benziyor...
    Zaten problem arz kısmında değil talep kısmında !!!

3. Alenichev hocam göremedim shortlari kapadın mi bilmiyorum .hisse düşünce de kaybedenler var tabii ki , ama dün yazmıştın yaa 1 buçuk tavan daha çekerse sıfırlarım diye. Bu yazdigina uzulmustum.Senin adına bugün pgsus taban olmasına sevindim. Umarim sabah gidiyo diye kapamamışsındır shortlari

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

4.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    bloomberg bunuda haber yapıyormu?

yoksa kafasını kumamı gömdü...

Hazine ve Maliye Bakanlığı: 2020 yılı Mart ayında merkezi yönetim bütçe giderleri 91,2 milyar TL, bütçe gelirleri 47,4 milyar TL ve bütçe açığı 43,7 milyar TL olarak gerçekleşmiştir
    Bu korkunç bir açık.yıl sonu devasa açık olacak anlaşılan.

5.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Biliyorum belki bana kızacak çoğu arkadaş piyasa kol gibi artı Da bunu yazıyor die ama

Bana göre çok sağlam Mal Kitlediler bugün gelene gidene

Bu tezimin haklılığını göreceğiz ilerki süreçte
    💓💓💓 Big Short 💓💓💓
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6. Hacim fena değil günlük sistem flat fileto hisselerde de hafifledik bakalım neler olacak.

7. Endeks tekrar toplayabilir. 101-103 sıralı hedef olabilir. Garana odaklandım yine. Endeksten negatif bir seyir izlemesi lazım. 6.75 ten itibaren alıcıyım. Zamanını bilmiyorum. Onu bilsem burada işim olmaz zaten.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    merak edenler için durum bu...bunun dışında her perşembe MB nin açıkladığı verilerde yurt dışı yerleşikler satıp satıp duruyor...aylardır satıyorlar...bakalım ne olacak bu işin sonu...yalan değilse bu veriler bilmem neler...yabancı tüyüyor...yalansa da bizi kandırıyorlar abicim ne diyelim...

Sayfa 975/1002 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •