Uzun soluklu bir süreç tabi..Keşke çok önceleri başlasaymışız bu işlere ama sonuçta belli bir yol kat edilmiş....Buna da şükür
Printable View
Kaan savaş uçağının motoru yerli mi?
F110 ÖZELLİKLERİ
F110 motoru, General Electric F101 ile aynı motor çekirdeği tasarımını kullanır. F118, sonradan yanmalı olmayan bir çeşittir. Motor ayrıca, TUSAŞ Motor Sanayii (TEI) tarafından Eskişehir, Türkiye'de lisanslı olarak üretilmektedir.
Ge teiye ortak zaten de. Motoru kale grubu yapmaya çalışıyor. Eş zamanlı başka çalışmalar da mutlaka vardır.
https://twitter.com/huseyingunayDC/s...uwl4rP4eA&s=19
"Hakim, her hangi bir karar vermeden ya da açıklama yapmadan duruşmayı bugün için bitirdi.
Arkadaşlar, bu normal bir durum. Avukat ve savcıların savunmalarını dinledi. Hakim taraflara kararını kendisinin belirleyeceği bir tarihte yazılı yapacaktır."
@huseyingunaydc
A haber : Hakim halkbanka ceza vermedi.
Kripto para borsası Coinbase'de artan işlem trafiği nedeniyle teknik sorun yaşanıyor
- Coinbase Üst Yöneticisi (CEO) Brian Armstrong: - ?"Trafikte büyük bir artışla karşı karşıyayız, karşılaştığınız sorunlar için özür dileriz. Ekip durumu düzeltmek için çalışıyor"
WASHINGTON (AA) - ABD'nin büyük kripto para borsası Coinbase'de, kripto para birimi Bitcoin'in 60 bin doların üzerine çıkmasıyla artan işlem trafiği nedeniyle bir dizi teknik sorun yaşandığı bildirildi.
???????Coinbase'den yapılan açıklamada, bazı kullanıcıların Coinbase hesaplarında sıfır bakiye görebileceği ve alım veya satım sırasında hatalar yaşayabileceği belirtilerek, durumun farkında olunduğu aktarıldı.
Bu durumun araştırıldığı ve kısa süre içerisinde bilgilendirme yapılacağı belirtilen açıklamada, "Varlıklarınız güvende." ifadesi kullanıldı.
Ayrıca, Coinbase'den yapılan bilgilendirmede, müşteri ticaretinde iyileşme görülmeye başlandığı ancak artan trafik nedeniyle bazı müşterilerin giriş yapma, gönderme, alma ve bazı ödeme yöntemlerinde hala hatalar görebileceği kaydedildi.
Coinbase Üst Yöneticisi (CEO) Brian Armstrong ise X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Trafikte büyük bir artışla karşı karşıyayız, karşılaştığınız sorunlar için özür dileriz. Ekip durumu düzeltmek için çalışıyor." değerlendirmesinde bulundu.
Kripto para birimi Bitcoin'in fiyatı, spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) ilginin devam etmesiyle 60 bin doların üzerine çıkarak Kasım 2021'den bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.
Analiz şirketi Coinmarketcap'in verilerine göre, Bitcoin dahil küresel kripto para piyasasının değeri 24 saatte yüzde 4,9 artarak 2 trilyon 250 milyar dolara yükseldi.
En büyük kripto para birimi Bitcoin'in fiyatı TSİ 22.16 itibarıyla son 24 saatte yaklaşık yüzde 8 artarak 61 bin 300 doların üzerine çıktı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Abooov
https://twitter.com/ConflictTR/statu...WDP0og-3w&s=19
Biz de yüzde 5 zam gördük mü zıplıyoruz:)
kerevitaş ta bulls alımı var ilk kez duydum
Bulls yatırım kime ait?
Kemal Akkaya. Yönetim Kurulu Başkanı
Sermaye Piyasalarında 20 yılı aşkın deneyimi bulunmakta olup aynı zamanda melek yatırımcı olarak girişim sermayesi alanında da tecrübelidir.
https://i.hizliresim.com/7ddygy3.JPG
26 şubat 2024 tarihinde 14,15 tl. - güncel 12,75 tl den kapanış yapmış.
YTD
Halk bank davasında duruşma bitmiş. Herhangi bir gelişme yok.
Karar verilmemiş, açıklama yapılmamış
8969 kırılırsa çoğu yan tahta devre kestirir :ok:
günlükte oluşan son 3 mum tuaf, ne ifade ediyor bilmek zor :ok:
EREGL'de bir sonraki ve bu vadede yüklü pozisyon var.
Yarın vade sonu hareketli olur borsa.
Erken kalkamazsam herkese bol şans fazla açılmayın.
https://i.hizliresim.com/8gnnd8a.jpg
bitcoin 70 bine doğru artık düzeltme yapar bir kısım ordan giren insan kısa da uzulebilir
geçen sene haziran da ki görünüm var gibi endeks kaldığı yerden devam eder ama ille düşsem diyor sa hersey başa sarar ve ayı piyasası geri gelir
Günaydın...
Yine herkeş haziran 2023 peşinde
Neyse onunla ilgili bir daha yazmayayım (50 oldu )
Nisan vade teyorik fiyat 1038... tahta 1024
14 bing var fark
O nisan ayındaki temettü etkileri değil ise; pala 1000 üzerinde, ne yapılır? Nasıl durulur? Mal gelirmi?şimşek in kelle giyotinde...
Bütün bunların muhasebesini yapmak zorunda
Not: al tavsiyesi ile unlu 43 ten 30 milyon akbank aldı, peşine bofa 30 milyon ile destek atmaya geldi... ama gidemedi, kestiremediler banka tahtalarını... bofa geri verdi
Garan 65 üzerinde 2 ay durdu, ondada 70 i kestiremeyince 67 den 25 milyon mal verdi iş
Ne olacak şimdi. Abd de 2 hafta önce gelen tüketici enflasyonu verisi ile ilgili yanlış veri seti kullanıldı gibi söylentiler var. Mazallah bizim ülkede olsa buradaki bazı arkadaşlar neler yazardı.Kimbilir.
Ha Bloomberg te bu soru sorulan bir abla var. Konu ABD olunca nasıl kıvırtacağını bilemedi.Bu Abla Tr olunca maşallah hain kurt aynı durumlarda Abd ile ilgili bir şey olunca polyanna....
Eylülde 15.000 aylık kirası olan yer,
bugünlerde 45.000 istiyor..
aynı tarihlerde kozaa 70 TL ve toaso 300 civarı..takibimde..
8 TL olan simit 12.5 TL..bazı yerlerde 15 TL..
borsa ucuz.. gider gibi yapıp,geri geliyor..
Avcılarda 15-20 bin kira çekenler şimdi 6-7 bine oturacak adam bulamıyor. Bırakın şu gazlama işlerini artık.
Rus ve Ukraynalılara oturma izinleri yenilenmedi bir çok Suriyeli de yakalandığı gibi doğru memleketine gönderildi.
İstanbulda bir sorun soruşturun ne demek istediğimi anlarsınız.
Bugün MSCI endeks değişim günü... Giren ve çıkan hisseler ile ilgili alım satımlar önceden başlar. Ama kapanışta bu hisseler ile ilgili sert hareketler olabilir. Hatırlatayım ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...dd2ac62360.jpg
Halkbank aleyhine ABD'de devam eden davanın temyiz duruşmasında savcı iddianamesini, banka avukatları da savunmalarını verdi. Mahkeme heyeti son kararını ileri bir tarihte açıklayacak
Olabilir,itirazım yok ama benim etrafımda düşen bir kira yok..
Aldığım bir daireyi,kiracılı aldım.. 4.200 TL'den oturuyordu.. Çıkması için 200 bin TL istedi..
50.000'e anlaştık..parayı da bu hafta başı gönderdim.. Çıkan kişi 14.000 TL'ye bulmuş..
Geçit/Bursa'da ..1+1 ,eşimin,kiracının şubat sonu bitiyordu kontratı.. 3.000 TLden oturuyordu..
apartmandaki daireler 10-14 arası... kiracıya 12.000 olur mu ? dedik..Olur dedi..
Daha fazla örneklerde var..
Yeşilköy sahilde oturan bir tanıdık var.. 10.000 T'den oturuyormuş..Ev sahibi musevi
80 dairesi olan biri.. 20.000 yapmış..Çıksam 60.000 TL 'ye gider ..dedi...
bugun kritik gün ya tamam ya devam derinlesme de 8200 ler ... herkesi kriptoya bekliyorum n ugrasıyorsunuz sise ile enkai ile :)))
Ortak üretim planları yapılan Rolls-Royce un uçak motoru patentinin ardında 233 lik ARGE geçmişi var
Malzeme var helva yapacak bilgi birikim yok
Tek kullanımlık roket jet motor üretimini başarabildiler
1924 de Vecihi Hurkuş’a imkan verilmiş olabilseydi çok yol almış olabilirdik
Sebepleri uzun hikaye
TOGG kuruldu Uzaya İlk insanı gönderildi yazılan çizilenler ortada görüyorsun işte
Olaya siyasi sayiklerle bakmamak biryerlerden başlanmış olunmasını desteklemek lazım
selamün ayleyküm
bugün baya aksiyon bekliyorum
pistonu düşürenmi dersin.. böbrek dalak mal malafat havada uçuşacak bence.
kim neyi tutarsa :oleyo:
başarılar. :drunk:
bugun oyle oyunlar dönebilir ki sag gösterip sol vurmalar ama yine KY kaybedecek bakalım tahtacı gün icinde aksiyonları n olacak ama ben 2,66 dolar beklentim kısa vade de krkutma amaclı gösetrilcegni düsunuyorum :))
29 çekiyor, bi özelliği olması lazım, bol kazançlar
bu arada bol şanslar dilerim bear abi..
böbreğe dalağa sahip çık ..:drunk:
Ben bu kiralar adildir demedim. Tabii ki bilmem kaç yıllık içinde kiracı oturan ile yeni kiracı olurken fiyat farkı var ama bu geçen senelerde olduğu gibi devam etmeyecek edemez.
İstanbulda en son evleri etmeyeceği fiyatlara millete çaktıktan sonra bu işler duruldu ben bunu bilir bunu söylerim.
tekil ilginç olaylar olabilir ben Genele bakarım.
Buradaki bazı arkadaşların ruslara ve ukraynalılara oturma izinleri yenilenmeyince mesela Antalya da neler olduğundan pek haberi de yok.
Çünkü bu güruh buradaki arkadaşları kast etmiyorum bunları pek haber yaptırtmıyor.
Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
tohatlı abi bugün mesaiye erkenden başlamadın,palanın parasını almayı bıraktın mı yohusa farklı bi planın mı var