Sayfa 979/1015 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: Viop LIX

1. Bugün MSCI endeks değişim günü... Giren ve çıkan hisseler ile ilgili alım satımlar önceden başlar. Ama kapanışta bu hisseler ile ilgili sert hareketler olabilir. Hatırlatayım ..

abi günaydın...

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    KEREM ABİ gelince beni bul

dolarcılara sardım bu ara

ben diyom kasada dolar yok, onalr diyo brüt, swap,mıwap, ihracatçının dolarını alıyorlarmış neyim... vaa

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn çıtak yanlış bilip yanlış söylüyorsunuz,işin doğrusu sn heval in de belirttiği gibidir.Merkez çok uzun süredir olmıyan bir parayı satıyor.Forumda eskiden bu konu çok tartışılmıştı demek ki topiğin sürekli müdavimi değilsiniz.Merkez net rezervi başka brüt rezervi başka ,brütden satar da net de çok ama çok eksiye düşer.Lübnan gibi ))))))))
    şu LÜBNAN hikayesini bir daha anlat

Halkbank aleyhine ABD'de devam eden davanın temyiz duruşmasında savcı iddianamesini, banka avukatları da savunmalarını verdi. Mahkeme heyeti son kararını ileri bir tarihte açıklayacak
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    abi günaydın...
    Çıtak dayuu günün ydın olsun....kazancın bereketli olsun...... bugün kısaca beklentin nedir.......nisan vade için olursa iyi olur.......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Avcılarda 15-20 bin kira çekenler şimdi 6-7 bine oturacak adam bulamıyor. Bırakın şu gazlama işlerini artık.

Rus ve Ukraynalılara oturma izinleri yenilenmedi bir çok Suriyeli de yakalandığı gibi doğru memleketine gönderildi.

İstanbulda bir sorun soruşturun ne demek istediğimi anlarsınız.
    Olabilir,itirazım yok ama benim etrafımda düşen bir kira yok..

Aldığım bir daireyi,kiracılı aldım.. 4.200 TL'den oturuyordu.. Çıkması için 200 bin TL istedi..
    50.000'e anlaştık..parayı da bu hafta başı gönderdim.. Çıkan kişi 14.000 TL'ye bulmuş..

Geçit/Bursa'da ..1+1 ,eşimin,kiracının şubat sonu bitiyordu kontratı.. 3.000 TLden oturuyordu..
    apartmandaki daireler 10-14 arası... kiracıya 12.000 olur mu ? dedik..Olur dedi..

Daha fazla örneklerde var..
    Yeşilköy sahilde oturan bir tanıdık var.. 10.000 T'den oturuyormuş..Ev sahibi musevi
    80 dairesi olan biri.. 20.000 yapmış..Çıksam 60.000 TL 'ye gider ..dedi...

6. bugun kritik gün ya tamam ya devam derinlesme de 8200 ler ... herkesi kriptoya bekliyorum n ugrasıyorsunuz sise ile enkai ile ))
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    Günaydın...
    Yine herkeş haziran 2023 peşinde
    Neyse onunla ilgili bir daha yazmayayım (50 oldu )
    Nisan vade teyorik fiyat 1038... tahta 1024
    14 bing var fark
    O nisan ayındaki temettü etkileri değil ise; pala 1000 üzerinde, ne yapılır? Nasıl durulur? Mal gelirmi?şimşek in kelle giyotinde...
    Bütün bunların muhasebesini yapmak zorunda
    Not: al tavsiyesi ile unlu 43 ten 30 milyon akbank aldı, peşine bofa 30 milyon ile destek atmaya geldi... ama gidemedi, kestiremediler banka tahtalarını... bofa geri verdi
    Garan 65 üzerinde 2 ay durdu, ondada 70 i kestiremeyince 67 den 25 milyon mal verdi iş
    ÇITAK sence endeks yönü nere

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Avcılarda 15-20 bin kira çekenler şimdi 6-7 bine oturacak adam bulamıyor. Bırakın şu gazlama işlerini artık.

Rus ve Ukraynalılara oturma izinleri yenilenmedi bir çok Suriyeli de yakalandığı gibi doğru memleketine gönderildi.

İstanbulda bir sorun soruşturun ne demek istediğimi anlarsınız.
    emeklinin 10 bin aldıgı yerde kiraların 5 bin tl olması gerekirdi ama maalesef 15 bnden asagı pek ev yok gibi

Sayfa 979/1015 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •