Hakkari belediyesine, kayyum olarak Hakkari valisi atandı.
Bakalım devamı gelecek mi?
Printable View
Hakkari belediyesine, kayyum olarak Hakkari valisi atandı.
Bakalım devamı gelecek mi?
Aynen öyle,enflasyon üstünde zam verdik diyede hava atarlar,25 üstüne kesin çıkmaz,zaten demedimi emekli yüzünden bütçe denkleşmiyor diye...bir kahin ne diyordu Türkiye hızlan araplaşarak yobazlışacak diyordu,galiba bu adam ölmeden bize rahat yok,çünkü şeytanı çok kuvvetli,sanırım falconelli gibi ölümsüzlüğü bulmuş olabilir:notr:
https://youtu.be/AsJuP39az10?si=-OaRY1-DRNgAku1q
emekli aynen boyle kenardan izleyecek bu gidişle :evil:
https://youtu.be/AsJuP39az10?si=-OaRY1-DRNgAku1q
Şimşek:
- Cuma günü itibarıyla swap hariç net rezervler artıya geçti
- Rezervlerdeki iyileşme çok net bir şekilde Türkiye'nin kırılganlığını azaltmıştır, eksi rezerv bir gündem maddesi olmaktan çıkmıştır
Şimşek : Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir kaynak girişi var; Aldığımız döviz karşılığı verdiğimiz TL'yi nasıl piyasadan geri çekeriz onunla uğraşıyoruz
Şimşek:
- Program bizim öngördüğümüzden çok daha iyi çalışıyor
- Piyasa bugün "Bu program kararlılıkla uygulansın, 24 ay sonra enflasyon %20 civarına inecek" diyor, biz daha iyisi olacağını düşünüyoruz
Şimşek:
- Piyasa önümüzdeki 12 ay için enflasyon yüzde 33 olacak diyor, biz piyasa öngörüsünün biraz muhafazakar olduğu kanısındayız
- Enflasyon hem kalıcı hem hızlı bir şekilde düşüşün eşiğindedir
- Enflasyon kalıcı olarak düşecek ama zaman alacak
Şimşek: Vergide adalet ve etkinliği sağlayacak bir çalışmanın neredeyse son aşamasına geldik; Haziran'a yetişir mi bilmiyorum
Bizans Küçükçemecede bina çöküyor, ölen 1 kişi ve yaralanan 6 kişi Türkmen v.s. peki Bizansta Türkler nerede?
Milliyetci Muhafazkar olanlari soruyorsan, cami civarinda banklarda Ikindi'yi bekliyor.
Sokak roportajcisi soruyor, hayattan zevk aliyormusunuz, cevap yok..! eksi eksi bakiyorlar.
Hic unutmam 2006 senesiydi, paradan 6 sifir atildi, ayni yil Fenerbahce Galatasaray'i 6-0 yenmisti, o yuzden unutmuyorum.
Sene 2024 , 18 sene gecmis, istisnasiz her yurttas, hala 10 Bin'e 10 Milyar diyor.
Bir turlu yeni paraya gecemedi kafalar.
İng. Memedden iki beklentim var 1. Asgari ücrete -0- zam yapılması.
2. Emekli maaş zammının kök maaşa yapılması.
Hadi aslanım beee...
Bir emekli eşiyle beraber ev kirası yoksa, 10 bin gaymeyi hakikaten bitiremez Tavşanlı gibi yerlerde.
250 Elektrik 500 Doğal gaz 50-100 su parası, 500 ekmek 1 kilo kıyma, haftalık 300-400 gayme meyve sebze ohoo... neredeyse 35'lik parası bile kalacak.
Türk-İş, 2024 Açlık ve Yoksulluk Sınırı'nı açıkladı. O rapora göre mayıs ayında Ankara'da yaşayan dört kişilik bir ailenin sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenebilmesi için yapması gereken aylık gıda harcaması tutarını ifade eden açlık sınırı 18 bin 969 TL'ye yükseldi.4 gün önce
Biraz uçmadınız mı, o rakam 4 kişi için geçerli.
Ben bu tur aciklamalara inanmiyorum, fiyatlari goruyorum, 4 kisilik bir ailenin bu parayla ac kalmamasina imkan yok.
:whistling:
Hani herkesin rizk'ini Allah verirdi, bu Tayyib kim oluyoru..
10 Milyar Emekliye yeter...Fazlası onları azdırır :oleyo:
Şu an pazarda en pahalı sebze 50 gaymeyle biber, meyvalar 30-40 gayme civarı.
Efendim her gün pirzola, zeytinyağının iyisi, tereyağının yayığını bilmem neyin bilmem nesini alırsa tabiki yetmez.
Gıda alışverişi yaparken fiyat performansı bulmak için ayda 1000 tl de benzin parası eklemek lazım .
Toplu taşıma ile gidin derseniz emekli o başka tabi
Bugün dolar bozdum tl yi götürdüm 3 deste parayı yuttu şube içi atm üstelik , kredi kartını ödemek için bir daha bozmak zorunda kaldım akşam kapanışta sayım olmuş parayı geri yatırdılar .
Şube karışmıyor kart yutmaya ve para yutmaya genel merkezi ara onlar bizi arasın öyle diyor .
Vezne dışında bir etki alanımız yok diyor