Sayfa 977/999 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,809 - 7,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXIII

Şimşek:
    - Piyasa önümüzdeki 12 ay için enflasyon yüzde 33 olacak diyor, biz piyasa öngörüsünün biraz muhafazakar olduğu kanısındayız
    - Enflasyon hem kalıcı hem hızlı bir şekilde düşüşün eşiğindedir
    - Enflasyon kalıcı olarak düşecek ama zaman alacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Şimşek: Vergide adalet ve etkinliği sağlayacak bir çalışmanın neredeyse son aşamasına geldik; Haziran'a yetişir mi bilmiyorum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bizans Küçükçemecede bina çöküyor, ölen 1 kişi ve yaralanan 6 kişi Türkmen v.s. peki Bizansta Türkler nerede?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bizans Küçükçemecede bina çöküyor, ölen 1 kişi ve yaralanan 6 kişi Türkmen v.s. peki Bizansta Türkler nerede?
    Milliyetci Muhafazakar olanlar mi ? digerleri mi ?

5. Milliyetci Muhafazkar olanlari soruyorsan, cami civarinda banklarda Ikindi'yi bekliyor.

Sokak roportajcisi soruyor, hayattan zevk aliyormusunuz, cevap yok..! eksi eksi bakiyorlar.

6. Hic unutmam 2006 senesiydi, paradan 6 sifir atildi, ayni yil Fenerbahce Galatasaray'i 6-0 yenmisti, o yuzden unutmuyorum.

Sene 2024 , 18 sene gecmis, istisnasiz her yurttas, hala 10 Bin'e 10 Milyar diyor.

Bir turlu yeni paraya gecemedi kafalar.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Milliyetci Muhafazkar olanlari soruyorsan, cami civarinda banklarda Ikindi'yi bekliyor.

Sokak roportajcisi soruyor, hayattan zevk aliyormusunuz, cevap yok..! eksi eksi bakiyorlar.
    Yok cami civarındakiler de epey 10 bin gayme ayması var, yeterli mi elbette hayır ama temmuzda % 25 zammı 10 bine yedirirlerse, işte o zaman tamamı şafak gibi olacaktır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

İng. Memedden iki beklentim var 1. Asgari ücrete -0- zam yapılması.
    2. Emekli maaş zammının kök maaşa yapılması.

Hadi aslanım beee...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 977/999 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •