Yazdık kral bunu da
Faiz indirim sureci
Printable View
raysg felaket op yedi...
:drunk::drunk:
Dedikodu ile mal aldık bakalım:)
üflemeli badem borsası olduk
FAİZ indirme için çok erken.Enflasyon %70 faiz %50
Reel faiz vermeden olmaz-olmamalı..yoksa bir çuval incir çöpe gider.
Long olan forumdaşlarım darılmasın gücenmesin ama buradan kısa pozisyon açasım geldi ansızın.. hadi ya nasip. :oleyo:
Bankaları almaya doyamadılar. Bugünkü HSBC raporunun etkisi var bence.
trade ettiklerimi sabah satmıştım Elimde 44.20 ortalama ile eregl vardı sadece bedelsiz hikayesine bademler bu tahtayı tutuyor diye bekletiyorum dedikodu ile 6 tahta daha ekledik bakalım .stoploslu oyuna yeniden dahil olduk bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar:)
ykbnk,kchol,tuprs,thy,sasa,sokm,
Aha suheyl gelmiş izliyor musun :kahkah:
16 temmuza kdr ekran izleyemecegim
Long devam
Hepinize sevgiler
XYUZO yüzde 0,40 artıda.
Endeks mühendisliği devam.
Sanırım bu BİST endekslerini TUİK hesaplıyor.
Formasyon-önem verdiğim diğer niceliklerle de desteklenince---yazmak istedim..
Bu yüzden tüm poz. kapattım...FLAT DEVAM..Bu hafta totalde güzel bir haftaydı...
EĞER KİTABA GÖRE UYGUN HAREKET EDERSE ; 10600+300= 10.900 HEDEF OLUR..(kısa vadelidir ve mutlaka bir noktaya stoploss konulmalı)
BOL KAZANÇLAR..İYİ AKŞAMLAR.
https://i.hizliresim.com/1gqpxc8.PNG
Kaan Bayam
@kaanbayam
·
1d
yarın abd kapalı.
bunun da kısmi etkisinden nemalandık bugün gibime geliyor bu da güzel destekleyici unsur oldu.
apka,
sana bu formasyonları sevdirdim akşam namazında dua edersin:)
ben formasyon attıkça bundan kazanç edilmez boş işler yazan sendin burada topik şahit şimdi tobo , çank , çömlek takılıyorsun .
soru gelicek diye gardınıda alıyorsun niceliklerle :drunk:
sen formasyon yok dedikçe ben para kazanılır dedim burada demekki bakış açısını düzeltince işe yarıyormuş :kahkah:
suya yine erken girdik, abarttıkça abarttı.
Short devam.
aldığım 3 tahtada benimde günlük formasyon var eregldeki formasyon devam ediyor.
gübre long yaptık. bakalım patlayacak mı :kahkah:
endeks yarın da boşluklu açar, sonra verir zopayı. artık yarın mı olur? yoksa yarın dinlenip cuma daha fena mı zopalar, pala efendinin keyfine kalmış :Sad:
Bugun badem bofası garanti nin pampa olduklarını net olarak anlaşıldı:)
otobanda 2 gündür makas atarak günlük kapanışlar yaptı.
SİNDOMA,formasyonlar borsanın gerçeği yani vardır..Benim itirazım hangi periyotta ,ne kadar kalınca olayıydı.
Mesela boyun çiz. kırınca benim beklediğim bir zaman dilimi var.Onu kırınca mutlaka alış(diğer teyitlere bakarak)..ve altında kalınca flat gibi.
Formasyonların (kendimce bazı niceliklerle teyit edildiği zaman-para durumu-viob aktif işlem kontrat adedi -üst periyodun aynı yön olması gibi vs.) isabet oranı yüksek olabiliyor da.
Neyse yahu...kazanan huzurla harcasın.
Arkadaşın birisi HSBC raporundan bahsetti.(ben mi yanlış anladım )
Bu rapor mu endeksi şaha kaldırdı,acaba?
Ereğli amma yükselmiş.
Işık Ökte nin portföy tavan vurmuştur.
https://i.hizliresim.com/1nbfaxa.png
benim eregl taşımamdaki teknik olarak günlük formasyondan dolayı çanak 51 altı kapanışlar yapmadığı sürece devam.
aynı zamanda kanal üst bantı kırılımı yapıp onaya geldi , bayrak formasyonu olarakda bakanlar olabilir 62-63 bu bölgeler beklentimiz.bunlar teknik olarak formasyon yol haritam temel olarak bedelsiz hikayesinden dolayı satmadan bekliyorum çünkü 1.5 aydan fazla oldu onay gelmedi sistem bilinçli olarak tutuyor haberi hikaye olsun diye aynı zamanda ulaşımda beklenen olmadığı için bu açık geride kalmış demirçelikle yapılıyor bu süreç böyle devam ederken daha sonrada faiz indirimleri vs katalizör olarak bağlarlar tahta oçlur 80-90 larda orta vade :)bu seneryonun değişi başka tahtada yapılıyor badem sporun en sevdiği bilgiyi paraya çevirme formasyonu:)
yazlıktayım başka laptopla geldim oturmuş bir düzen yok herşeyi yeni çizip bakmaya çalışıyorum
Piyasadaki dedikodu ne diye özelden yazanlar oluyor bana gelen moodysin 2 bant yukarı alacağı söylentisi var .
gerçekleşir mi bilmiyorum risk alıp arkada belirttiğim tahtalarda stoploslu alım yaptım.
Biraz dinlenelim kolay gelsin.
bazı tahtalarda ilginç hareketler oluyor tavan oluyor hop taban oluyor
tavan kapıyor hop ertesi gÅ«n taban açıyor, niye böyle zerre tahminim yok :)
sanki yabancı tüyüyor yada başka bir durum var :)
buna açıklama getirecek var mı, biz õğrendiğimizde çok geç olacak gibi bir his var :he:
Erken uyarı sistemi diyelim. Yön önemli değil ki, pazartesi düştü biliyorsun, uzun açmaya başladım. al-ver yapa yapa ana pozumun maliyetini aşağıya çekmiştim. Benim için iyi sayılabilecek meblağ ile karla verdim. Bugün de kısaya niyetlendim. İsterse 13.000'e gitsin, al-ver yapa yapa maliyetlenir, harçlığı alırım. Çok marjinal bir hareket olmadığı taktirde genelde işe yarıyor.
Bu sefer short açmamın sebebi, bir arkadaşım var. Anlamaz bu işlerden, ısrarla uzunda kal, zararın neyse ben vereceğim dedi. Böyle ters manyel sinyal aldığımda tam aksi yöne poz açarım. 100-200 puan dedikleri yöne gidiyor ilk söylediklerinde. sonra ardından yıkım geliyor.
98'den beri ekran bakarım. Hislerimden uzaklaştığım anda battım.
Çektiğin çileye değiyor mu demişsin ya, evet değiyor abi. Adrenalin bağımlısıyım, çok iyi geliyor.
onu çözmek kolay
adamlar hissenin isminin yanına yazıyormuş ya :oleyo:
https://i.hizliresim.com/66ti9o0.jpg
önceden bilmiyordum
artık buna bakar tavan yazana dalarım :drunk: :kahkah:
Eşşek su köy verdi, öteki 1 doları delemedi, indir bindir devamke