Sayfa 979/999 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: Viop LVII

gübre long yaptık. bakalım patlayacak mı

endeks yarın da boşluklu açar, sonra verir zopayı. artık yarın mı olur? yoksa yarın dinlenip cuma daha fena mı zopalar, pala efendinin keyfine kalmış
    audentes Fortuna iuvat

2. Bugun badem bofası garanti nin pampa olduklarını net olarak anlaşıldı
    otobanda 2 gündür makas atarak günlük kapanışlar yaptı.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    SİNDOMA,formasyonlar borsanın gerçeği yani vardır..Benim itirazım hangi periyotta ,ne kadar kalınca olayıydı.

Mesela boyun çiz. kırınca benim beklediğim bir zaman dilimi var.Onu kırınca mutlaka alış(diğer teyitlere bakarak)..ve altında kalınca flat gibi.

Formasyonların (kendimce bazı niceliklerle teyit edildiği zaman-para durumu-viob aktif işlem kontrat adedi -üst periyodun aynı yön olması gibi vs.) isabet oranı yüksek olabiliyor da.

Neyse yahu...kazanan huzurla harcasın.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    SİNDOMA,formasyonlar borsanın gerçeği.Benim itirazım hangi periyotta ,ne kadar kalınca olayıydı.

Mesela boyun çiz. kırınca benim beklediğim bir zaman dilimi var.Onu kırınca mutlaka alış(diğer teyitlere bakarak)..ve altında kalınca flat gibi.

Formasyonların (kendimce bazı niceliklerle teyit edildiği zaman-para durumu-viob aktif işlem kontrat adedi -üst periyodun aynı yön olması gibi vs.) isabet oranı yüksek olabiliyor da.

Neyse yahu...kazanan huzurla harcasın.
    formasyon kısa uzun maliyet olarak değerlendirilir .her formasyonun kendi içinde kuralları vardır ona uyulduğu sürece sıkıntı olmaz.eregl deki formasyon üzerinden bunu gösterecem.
    FORMASYON AVCISI 53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Arkadaşın birisi HSBC raporundan bahsetti.(ben mi yanlış anladım )

Bu rapor mu endeksi şaha kaldırdı,acaba?

6. Ereğli amma yükselmiş.
    Işık Ökte nin portföy tavan vurmuştur.

7. benim eregl taşımamdaki teknik olarak günlük formasyondan dolayı çanak 51 altı kapanışlar yapmadığı sürece devam.
    aynı zamanda kanal üst bantı kırılımı yapıp onaya geldi , bayrak formasyonu olarakda bakanlar olabilir 62-63 bu bölgeler beklentimiz.bunlar teknik olarak formasyon yol haritam temel olarak bedelsiz hikayesinden dolayı satmadan bekliyorum çünkü 1.5 aydan fazla oldu onay gelmedi sistem bilinçli olarak tutuyor haberi hikaye olsun diye aynı zamanda ulaşımda beklenen olmadığı için bu açık geride kalmış demirçelikle yapılıyor bu süreç böyle devam ederken daha sonrada faiz indirimleri vs katalizör olarak bağlarlar tahta oçlur 80-90 larda orta vade bu seneryonun değişi başka tahtada yapılıyor badem sporun en sevdiği bilgiyi paraya çevirme formasyonu
    yazlıktayım başka laptopla geldim oturmuş bir düzen yok herşeyi yeni çizip bakmaya çalışıyorum
    FORMASYON AVCISI 53

8.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    Long olan forumdaşlarım darılmasın gücenmesin ama buradan kısa pozisyon açasım geldi ansızın.. hadi ya nasip.
    Nasibini alan bi daha yazmıyor
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 979/999 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •