Şahsım adına 3-3.5 arasi bir fiyat aciklasa ben satarim :). 1.8 maliyetle 4 yildan fazla gecmis yani maliyet olmuş 3.3-3.6. :)
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şahsım adına 3-3.5 arasi bir fiyat aciklasa ben satarim :). 1.8 maliyetle 4 yildan fazla gecmis yani maliyet olmuş 3.3-3.6. :)
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar adına üzülüyorum. Bende maliyet düşük ve 2 tl üstü gibi bir rakama vermeyi düşünüyorum. Ama grup ne derse belki de onlara uyabilirim. Biraz kafam bulanık ve sağlık sorunları var ve çok sıkıldım.
Ancak bu kadar anlatılır.iste bende değerin normal hakkı adil olarak pd dd si 1 iken 6 TL ederi olduğunu.ancak rıdvanın katakulleye devam edip kuruslu rakamlardan çağrı isteyeceğini belirttim.kimse adil değeri bıraksın 6/1 değerine bile çağrı yapmaz bu adam.onun için hep beraber SPK ya yazcaz çağrı başvuruları reddolcak.bunlar hak hukuk bilmez .... kişiler olurya onlardqn korkcqzmi kardeşim hırsızdan korkup malımızı mulkumuzu gaspmi ettirmez.hirsiz eve girer namusumuzu serefsizemi birakcaz.herkes burda hak sahibi bunlar iyiden anlamaz.bu kadar pislikten sonra ne olacaksa olsun 10 yılda olsa bekliyelim.olee ben 40 kuruşa aldım hak sahibisin hakkını gasp eettirme bu senin nasibin malina sahip çık.10 da birine yani 6 TL lik malı 70/80 kuruşa kimse gasp ettirmesin tahta açılsın faliyete geçsin borsada satalım .eninde sonunda ya 6 TL alacak yada tahtayı mecburen actircak.10 bayram geçti Rıdvan bunlar çıkar senden
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim hissemin değeri 5 tldan aşağı değil 3 yıldır yüksek maliyetlerle bu üçkağıtçılar buraya hapsetti yok öle 3 kuruşa 5 köfte
yüzde 90 payı bana 8 vermeden nasıl saglayacakmış görelim amaç sadece ne alırsam kar dava sonuçlanmadan
uyanık olun ellbet mahkeme bilir kişi veya fesih top edecek bunları bizi bozamaz 6.500.000 lot altına hiç bir şartda düşmeyiz .
şimdi satmak isteyen olursa şirketin alacagı rakama virmanla alacak olan çok sadece sakin olun bakın görün bunlar sadece capitalı alacak oda başına bela olacak .spk eski spk degil brüt takası adam 1 yıl veriyor hiç acıma yok halk bank genel müdürlügü yapmış bir insan yok oyle has elçinin tanıdıkları ile bu iş olmaz çok emindi .kurulda bize yukardan bakıyordu labunya pilakileri .ama belleri kırıldı ceza ile bir ceza daha yerse bu 30 milyon olmalı şahsi .oyle yatrımcı keyfine göre perişan et spk başkanı okuyor burayı .adnan amacada okuyor .tam telli oguları sahte tosun paşa yaverin kızı güççük enişte .yaver yaverin oglu .sefer ogulları bziz yeşil vadi( yani anel yapı ) hakkımızı alcaz .
birde olaya şöyle bakın siz olasydınız bu durmda hangi manevrayı yapardınız .?
benim yazıların kalorisi yüksek biraz .
bir çırpıda artık bıkdım usandım deyip satacak olandan mal almak en karlısı .
çünkü dava sonuçlandımı işleri zor .2 milyon lot alsa 8 milyon karı var cezanın yarısı amorti .
capitaldan aldıgı lotlar yarısı tabandan aldı .30 milyon karı var.
anele mal sattı capital yani rıdvanın taşeronu kaç lot sattı unutdum .iyi karı var
ya bunlar varya allah kitap hak hukuk bilmeyen adamlar
yarın sen verdinmi yusuf yıldız bagırtdıra bagırtdıra 8 tl aldımı vay be diyecdeksin.
nakitim kalmadı yemin ediyorum olsa şirketin açıkladıgı fiatdan virmanla hatta 10 kuruş yukarısına alırım .
o derce samimiyim ha almam huökuki boyutu suç degil anele pay alıyor bende alıyorum anele ortak bende ortagım .
ooo 7,5 devrdeki spk yok sizin yallandınız .oyle taşaklı spk başkanı varki siz sanıyorsunuz ki biz akıllıyız .çok agır cezalar sizi bekliyor .
adam gibi degerlendirme yaptırır verirsin milletin parasını sen açıkla fiatdan o fiatın üstünden mal alacaklar sırada bekliyor .hele bir açıkla sen sadece capitalı alırsın oda sana oyle bir ceza köstürür ki felegin şaşar..
bu hafta yetişmiyormuş, haftaya sarkacakmış, beklemeye devam, maalesef hiçbir işi beceremeyen basiretsiz ve insafsız bir yönetimle karşı karşıyayız.......