Sayfa 195/309 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon
Arama sonucu : 2468 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Birader ben demiyorum binanin degeri 300 mnTL diyorum ki bir fiyat aciklasa diyorlar ya 1 tl alti ben de diyorum ki binayi min. 300 mnTL gosterebilir o da 1.8 TL hisse basi aciklayabilir en dusuk. Sen madem 1TL alti aciklar diyorsun yani bu demek oluyorki binayi 200mnTL gosterebilir demek istiyorsun. Allah Allah bu kadar zor mu bunu anlamak . Hala gercek degeri bilmem ne diyorsun. Ben senden daha cok deger bicmisim binaya olasi bir gonullu cagri icin.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"

2. Beyler yormayın kafanızı az kaldı buhafta belli olur amaçlarının ne olduğu 1veya2 neçıkarırsa çıkarsın snuç itibari ila biz verirsek alacak vermezsem ne yapacak bırakın onlar düşünsün ortada bir mahkemevar bunlarındeğerlendirmesinin adil olmıyacağını mahkemenin değerlendirmesinin adil olacağını bizzat tarafımca SPK. BİST. CİMER ve bakanlara gereken mail vefax gönderildi yıllardır yaptığı uygunsuz işlere devam ederler ise ozaman şeriatın kestiği parmak kaynamaz misali severek kabul etmek zorunda kalacaklardır bu basiretsiz yönetim bu güne kadar bu işlerle uğraşmak yerine yediği cezanlar ve açıkladığı fonu ve bugünekadar faaliyeti olmayan şirkette gider göstereceğini hisseleri geri alım çağrısı yapmış olsa idi kimse mağdur kalmazdı bukadar mahkeme mahkeme uğraşmazdı

3.  Alıntı Originally Posted by Wolkır Yazıyı Oku
    Beyler yormayın kafanızı az kaldı buhafta belli olur amaçlarının ne olduğu 1veya2 neçıkarırsa çıkarsın snuç itibari ila biz verirsek alacak vermezsem ne yapacak bırakın onlar düşünsün ortada bir mahkemevar bunlarındeğerlendirmesinin adil olmıyacağını mahkemenin değerlendirmesinin adil olacağını bizzat tarafımca SPK. BİST. CİMER ve bakanlara gereken mail vefax gönderildi yıllardır yaptığı uygunsuz işlere devam ederler ise ozaman şeriatın kestiği parmak kaynamaz misali severek kabul etmek zorunda kalacaklardır bu basiretsiz yönetim bu güne kadar bu işlerle uğraşmak yerine yediği cezanlar ve açıkladığı fonu ve bugünekadar faaliyeti olmayan şirkette gider göstereceğini hisseleri geri alım çağrısı yapmış olsa idi kimse mağdur kalmazdı bukadar mahkeme mahkeme uğraşmazdı
    Problem zaten şirkette değil sistemde.şirket kilifına uydurara uydura çekirge misali buraya kadar geldi hala ip atlamaca oynuyor .Yukardan arkadan desteği olmasa normal bir hukuk devletinde asarlardi bu şirketi baştakileri ama maalesef olmuyor.Adalet de yok ki kimin parmağını kim kesecek.Allah'a kalmış bizim işimiz bence....

RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Arkadaşlar bu saatten sonra fiyat tartışmak yersiz, zaten her şey bellidir, sadece biz ky lar bilmiyoruz ne olduğunu, akşama sabaha öğreniriz, akıllanmış mı yönetim, eski tas eski hamam devam mı

Burada insanlar neyin mücadelesini veriyor 5 yıldır.gercek değeri değil yarısını versin.1 TL altı derken hırsızlık gasp a devam edeceğini belrtiyoz bilader.huylu huyundan vaz geçmez diye bir tahmin o denen fiyat.yillardir bu binayı Türkiye'nin en saygın kuruluşuna değerlendiriyoz diyip 196 milyon değer biçip bizle dalga geçen adamlar.ne oldu SPK onay vermedi.cem ozsene geçen yıl kurulda binaya 575 milyon TL dediğimde zaten uygun olmasa SPK onay vermez dedi.ne oldu SPK değeri uygun gormedi.1 TL ye kuruslara verir kurtaririm diyen ucuz maliyetliler havasını alacak SPK ya 1000 tane dilekçe yazacam kuruşluk rakamlara onay yok.5 yıl beraberiz .3 yila faliyete girip kota sokarlar herhalde bellimi olur

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Arsa değeri 35 bin bina yapımı M2 4000 den lüks plaza 7000 M2 ye 280 milyon arsa 350 milyon toplam 630 milyon .gelire göre 5 milyon euro çarpı 25 oda 125 milyon Euro yani 750 milyon yapar iki kişide dostlar neva garip.marklar koşuyolu 50 milyon toplamı 800 milyon bir mal varlığı var buranın. .2.30 TL ortalamam var benim 5 yıldır bekliyom.

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 2.5 açıklar eger davayı bozmak niyetinde ise ama ben spk olsam noluyor derim .dün 91 bugün boyle .kabul etmem
    2.5 da dava grubunu bozamaz onunda çaresine bakdım kişinin hesabı kendinde duracak ben parasını vercem ne açıklarsa hem zaten satcak olan yokki bir kişi var 40 bin lot digerleri zaten 3 kişiik portfoyde .amacına hiç bir şekil ulaşamaz .hadi koaly birleşme için 90 payı yakalasın hadi bize dava açsın o bina gene degerlendirme yapcak hem bu açıkladıgı fiatın üstüne borç enflasyon farkı koycak .bu fiat taban olcak .niye satayım malımı 8 tl edecek hisseyi bedava kaptırayım .15 milyon geliri var masrafı çık 25 kuruş yıllık bazda kazancım var .2 yıldır oyalıyor borç ödedi kime yaradı bana hisse 36 kuruşdu .36 kuruşluk hissede 25 kuruş marj ne demk tüpraş da var mı? boyle getiri aam yüzde 3 temettü diyor yer yerinden oynuyor .farz edelim 1 tl dedi yüzde 25 kazanç hangi banka verir ve enflasyon fark hariç yani hisse 1 tl ise avro bazında avro ne ise ona denk gelcek sen bankaya 10 bin koydun 200 tl sana faiz verdi .aylık yıllık bin tl hadi avro iki katı oldu noldu kim kazandı .kim kaybetdi 10 binde 10 bin kayıp 10 kayıp şoyle hesaplanır 10 para avro 20 bin oldumu elinde 10 bin var kayın ney 10 bin para yönetmek zor iş para kazanmak zor ama parayı yönetmek daha zor .hisseni satmazsan kaybın olmaz her dakika kazancın olur mahkeme derse şu fiat ben satmak zorunda degilim ortaklıkdan çıkma açan benim onlar degil onlar açsa çıkartır ben çıkmak zorunda degilim hisse bana ait .saygılar umarım bir şeyler anlata bildim.

8. AKREP İLE KURBAĞA'NIN DOSTLUĞU

Akrep nehrin kenarında durmuş karşı kıyıya bakmaktadır.
    Geçmek istemekte ama suyu geçmek için yaratılmamıştır, korkar.
    Dostu olan kurbağaya seslenir:

Kurbağa kardeş, seninle dostuz biz,
    dostluğumuz hatırına beni karşı
    kıyıya geçirir misin?

Kurbağa kendinden emin bir şekilde:
    Yapamam akrep kardeş, evet seninle biz dostuz
    ama uzak durmalıyım senden.
    Sen bir akrepsin ve zalim bir iğnen var, çekinirim senden.

Akrep, kurbağanın endişesini anlar, ama vazgeçmemiştir.

Bak kurbağa kardeş;
    şimdi sen beni sırtına alıp karşıya geçirirken
    seni sokabilir miyim hiç?

Bunu ancak bir aptal yapar.
    Ben yüzme bilmem ki, seni sokarsam ben de boğulur ölürüm.

Mantıklı gelmiştir kurbağaya.
    Hem eski dosttular, neden soksun ki? Kabul eder.
    Akrep yaklaşır ve kurbağanın sırtına biner.
    Suyu geçmeye başlamışlardır yavaş yavaş.
    Derken, tam da suyun ortasında, kurbağa sırtında bir yanma hisseder. Akrep sokmuştur. Acı içerisinde
    başını çevirir:

Neden? Neden yaptın bunu, bak şimdi sen de boğulup öleceksin...

Akrep üzgün ve pişman bir şekilde şöyle der:
    Elimde değil.
    İŞTE BENİM TABİATIM BU...

Kıssa'dan hisse, Şeytan Rıdvan ve onu yönlendirenlerin tabiatı da Küçük Yatırımcının üç kuruşuna göz dikmektir.

ÇOK DEĞERLİ olan binayı DEĞERSİZ gibi göstererek, saçma sapan birleşme rakamları açıklayarak TABİATININ GEREĞİNİ YAPIYORLAR.

Sözce 31.12.2018'den hemen sonra gerekli çalışmaları hızlıca yapıp başvuracaklardı. Adnan Bey öyle demişti...!!!

Bunlar sizce 1 TL ve üstünde çağrı açıklarlar mı? Utanmadan 1 Anele'ye 5 Anelt hissesi değer biçen bu tabiatı ve zihni bozuk zihniyet 1 TL ve üstü açıklayamaz.

Hadi açıkladı diyelim 0,xx kuruştan alanlar hariç bu hissede hangimizin maliyetini veya zararını telafi eder ki?
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Twitter Adres : @okan_dr

Sayfa 195/309 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •