ctrl + mouse tekeri ileri yaparak büyütebilirsiniz.
Printable View
merhabalar, idealde sistem yazmaya çalışıyorum, grafik üzerinden hesap bilgilerime hisse lot sayısına ulaşmaya çalışıyorum, birde grafik üzerinden emir göndermek mümkünmü, bunları grafik ekranı üzerinden yapmak istiyorum
PHP Code:
var V_G = Sistem.GrafikVerileriniOku(Sistem.Sembol, "G"); // Günlük Veriler
var V_C = Sistem.GrafikFiyatOku(V_G , "Kapanis"); // Sadece Günlük Periyot da Doğru görünen Günlük Kapanışlar
var RSI_G = Sistem.RSI(V_C, 14); // Sadece Günlük Periyot da Doğru görünen Günlük RSI
var GunlukKapanislar = Sistem.DonemCevir(Sistem.GrafikVerileri, V_G, V_C); // Her Periyot da Doğru görünen Günlük Kapanışlar
var GunlukRSI = Sistem.DonemCevir(Sistem.GrafikVerileri, V_G, RSI_G); // Her Periyot da Doğru görünen Günlük RSI
Sistem.Cizgiler[0].Deger = GunlukKapanislar ; //Panel 1
Sistem.Cizgiler[1].Deger = GunlukRSI; //Panel 2
Orhan Bey, Teşekkür ederim ancak,
Bunu zaten yapabiliyoruz ancak 2 veya 3 gün önceki düşük yüksek açılış kapanış değerlerinin 5 dk grafikte otomatik işlem için kullanmak istiyoruz. Ancak 5 dk ile kod yazdığımızda yukarıdaki listelerin kaçıncısına denk geldiğini kolay yoldan tespit edemedik.
Örneğin, GünlükAcilislar[i-2]=110,100 diyelim,
110,100 üzerine çıkarsa al diyeceğiz mesela.. Ancak buradaki i-2 sayısı günlük periyottaki bar sayısına göre bize 5 dk. kısmındaki seviyeyi bilip buna göre sistem testi ve optimize yapmamız gerekiyor.