merhabalar, idealde sistem yazmaya çalışıyorum, grafik üzerinden hesap bilgilerime hisse lot sayısına ulaşmaya çalışıyorum, birde grafik üzerinden emir göndermek mümkünmü, bunları grafik ekranı üzerinden yapmak istiyorum
PHP Code:var V_G = Sistem.GrafikVerileriniOku(Sistem.Sembol, "G"); // Günlük Veriler
var V_C = Sistem.GrafikFiyatOku(V_G , "Kapanis"); // Sadece Günlük Periyot da Doğru görünen Günlük Kapanışlar
var RSI_G = Sistem.RSI(V_C, 14); // Sadece Günlük Periyot da Doğru görünen Günlük RSI
var GunlukKapanislar = Sistem.DonemCevir(Sistem.GrafikVerileri, V_G, V_C); // Her Periyot da Doğru görünen Günlük Kapanışlar
var GunlukRSI = Sistem.DonemCevir(Sistem.GrafikVerileri, V_G, RSI_G); // Her Periyot da Doğru görünen Günlük RSI
Sistem.Cizgiler[0].Deger = GunlukKapanislar ; //Panel 1
Sistem.Cizgiler[1].Deger = GunlukRSI; //Panel 2
Orhan Bey, Teşekkür ederim ancak,
Bunu zaten yapabiliyoruz ancak 2 veya 3 gün önceki düşük yüksek açılış kapanış değerlerinin 5 dk grafikte otomatik işlem için kullanmak istiyoruz. Ancak 5 dk ile kod yazdığımızda yukarıdaki listelerin kaçıncısına denk geldiğini kolay yoldan tespit edemedik.
Örneğin, GünlükAcilislar[i-2]=110,100 diyelim,
110,100 üzerine çıkarsa al diyeceğiz mesela.. Ancak buradaki i-2 sayısı günlük periyottaki bar sayısına göre bize 5 dk. kısmındaki seviyeyi bilip buna göre sistem testi ve optimize yapmamız gerekiyor.
Yer İmleri