Bir şey olmaz sn bosporos o bankanın sahipleri sağlam ,sanmam ki sıkıntı olsun.
Printable View
VOIB de Dolar tavanını bilen var mı?
Erdoğan :
"Saldırdılar ne oldu? Hiç. Batmış Yunanistan'a derece veriyorlar. Bitmiş zaten versen ne yazar. Türkiye'nin notunu düşürecekmiş, indirsen ne yazar?"
Biri bu adama, Yunanlıların, pazar alışverişi yapmaya, Sakız'dan Çeşme'ye, Kuşadası'ndan Sisam'a, Midilli'den Ayvalık'a geldiğini söylesin.
Yunanistan'da asgari ücretin 650 Euro, Türkiye'de 215 Euro olduğunu söylesin.
Yunanistan'da tarımın İtalya'ya rakip olduğunu, Atina'da sadece 2 avm, Selanik'te 0 gökdelen olduğunu söylesin.
Bu ne ya ! :drunk:
Çift değerli döviz kuruna geçilirse döviz işi yapılır. :ss::ss::ss:
https://www.youtube.com/watch?v=L-H97806MtA
arkadaş dün midilliye gitti. bende ona orada herşey çok ucuz bi yemek yiyon yanında biran dahil 30 tl civarı hesap ödüyon dedim arkadaş güvenmemiş sadece bi bira içmiş 3 euro ödemiş la san bi uysaydım yemekte yesemdim çok söverdim dedi düşünsene 2 ay önce bi bira içiyon 3 euro vewriyon ucuzmuş diyorsun 2 ay sönra geen 3 euro veriyon ne kadar kazıkçılar diyorsun dönüşte gümrikte 330 luk 6 biraya 4 euro vermişte rahatlamış
https://m.youtube.com/watch?v=dZDvjqOxqXg
Arjantin 2001 krizi
Ya o konuyu biri açıkladı.Sanırım mahfi eğilmez.Bizim dolarlar altınlar bankalarda değil ki kredi olarak dağıtılmış.Bankalarda el koyacağı o kadar para yok reisin.Olmaz dedi mahfi hoca.Ha buna sevinelim mi üzülelim mi bilemedim.Hepimiz çekmeye kalksak zaten banka batar bankada bizim paralar yok zaten,çoğu kredi oldu ,acaba benim para kime kredi olarak gitti inşallah şu hıyar ağaoğluna ya da kel ferite gitmemiştir :))))))
Imzanızın aksine saygısız sınız! Züğürt değilim Teselliye de ihtiyacım yok. Türkiye'de yaşamaktan ve Türk olmaktan gurur duyuyorum. Yaşadığımız olayların tam bağımsız bir Türkiye için gerekli olduğuna inanıp bu uğurda ödemem gereken Bedeli'nin tamamını ödemeye Talip olduğumu ifade ediyorum. 10000 yıllık Türk tarihinin geleneğinin devamı olan bir ülkenin daha geçmişi 200 yıla dayanan bir ülkenin tehditkar Söylemlerine bugün yememesi gerektiğini ifade ediyorum. Dünya sadece ABD veya dolardan ibaret değildir.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beyler
Imkb nin 100 yada 30 gibi fonlari varmi? Bu fonlarin isletim maliyeti en dusuk hangi bankada?
Alternatif olarak msci turkey var ama expense ratio cok yuksek 0.62% oyuxden sordum
Genelde söyledikleriniz doğru olmakla beraber amerikayı ve doları bu kadar küçümsemeniz doğru değil.Amerikan dolarına bir bakın amerikayı kuran kültür nerelerden geliyor tarihi nasıldır doların üstünde ezoterik bir anlatımla anlatılmıştır.Amerika bir projedir,kuranlar avrupalı bir gruptur,o grup ta baya baya ne yaptığını bilen güçlü bir gruptur.
Göreceğim hepinizi...
Göreceğim insanlar açlıktan kırılırken bugün hamaset yapan dillerinizin,nasıl küfre/kıyamete çalıştığını....
Çünkü Bilim adamları diyor ki:İnsanlar genelde kendilerinde eksik olan yönlerini abartmayı/öne çıkarmayı/övmeyi severler...
Ama ben sizin attığını vuran bir avcı olduğunuzu biliyorum...
Sözü/özü bir civanmert-cevval bir vatansever olduğunuzuna hiç şüphem yok...
sana saygıda yok
başarılar
birileri 7.70 satış diyor ama
teyıt edemedim.
yanlış olmasın..
Ahhh Ayhan bey Ahhh , hep sizin başınızın altından çıkıyor bu işler. Ankara da bulunman gerekirken ne işin var Ayvalıkta ? Şimdi hep beraber ayvayı yiyoruz. Hadi yine siz iyisiniz. Ben 5,17 den kendimi çok mutlu ve akıllı hissederek '' buraya kadarmış, iyi para kaldırdım '' diyerek sattım. Oysa elin oğlu donumun içinde esas malı arıyormuş. Öyle böyle değil mala bir yapıştı, bırakırmı namussuz. Burdukça buruyor. Şu ana kadar 300 bin tl. param buharlaştı.
Yarın 7 liradan dolar alsam, bu kez de malafata el atarlar. Bir de onu kaptırırız diye korkuyorum. B- C planına takılma durumu da olabilir. En iyisi bir süre yüzde 17 faize talim etmek galiba.
zerogedge
6,99
7,25
bloomberg 7,09 7,21
https://www.bloomberg.com/quote/USDTRY:CUR
Bloomberg 7.05 ....
What the fuck.!!!