Sayfa 976/1023 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,801 - 7,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Biraz abartmıyormuyuz sanki. abd yıllarca İrana ambargo uygulaması yapıyor İran'da Her şey bitti mi? Hayır! Hayat devam ediyor bu kadar panik yapmaya gerek yok. Türkiye bu kadar ucuz bir ülke değil

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Fındıklar Karadenize
    Ofsayta düşen KARA PARTİLİLER bu başlığa döküldü

Üzgünüm size bu başlıkta ekmek yok.
    Bu başlıkta sadece gerçekler var !!!!
    NAÇİZANE ÖNERİM VE RİCAMDIR..

* son birkaç gün sebebini zamanlamasını anlamadığım, bir artık troll mü dersin kuyruk acılı mı dersin, çakma vatansever mi dersin tiplerin tacizi var başlıkta.

* tabi ki herkesin kendi tercihi ama dedim ya benimki bir öneri ve rica.

* önerim.. böyle hızlı bir gündem ortamında kirlilik yaratmasınlar diye, durgun zamanlarda zaman zaman eğlenceli olduğunu düşündüğüm bu ne idüğü belirsiz zatları.. şu ana kadar çok tercih ettiğim birşey olmasa da bloklamayı(engellemeyi) seçeceğim. sizin de yapmanızı öneririm.

* ricam ise.. her ne kadar engellesem de birisi bunlardan alıntı yapınca ister istemez görünüyor yazdıkları. lütfen bunların gönderilerinden alıntı yapmayın mümkünse.

* hatta mümkünse bunları görmezden gelin. kaale alınacak tarafları zaten yok. cevap verip de amaçlarına hizmet etmeyin, başlığın kirlenmesine alet olmayın lütfen.

Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Devletin de bir planı olabileceğini görmüyorsunuz buranın 100 90 ı küçümsüyor çok ilginç ...Evet işler kötü... işler kötü olunca sizin istediğiniz gibi olur ...Ama bakarsiniz birden değişivermis hava... Kapı önünde fısıltıları dinleyip dedikoduları kendinden de katanlara itibar etmeyin devlet güçlüdür... Dolar 5 lira olana kadar kurtuluyorsunuz benden hadi iyisiniz orta vadede 5 lira oldugun da gelip buraya tencere kapağınin resmini atacağım sadece net.... Hoşçakalın

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Asıl sen devletin hiç bir planı olmadığını görememişsin. Plan falan yok ortada sadece iflasın nedenini ABD olarak gösterme çabaları var o kadar.
    Boş yaygara yaptın hoşça kal deyip gidiyorsun.
    Öbürleri de gelip suçlama yapıyor gidiyor tehdit edip gidiyor. Söyledikleri tek cümlenin altını dolduramıyorlar. Olacak edecek diyorlar sadece. Nasıl olacak???? İşte iş bu kısmı açıklamaya gelince kaçıp gidiyorlar.

4. İs bankası 6,20 alış 6,70 satış

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hosbulduk, efendim.

Ben yokkene naptiniz, bu dolari yahu?
    Kimin yaptığını hepimiz biliyoruz

6. Ne olacak?
    Dolar
    6 altına
    5 altına düşerse ülke kurtalacak mı?
    Buna inanmamı beklemeyin benden...
    Bana yutturamazsınız
    Ben kül yutmam...

Fırtınanın hızı yavaşlar belki ama illa ki gelecek o fırtına ve hepimizi vuracak...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Sarsmak mı)))))) tarzım değil,yoksa bu dolar yükselmesinin emekli bütçelerine ne yaptığını yazmak isterdim de tarzım değil efendim))))
    Ben yazarim da, hem de guzel tarz yaparim, yeni mapustan ciktim abi!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Başkan cumartesi ekran görüntüleri paylaştık .

Satıyorlardı Kapalıçarşı da hatta bugün duyduğum yüklü alımlarda 6 dan bile sattıkları pazarlıkla .

Banka kontrolden olacağından bahsediliyordu kulak misafiri olduğum kadarıyla

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    inşalalh öyledir şu anda 6.40 almaya razı durumdayım
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 976/1023 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •