Biden 6 puan onde. Trump reisi harcayacaklar.
Printable View
104.650.....asagıda yukarda 107500.....109.00..... 110700 var........rakamlar bu sekılde dar bant hareketı yaptı bu hafta ...muhtemelen yon bellı olacak........bu kadar tutmaları bakalım neye alamet.......once bıraz yukarı sonra gercek hareket olma olasılıgı......su an kı verılere gore.......yukarda bu aylık 120.........asagıda ıse 93 var......ay sonuna kadar bu ıkı rakamdan bırı gorulecek......short olanlar 93e bascak long olanlar 120 117 116 olmaz......95 96 da olmaz tam 3 hafta
Erken pazar USD TRY varmı..
SON DAKİKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yerli İlaç fabrikası Abdi İbrahim ilaç fabrikası Fransızların kullandığı sıtma ilacını üretmiş 70 bin kutu sağlık bakanlığına teslim edildi
diyor.Doğruysa ayakta alkışlarım.!5 nisanda 200 kilo daha hammadde gelecekmiş , tekrar üreteceğiz diyorlar.her zaman Türkiye ilaç
konusunda ileridir diye düşünürdüm hayırlı olsun diyelim.Sağlık personelini koruma amaçlı kullanmaya başlamışlar galiba linki
atıyorum kendiniz inceleyin.
Türkiye'de yerli firma corona virüs için ilaç üretmeye başladı! Trump da peşinde................
https://www.milliyet.com.tr/galeri/t...inde-6181918/1
https://i.resimyukle.xyz/LKaNPW.png
cuma gece kapanışı 6735 ti 6730 devam ediyor
döviz sepet olarakta azcık aşağıda.
Babamı görünce inandım benim en küçük kızın peşinden koşardi. Şimdi dokunmadi bile anam az yaklaştı hemen kızdı o derece. Dediğiniz gibi olan vardır zaten bunu bir şekilde yaşayarak atlatacagiz bence çok zararı olmsz. Bu hastalık bana değerse beni %100 götürür KOAH kanser gibi riskli hastalara zarar verir risk onlar illaki genç olur onların da immün sistemi önemli bizde limon sirke şalgam turşu gibi koruyucu gıda temel gıda içinde bu avantajımız sanırım
tesekkürler..
Ben bizim doktorlardan ümitliyim. Ilaç bulunursa bizimkiler bulur.
Atam bile dememiş mi beni Türk hekimlerine emanet edin diye. Vardır bir bildiği rahmetlinin.
Zaten Trump peşinde yazmış ya o gerçek olduğunu ispatlamış sanki 😁
Yahu ulkenin en zeki cocuklari tip seciyor. Zipkin gibi hepsi. Bari saglik alaninda yuzumuz gulsun.
3 yıldan fazla Çeşme’de 2* Lu butık otel işletıp devrettım.Esım Doğu Alman kökenli.Kayınvalidenin kronik Sağlık probleminden dolayı sık sık TR yeye gelirdi.Otel devrınden sonra sermayemizle kcekmecede 1+1 daıreler aldık kiraya Verdim.Bir tanesındede buraya gekdıgımızde Ramazan’da bayramlarda tatıllerde kakıyoruz.Dıs tedavisi için Nisa’n ortasında kayınvalide gelecekti artık gelmem diyor.Avrupalının canı tatlıdır en ufak rısk görürse gelmez.Benimde yurtıcı ve dışı eski mısafırlerlerımle görüşüyorum.Bu sene için tatil düşünen tek bir kişi yok...ne TR ne Italya ne Ispanya ne Tayland nede Maldıvler....Ancak 2021 yazına...Bu sene turızm yok maalesef...ytd
Sıtma ilacı biliniyor zaten. Sanırım talep olmadığı için formül olarak arşiv de idi...
Arkadaşlar benim böyle hastalığa karşı yaşama şansım %5 bile değildir. Bunun için sağlıkçı bir kardeşiniz olarak size koruyucu önerileri son kez yazayım. Eve ayakkabı ile girmeyin. Dışarda bırakın ve imkânınız varsa dezenfektan ile silin yıkanması mümkünse yakayın. Sirkeli su ile de içi dışı silinebilir. Eve girişte dezenfektan yada sirkeli su ile eliniz burnunuz kafanızı sılin ve üstünüzü banyoda değiştirip yıkanın. Anne baba çocuklar vs küçükse tavsiyem biz bu mikropla uzun süre beraberiz bunun için size gümüş suyu yapın derim çok basit ve ucuz ama çok etkili bir koruyucu ve önleyici tedavi edici bir şey YouTube de var nasıl yapıldıgi özelden de yardımcı olayım. Bir de kekik yağı var her evde bulunması gerekir. udi hindi diye bir toz var süper etkili onuda boğaz enfeksiyonu icin tavsiye ederim son olarak gribal enfeksiyon icin maydanoz limon sarımsak sirkesi bunuda
bulundurun kullanın bunlar hayatınızda olursa riskiniz çok az olur.
doları yukarı çekip bıste ybancıya zemin hazırlayacak ğibi pala,sonuçta kaynagında bile kazanamadıgı rakamları burda kazanıyor.
Yeğenimin eşi araç kiralama işi yapıyor alamanci lar kapış kapış araba kiralardi rezervasyon ile hepsi iptal etmiş onlarda gelmeyecek gibi yada planları öyle yani bu sene dövizden yana sıkıntımız olur
aç oku haberi nerde olduğu yazıyor ön yargılı yaklaşımlar yanlıştır ülkemiz her alanda ilerliyor bakmak ve görmek farklı şeyler