Bugün resmen traderlik dersi veriyorum.
PGSUS tan 9 lira aldım. Bir 3 lirasını daha alacam
Printable View
Bugün resmen traderlik dersi veriyorum.
PGSUS tan 9 lira aldım. Bir 3 lirasını daha alacam
V çıkışı öngörmüyorum şahsen asla şu anda. Ha dipler tazelenirse tekrar bakılır. Ama 82 binin dip olduğu senaryoda ya dipte, ya dibin bir miktar üzerinde uzun sürecek bir zigzag piyasa ile çıkış olur diye tahmin ediyorum. Dip tazelenirse, anlamlı bir şekilde, senaryoyu değiştiririm. Sataram ha köyü:)))
Biraz dinlenelim fiyatlar otursun aldıklarımızı vermeyelim.
Dısarıda cıkmam gerekiyor yarım saat icinde
Bu düşüşün olması şort pozda olanları rahatlattı
Dün poz. acan lönkcülerin margin call dan sonra bi posta daha verirler mi zopayı
Olmadı biraz Allaha emanet edelim
PGSUS 56 short. THYAO 10.60 short.
Dolar TL De gram gevşeme yok
Gaybı Allah bilir. Geçmişe bakıp çıkarım yapabiliriz. Özellikle hareketli ortalama davranışlarından. Holar yalan söylemez. Fiyata göre hareket ederler çünkü. Endeksin baba hoları öyle diyor.
Daha dar alıp kalıp bakarsakta aynı şey çıkıyor ortaya. Yani 82 bin dip, aynı kalıp devam. Yine bir v çıkış görünmüyor. Dikdörtgen içleri aylar var.
https://i.hizliresim.com/K8VauP.png
Bahsettiğim durumlar günlük-haftalık değil genel görünüm. Bugün kapanış 90 binde olsa, 100 binde olsa resmi değiştirmez.
Tabi gaybı sadece Allah bilir.
İyi ki kısa pozisyon açan ve ısrarla düşecek diyen arkadaşları dinlemiyorum. Nerden nereye geldik.
Dipten 1600 puan yaptı endeks...
Gün içi hareketler çok yanıltıcı oluyor. Geçmişte hata yaptığım zamanlar oldu. Dersimizi aldık.
Gün sonu kapanışını görmeden kıpraşmak yok
Biraz topladı,ama bu $ kuruyla bu gemi gitmez..
Şurda 7 tl olmaya ne kaldı..
PGSUS 55 bir short daha. Maliyet 55.60
THYAO 10.60 short devam
Dallir$ daha ziyade dax ingiktereye takio edin..onlar duzelmeden bu 1000puanlik tepkide fake dir sadece SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 günlük ortalama 96 binde. Oraya tepki oldu geçilemedi. 96 binin altında kaldıkça dertli mod.
Mart 44 milyar lira geldiyse, Nisan bütçe açığının çok daha fazla gelmesi icap eder. Hazineden ödenen sosyal yardımlar, SGK ya aktarılacak yeni meblağ, emekli ikramiyeleri bu ay ödendi. Artı vergi gelirleri Mart ayına göre çok daha az olmalı bu ay.
Çok ama çok kişi ütülecek 💓💓💓
gelirse flatlediğim cortları tekrar yerine koyma bölgem 116.000 - 117.000 arası...
baya alıcı geldiğine göre 2. dalga satış için şartlar oluştu
Narkozu verdiler millete
Karda olan bile karını koyacak o derece yani 😀😀😀😀
İzleyelim görelim akşam kaç kapanır acabe?
Bütçe açığının uçması normaldir bu şartlarda. Para basılacak sonuçta, nolcek... Adamlar da bu haberi düzeltme için kullandı... Şimdilik öyle görünüyor.
Ama bu habere göre 4500 puanlık düşüş çok saçma. Yani bu çokda abartılacak bir olay değil. Aklıma kısadakileri ve panik olanları silkeledikleri geliyor. Bi gün sonunu görelim. Zaten o belli eder herşeyi.
o bizim için geçerli parayı basan için değil
hatırlarsanız
https://www.haberler.com/bursa-suriy...758552-haberi/
Pastaya bakıyorum short gözüküyor millet
Foruma bakıyorum long gözüküyor millet
Nerede bu ahali hiç sesi soluğu çıkmıyor
https://i.imgyukle.com/2020/04/15/Qhqmve.png
endeks30
yükselen ilk beş vs düşen ilk beş
o değilde reis
dün sağlık bakanı çıktı
mavi boncuklar dağıttı
test arttı
vaka düştü
şu oldu bu oldu
borsada çıkınca
akşamda dow artı kapatınca
herkeste dedi ki 100 bin olur
demem o ki
dow'a bağlıyız
yok yurtdışından ayrıyız
yok süper haberler
yok teknik
hepsi mırdar oldu bizim borsada
hepsini işlerine geldiği gibi kullanıyorlar
en kötü günde artı olan borsa
en iyi günde eksi
pehhhh
ayrıca
bankaya çekilen restler
önce çokomelli
sonra rte
banka derki
ver bana bedavadan para
dağıtayım vatandaşa
ne kadar yaptırım yaparsan yap bankalara
istemezlerse hiç bir şey yaptıramazsın
adamlar şunu görüyor
iş boka sardı
ben borç ile aldığım parayı niye bedava dağıtayım ( bedavadan kastım ötelemeli faizsiz vs. )
batağa bende eşlik edeyim
devlet para basar ordusunu kullanır bir şekilde yırtar ya ben
bankaların davranışı aslında doğru