Sayfa 978/1002 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,817 - 7,824 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by lawyerbroker Yazıyı Oku
    Cauti bey , uyarınız üzerine satmıştım, sonraki artışlar acaba erken mi davrandık diye düşündürse de şu anki tabloda “iyi ki” diyorum.
    Teşekkürler emeğinize
    Nezaketin için sağol...burada batan adam sevilir...kazanıyorum dersin, yolunu da gösterirsin...sevilmezsin..sevilmek derdim değil de, sayılmazsın da...ne de olsa kumarcı ruh baskın gelir hep.

Sataşma olmadıkça bu başlıkta işim bitti...sizlere kolay gelsin (spot 55-65 arası yapılan shortlar bir süre kalacak...sabah bile tavana yakın yerlerden poz arttırdım)
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

keriz silkeleme mi?
    kar satışı mı ?

ytd.

bu arada hatay sallanıyor

4.7 ve 4.4

4. bende 94500 600 var altında iş bıter bankalara satıs sımdılık az.........bı pasta varsa credıt ne yapmıs gormek ısterız
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

5. Taşınan pozisyonlar dayanma güçleri açılan kredili pozisyonlar vs herşey servis ediliyor benim inancım bu masa kazanır her daim

6.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    keriz silkeleme mi?
    kar satışı mı ?

ytd.
    Kartlar yeniden karılıyor ,

Bir gün nasrettin hoca komşusundan büyük bir tencere almış. komşusu tencereyi almaya geldiğinde nasrettin hoca içine küçük bir tencere koymuş. komşusuna:
    - senin tencere doğurdu,demiş. adam sevinçten ne yapacağını şaşırmış. nasrettin hoca bir gün tencereyi tekrar almış. adam tencereyi sorduğunda hoca şu cevabı vermiş:
    - senin tencere öldü, demiş. adam:
    - hocam ne diyorsunuz. tencerenin canı var mı? tencere hiç ölür mü, der. hoca:
    -tencerenin doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne niye inanmıyorsun
    .

Şuanki borsanın durumu bu , sert iki tarafa hareketler.

7.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    bende 94500 600 var altında iş bıter bankalara satıs sımdılık az.........bı pasta varsa credıt ne yapmıs gormek ısterız
    bende de 94.600 ve çok daha önemli 92.500 ler var. asıl savaş lonkcuların da güç göstereceği nokta 92.000-92.500 aralığı olacak diye düşünmekteyim...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

8. 5 kuruş makas koymuş itneler usd alım satıma. Yok size dolar molar emanuke))

Sayfa 978/1002 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •