Burdan bile az bayat şortlarımız var dimi ya..
Printable View
Burdan bile az bayat şortlarımız var dimi ya..
İmam sürgünde, hatip görevde, resmen..
Neylerse mevlam. Sıra kimde...
Buyrun..
NeeXxtt...
Geçen arkadaş çok güzel yazmıştı. Ben de örnek vereyim...
1 dolar 2 lira iken 10 lira kâr eden şirketin ederi 5 dolardır.
1 dolar 7.5 lira iken 15 lira kâr eden şirketin ederi 2 dolardır.
USD bazında açıyor endeksi bakıyor diplerde ooo zamanında 7 dolar görmüş o zaman şimdi 5 dolar olur...
Geçiniz.
Ederi neyse o. Dolar bazında her sene kârı düşen şirkete kim niye 5 dolar versin. Yabancı bunu görmüyor mu?
Adam fon yönetiyor belki 40-50 milyon dolar... Endeksteki şirketlerin temel analizini yapmıyor mu? Her sene dolar bazlı kârı düşen veya zarar eden şirkete bir bizim uyanıkları zengin etmek için gelip beş dolar mı verecek.
Yapmayın lütfen.
3 Dowgilde zirvelerinden eksi ama yeşil ve yenilemeden öylesine..
Kısmet ? ✔🧿
Bugünün işi olsun, yarına hiç kalmasın..
Düş Dowgil düş..
Bazen rakamları piyasa mı abartıyor, yoksa piyasa yapıcı mı pek anlam veremiyorum...
Mesela Kardemir' in yükselişi bana gerçekten anlamsız geliyor...
Kardemir 6 liraya düşse de alsak diyen var mıdır ??? Eğer yoksa bu yükselişin bir anlamı yoktur...
Piyasa/piyasa yapıcı; her kimse tahtayı buraya getiren, bu durumda umduğunu bulamama ihtimali ağır basar...
Tabi anlamsız yükselişlerde açılan şortların anlamlı kayıplarla son bulacağını unutmayalım...
SHOW kanal rap borsamız şarkısı..
*TRUMP CALLS ON ALL AMERICANS TO HELP EASE TENSIONS
Yuzuf yusuf
172x.xxx yi mi görmüş viop
Bugün içerisinde
Bu kademelere 1700 er lçkontrat kopymuştu
Akşam seansında içinde kLmış gösterdi bu rakamı
he ya sabah geçemiyon akşam geçiyon
madem alacaktın niye verdin o kadar.
yavaş al biraz short olan filan vardır.
az daha alırsan yedek kurşun kalmayacak. :rtfm:
https://i.imgyukle.com/2021/01/13/a7CtHQ.png
CDS 5 yıllık Kasım ayından beri geriliyor. Daha da düşmesi için daha radikal değişiklikler gerekebilir. BBHT'de sadece faiz yetmez dendi, IMF vs isteniyor olabilir.
https://i.hizliresim.com/nLlYaD.jpg
Tur msci 10 yıllık düşeni kırmış
USD bazlı endeks 8 yıllık düşeni kırmış..
Hacı
ABD li italyan İspanyol alman Arap grafiği açacak msci tur.
Tarihi dipte.
Düşen kırılmış..
Al tuşuna basarak mala girecek buradan.
Bak iyi oku yazanı ..
Buradan çökmesi bir felaket ölüm deprem afet kaos olursa olur.
Yükseliş henüz başlamadı..
Dusemezmi tabi ki düşer bir felaket birşey olur.
Sürpriz olur. Düşeni yeni kırdı. Düşmesi sürpriz olur çıkması değil
Burada yıllardır algı yapıyorlar. Hayatınız kayar uyarıyorum.. bilmediğiniz işi yapmayın. Burada yazan tayfa hep felaketciler düşüşten başka bişey bilmezler buradan birşey öğrenemez siniz...
Yarım veya hiç bilgiyle bu sayfayı okuyorsan ora xort bura cort hayatını bitirdin belki bitireceksin
Uyarı mahiyetinde sadece..
Tam da tarihi zirve muhabbeti CiciBebe..
Harikaydı..)
Son sözü olsa bunu yine dermiydi endeks piYasa..
Abi seni okurken kalbim sıkışıyor aman az riskli şey et şu mereti. Duzeltse sağlıklı olur diye diye 30 bin puan aldı hayvan, son son 20 - 10 arasını short flat son 10 e de flat geçirdik aha şuradan vurulur diyorum bazen gün içi ekran denk gelince, hakikaten de salar gibi yapıyor hooop bi hacim geri yukarı. Hasta manyak bi gidiş bu, Manuel değil sistemlerin de bana göre çoğu patladı.
Türkiye diğer EM lere göre HALA %30 civarı ucuz.
Bakın diğer EM lere göre yani onlarda da covid var işsizlik var cari açık var kredi problemleri var. Onlara göre bile %30 hala ucuzuz. Koyun üst üste grafları bakın.
Buradan sonra artık Benim bir tahminim de yorumum da yok izliyorum artık sadece Manuel işlemi bırakmaya kararlıyım. Spotta yakın stoplu temel analiz devam ora kendini kurtardı zaten kendi kendine dönüyor artık.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sensör bayım CiciBebe senin jetonlara göz dikmiş belli, ne kadar oldu, 1000 dene oldu mu
sen trenden indiğin an piyasayı döndürürlerse şaşırmam.
Zırwalayamadan düş Dowgil düş.
Bu saatten sonra 1720 den long olup trendi mi takip edelim diyorsunuz 😊..siz alın trendi takip edin..ama alınca satmayın tutun çok ucuzsak..
Daha 10 tur aldırılır valla ).. Düşerken tabi anca..
stock’la kentuf malda madem.. )
aha o kırmızı yazı bende olmadıkça problem yok.
risk olmadı mıda heyecanı yok.
ne yapayım.
longuna short shortuna short
short da short işte bende böyle.
daha vade sonuna 45 gün var cephaneyi bitirmesem iyi olacaktı :)
bi kaç sıkımlık kurşunum kaldı.
ne görüyülüyorsa o.. bunlarda banka hisseleri. falancalar böyle söylüyor diye onlaramı inanalım yoksa gözümüzemi. eksozdan üfürme yok yani
https://finans.mynet.com/borsa/endek...dekshisseleri/
gece pastası erken yüklenirse atayım.
kendim takip etmiyorum aslında kim almış kim satmış
spot karşılıklarını da izleyemedikten sonra iş işten geçtikten sonra görmenin anlamı yok.
seans içinde anlık görülse belki bir nebze takşp ettiğin kurumun peşine takılır onun yaptığı hareketin yasırı kadar faydalanabilirsin.
bunlarda x30 deve leri. bana göre kağıttan teyyareler
https://finans.mynet.com/borsa/endek...dekshisseleri/
Kentuf un yaşadığı hayat yüzü adresi videosu meydanda
Şurada sanal yazadak enayi bulma toplama kampı modunu bırakın abi.
Bu kadar ora short bura short bin defa batilir. 1 lira eksik olsa margin geliyor. Eskiden %25 marj vardı. Şuan bu sanal yazıp enayi toplama kampanyası yapanlar çoğu kişiyi bitirmiştir zaten.
Yeni gelecekler kafayı kullansın en azından... Hem long hem cort karambole açılmaz. Bilmediğiniz işi yapmayın sakın. Bu işi hiç yapmayın.
Uzak durun. Küresel piyasalarda işlem gören borsa burası sana pahali vey ucuz arab a göre ucu veya pahalıdır. Bilemezsiniz.
Bu kadar daha birşey yazmayacağım zaten..