Bear_Bull
@BearBull26
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Tur msci 10 yıllık düşeni kırmış
USD bazlı endeks 8 yıllık düşeni kırmış..
Hacı
ABD li italyan İspanyol alman Arap grafiği açacak msci tur.
Tarihi dipte.
Düşen kırılmış..
Al tuşuna basarak mala girecek buradan.
Bak iyi oku yazanı ..
Buradan çökmesi bir felaket ölüm deprem afet kaos olursa olur.
Yükseliş henüz başlamadı..
Dusemezmi tabi ki düşer bir felaket birşey olur.
Sürpriz olur. Düşeni yeni kırdı. Düşmesi sürpriz olur çıkması değil
Burada yıllardır algı yapıyorlar. Hayatınız kayar uyarıyorum.. bilmediğiniz işi yapmayın. Burada yazan tayfa hep felaketciler düşüşten başka bişey bilmezler buradan birşey öğrenemez siniz...
Yarım veya hiç bilgiyle bu sayfayı okuyorsan ora xort bura cort hayatını bitirdin belki bitireceksin
Uyarı mahiyetinde sadece..
Tam da tarihi zirve muhabbeti CiciBebe..
Harikaydı..)
Son sözü olsa bunu yine dermiydi endeks piYasa..
Abi seni okurken kalbim sıkışıyor aman az riskli şey et şu mereti. Duzeltse sağlıklı olur diye diye 30 bin puan aldı hayvan, son son 20 - 10 arasını short flat son 10 e de flat geçirdik aha şuradan vurulur diyorum bazen gün içi ekran denk gelince, hakikaten de salar gibi yapıyor hooop bi hacim geri yukarı. Hasta manyak bi gidiş bu, Manuel değil sistemlerin de bana göre çoğu patladı.
Türkiye diğer EM lere göre HALA %30 civarı ucuz.
Bakın diğer EM lere göre yani onlarda da covid var işsizlik var cari açık var kredi problemleri var. Onlara göre bile %30 hala ucuzuz. Koyun üst üste grafları bakın.
Buradan sonra artık Benim bir tahminim de yorumum da yok izliyorum artık sadece Manuel işlemi bırakmaya kararlıyım. Spotta yakın stoplu temel analiz devam ora kendini kurtardı zaten kendi kendine dönüyor artık.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri