aynen hocam katılıyorum size algı yönettimi bizler için gecerlidir yabancı yemez dönen parayı içerde siz biliyorsunuz ytd
Printable View
Garanda Bofa kapatmış 9mülyonu, vaybe
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
doğu akdeniz gene ısınıyor.....fransızlar kaşıyor.....bir kulağınız orada olsun.....
akape gerçekten ülke çıkarlarını savunuyor olsaydı bu tür haberler gündem bile olmazdı..fransa kim ?? seviyesiz bir ülke ve bu kaçıncı ?? ama fransa ve benzeri ülkeler yüz verilidiği için böyle şımarıyorlar.. merkel arar sonra bir kaç ay bu haberleri hiç duymazsın yine.. akape Turk halkına başka avrupalılara başka konuşuyor.. ameriga ise "dostum trump" tan sonra "dostum biden'a" evrilecektir..kamuoyu önünde yaptıkları şovlar artık baymaya başladı..
1648 lönk 1/5 haydi yavrum kemik
[QUOTE=sindoma53;5140409][/B]
Ona biz SURF diyoruz.
Yukardan makinanın biri satıyor , diğeri aşağıdan düşenleri topluyor.
SISE bugun öyle , Yonca ya alım gelirse bofa dönüp yaparsa tahtalarda yeşil konfetiler patlar:)[/QUOTE]
Düşündüğümüzü uyguladı 10.08 yaptırdı tahtaya:)
164.600 ortalama ile short aldık. çarşamba gününün zararı cepte duruyor, daha telafi edemedim.
abd TDI raporu bekleniyor. sanırım ona göre bi ayar çekecekler. görerek oynamak daha mantıklı ama, adet yerini bulsun diye ben olumlu yansıyacağını düşünüyorum...
dolar hoşaf oldu vadelide tık yok...
9.87 altı saatlik bar da 9.64 ilk soluk bölgesi benim takip ettiğim bant yukarda.
10.05-10.15-10.35 yukarda takip ettiğim bantlar.
Tahtalar makinelerle kalkıp iniyor kalıcı olamıyorlar.
Yalnız DOW da seneryo 31.200 yukarı kırılırsa değişik bir pazartesi olurmu diye düşünmeden edemiyorum:)
Son hafta barı bizim geride kalmış gibi, kapatmak isterse short olanları ağlatır...
Şimdi TCELL i aldı devreye...
Deyyusun ne oyunu bitiyor ne kağıdı...
Vedalaştık yonca kızımızla:wave:
Yancı gelip bozdu tahtayı 9.90-91 gelirse duruma göre yine değerlendirecem.
Yancı kim
manif abi mi :)
non-farm datası bekleniyor
işallah aşağı yaparlar
düş dowgil düş
GARAN_ 9.95 desteğe tutunabilmesi fazla sıkıntı yaratmaz. sonuç olarak kilit rakam oldu
bu hareket carsambayı hatırlatıyor...4.30 5 arası bı aksıyon olur mu acaba
Tosun bile çiftlikbanktakileri altının bizi sağdığı gibi sağmadı.. 3 ayda yüzde 24 düşüş nedir ya
Kozalaklar çıkıyor, aşağı mı basacaklar endeksi acep?
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dikkat edenler mutlaka vardır ama ben bir daha hatırlatayım dedim. destek kırıldığında bu tama çöküyoruz demek değildir çünkü dönüp tekrar alabilirler. dirençlerde aynı şekilde geçildiğinde dönüp tekrar satabilirler. böyle pozisyonlarda acele etmemek lazım. akıl vermiş gibi oldu ama NACİZANE...
abd verisi kötü geldi.....
Kırmızılım, sana yandı canım...
[QUOTE=karar_anı;5140925]dikkat edenler mutlaka vardır ama ben bir daha hatırlatayım dedim. destek kırıldığında bu tama çöküyoruz demek değildir çünkü dönüp tekrar alabilirler. dirençlerde aynı şekilde geçildiğinde dönüp tekrar satabilirler. böyle pozisyonlarda acele etmemek lazım. akıl vermiş gibi oldu ama NACİZANE...[/QUOTE
teşekkürler.....
VOB da hayaller PARİS,gerçekler IRAK
Hayaller buhar olur:)
petkim çıkarıyor endeksi.....genel müdür canlı yayında ....