Short 15/31
Short 15/31
thy 12.30 u kırarsa flama formasyonu veya mikro 5 dalgası çalışır. yoksa sürünmeye devam eder kağıt.
Twitter: @metalurjist_88
BANT belli....153....154.400......vob.....163200....... ......164800
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Acayip yonca long yapasım geldi, demek ki yapma alıyım))))
Bişiler olacak ama dur bakalım nolcak
GAP alıp yukarı mı, yoksa klasik mi yoksa... Ah pala ah, Kafa karıştırıp durma ya
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
bir vadeli işlem alıcı ve satıcı olmadan gerçekleşmiyor..
herhangi bir fiyattan işlem geçiyorsa alıcı ve satıcı anlaşmış el sıkışmış demektir..
makasın sürekli artı olması gerekliliği bir şehir efsanesi.. böyle bir şey yok.. kural yok, kanun maddesi yok.. bir referans faiz oranı var ve teorik fiyat sadece gösterge.. uyulmak zorunda değil.. vadeli gelecekteki fiyatlamayı belirliyor.. şimdi ile alakası yok !!
makasın sürekli teorik fiyatta olmasını isteyenler herhalde satıcı tarafta olanlar.. ama bazen alıcılar ben daha düşük fiyattan alırsam alırım diyor ve o şekilde bir fiyatta el sıkışıyorlar.. fazla kafaya takmayın bazılarının mutlaka avantajına teorikten düşük olması.. bazende teorikte olması bazılarının avantajına oluyor.. piyasa dengesini bulur.. dünya dönmeye devam ediyor.. vadelinin temel kuralını bilmeden işlem yapmak da ayrıca enteresan oluyor..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
264 : Güncelleme- Ağbal: Faiz indirimini gündeme almamız uzun süre olası görünmüyor- Bloomberg HT
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal, Reuters'a yaptığı açıklamada
uzun süre faiz indirimini gündeme almalarının olası görünmediğine dikkat çekti.
Bloomberg HT'nin ilgili haberi linktedir.
https://www.bloomberght.com/agbal-uz...nmuyor-2274119
Önemli Not: Bu haberde ilişkili internet sitesine link bulunmaktadır.
Kullanıcılarımızın habere erişmek için Manşet'in üst kısmında yer alan linki tıklamaları yeterlidir.
-iDeal Haber Merkezi-
- twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -
Pala beni bekliyor, alırsam basacak satarsam uçuracak, ben de işlem yapmadan palayı bekliyorum, kıstıramadı beni daha)))))
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Yer İmleri