kola pahalıysa ayran için simit yiyin simit :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Printable View
kola pahalıysa ayran için simit yiyin simit :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
yarım simit....
VİOP tan 3,5 liraya dolar alan var mı acaba aramızda?
vay be 3,65 den işlem olmuş resmen tuzağa düşmüş satan alanda para basmıştır of of of :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Ben değil ama
https://twitter.com/ayhanyvz/status/1473183078491332610
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz inanılır gibi değil. Kazara iskandinav ülkesine falan göçsek büyük boşluğa düşeriz.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 ne ya 100 falan alsaymış bari :)
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özel İletişim Vergisi'nde yeniden değerleme oranı 2021 yılı için yüzde 36,20 olarak tespit edildi.Tebliğe göre, 2022 yılı için maktu vergi tutarı 117,00 TL olarak belirlendi
:notr:
Arkadaşlar tüm samimiyetimle söylüyorum benimde elimde 3 kuruş dolar var,hayatım boyunca kimsenin zararına sevinmedim,kar edene de hayırlı olsun derim ancak umarım bu düşüş kalıcı olur yoksa elin gavuru gelip komple ülkeyi yağmalayacak,ister şapkadan cin çıkarsınlar,ister sihirbazlık yapsınlar,uzun süredir ilk defa aksiyon alındı,insanları umutsuzluğa sevk eden içi boş laflar yerine öyle veya böyle yeni bir şey deniyorlar evet bence de çok riskli ama dün akşama kadar gittiğimiz yer uçurumdu,kendi adıma benim dolarlar zarar yazsın ama bu yaştan sonra hangi markette sıvı yağ daha hesaplı,acaba önümüzdeki ay şeker bulabilecek miyiz,dahada kötüsü bu durum iyice çıkmaza giderse evladıma yiyecek bulabilir miyim gibi şeyleri düşünmeyeyim,umarım dahada düşer de Bulgar kekoları tekrar ail baba dan tavuk dönere talim eder...
Bizim milleti salak sanıyorlar..
Yahu, aslı dururken , millet niye şişme bebeğe sarılsın ?
Benim dolarları hırsız çelik kapıyı kırarak götürdü. Siz siz olun dövizi yanınızdan ayırmayın. Bu nedenle dolar düşmüş - yükselmiş artık bir önemi kalmadı. Hırsızı zengin ettik. yatırım tavsiyesi değildir.
Şimdi bir de çelik kapı masrafı çıktı. Canım sıkkın. Bankalar da adam gibi dövizle uğraşmadan kalsaydı, hem kullanırlardı hem de ben rahat uyurdum.
Reyiz Ulti yi attı.
Ama karşıdakinde Heart Of Tarrasque var.
Ölmezse sıkıntı büyük.
tsss
13.72
Önce yoklama , sonra Ramazan Bayarmı bitiminde baskın erken seçim...
ütçeye dövize endeksli yük çıktı
doğalgaz zararına satılıyor
akaryakıt vergi yok
asgari ücretten vergi yok
printerlara mürekkebi dayayın fazla mesai olacak gibi
soğan sıçrayınca troller dağılmış hemen
5 msjı olan forumda hemen gelmiş burada ahkam kesiyor
4 işlem kapasitesiyle ekonomiden anlamadan
Yakında medyada dolar basarken kalpazanlara yakalandı , müthiş kalpazanlık vs gibi havadisleri ile evindeki dövizi altınını çaldıran vatandaş haberlerini duyarsanız sakın şaşırmayın...
Nebati: Dövize endeksli Türk lirası mevduatları ile ilgili yeni düzenlemelerin ayrıntılarını saat 14:00'te açıklayacağız. Bankalarımız da gün içerisinde işlemlere başlayacaktır
hocam keşke ülke yönetimimize güven olsa herkes tl ye güvenir bu sorunları yaşamayız dolar düşşün hepimiz isteriz ama hem serbest piyasa diyeceksin hemde şapkadan tavşan çıkarmaya çalışacaksın.hem tl basıp düşük faiz düşük enflasyon olsun düşük dolar olsun diyeceksin bu olmaz piyasanın kuralları belli arka kapılarla bu iş çözülmez
Saat 11:56:08 itibarıyla Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi Devreye girmiştir. Borsamız Pay Piyasasındaki tüm sıralarda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası Pay Repo Pazarı’nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur.
artık okumaya bile gerek görmüyorum atlayıp geçiyorum cevap vermeye değmez
düştü düştü diye naralar attıkları şey 1 ay önce 10 tl idi 13.50 de bile bi ayda %35 artmış hatta 11 e değdiğinde bi ayda %10 yukarıda
sanki buradakiler doları 18.40 dan almış gibi yazıyorlar
bende 2.80 ila 5.70 arasında gezen dolar maliyeti vardı
Dolar euro ve gr altın vadelide 100 de 80 düşüş yönlü marj açmışlar.. ve 3 de 100 de 80 aşağı görmüş... İşin içinde kesinlikle MBankası var... Çoğu yatırımcı bu 100 de 80 marj haberini görmedi bile... dün geceden piyasadan limite satış koymuştum.. bir anda aklıma ya düşüş marjlarını komple serbest bırakırlarsa düşüncesi geldi... Açılışa 5 dakka kala emri iptal ettim.. gram altında tam 800 tl ye satış koydum... Fazla hasar almadan yırttım bu olaydan... Sonradan gr altında 200 liralara inildiğini görünce bayağı üzüldüm... İnsanları nasılda batırdılar... Dolar yukarı çıkarken en fazla 100 de 20 marj vermişlerdi.. Bu sabah bu yapılan şey tek kelime ile şere...lik... Bundan sonra kesinlikle viopta olmam... Foreks piyasasından daha beter bir hale getirmişler olayı...
Forekste bile paran sıfıra indiği anda pozisyonun otomatik kapanır... Bizdeki viop sistemi tamamen devletin kontrolünde... Adam parayı sıfırlıyor birde üstüne milyarlarca lira borçlandırılıyor...
İşin içinde bizim bademler varsa herbzaman korkmak lazım... 3.6 ve 11 arasından satış yapanlara allah sabır versin...
T782H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hani bataklığa girersin çıkmak için yaptığın her hareket seni biraz daha derine çeker.
Piyasanın akmlar.
Nası düzelecek.
Yav savaşta bile tüm sistem kapanmadıydı.
şindi derse ki 6 aydan az olmaz 6 aylık açanlar %50 sini alacak 1 yıl açanlar kur farkının tamaını alacak neler olur neler derse ki vade yok 32 güne bile açılabilir neler olur neler derse ki bir önceki günkü kurdan hesap yapacaz neler olur neler derse ki aylık ortalamayı esas alacağız neler olur neler bilemiyorum ama açıklamadan sonra sert hareketler olabülü daş düşebülü ayı çıkabülü danalar tepebülü :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Şahsi fikirlerim:
DTH tan dönene ve fiziki döviz getirene açık olacak.
Belirli limitleri olacak.
En az 6 ay ve 1 yıllık olacak. (3 ay belki düşük ihtimal)
Vade içerisindeki MB ortalama kurundan hesap yapılacak.
Arz ederim efendim.