-
ütçeye dövize endeksli yük çıktı
doğalgaz zararına satılıyor
akaryakıt vergi yok
asgari ücretten vergi yok
printerlara mürekkebi dayayın fazla mesai olacak gibi
-

Originally Posted by
izmirli_hoca
Bizim milleti salak sanıyorlar..
Yahu, aslı dururken , millet niye şişme bebeğe sarılsın ?
USDt'ye para koyan binlerce saftirik var. Dünyada enayi bitmez.
-
soğan sıçrayınca troller dağılmış hemen
5 msjı olan forumda hemen gelmiş burada ahkam kesiyor
4 işlem kapasitesiyle ekonomiden anlamadan
-
Yakında medyada dolar basarken kalpazanlara yakalandı , müthiş kalpazanlık vs gibi havadisleri ile evindeki dövizi altınını çaldıran vatandaş haberlerini duyarsanız sakın şaşırmayın...
-

Originally Posted by
shorts
eski mesajları kopyalayıp yapıştırsak mı ne.
vurdu çekti vs. gene benzer yollarda geçilecek bir gün gelip
-

Originally Posted by
riko66
Yakında medyada dolar basarken kalpazanlara yakalandı , müthiş kalpazanlık vs gibi havadisleri ile evindeki dövizi altınını çaldıran vatandaş haberlerini duyarsanız sakın şaşırmayın...
hacıdan gelen kadınlar dua maksatlı hemen de buluyorlar yerini aman deyim okutmayın kendinizi altını doları okuturlar hemen piyasada
-

Originally Posted by
ressam
Benim dolarları hırsız çelik kapıyı kırarak götürdü. Siz siz olun dövizi yanınızdan ayırmayın. Bu nedenle dolar düşmüş - yükselmiş artık bir önemi kalmadı. Hırsızı zengin ettik. yatırım tavsiyesi değildir.
Hocam umarım ciddi değilsindir, yazdıkların doğruysa geçmiş olsun. Sakıncası yoksa detay verebilir misin? çelik kapıyı nasıl kırmış adam? Konu komşu duymamış mı? Hadi içeri girdi diyelim dövizin yerini nasıl tespit ermiş?
-
Nebati: Dövize endeksli Türk lirası mevduatları ile ilgili yeni düzenlemelerin ayrıntılarını saat 14:00'te açıklayacağız. Bankalarımız da gün içerisinde işlemlere başlayacaktır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri