Abka çok acımasızsın, koskoca endekisi düşerse nasıl tutsun, o akbnk ı tutsa yeterdi be insafsız :)
Printable View
Abka çok acımasızsın, koskoca endekisi düşerse nasıl tutsun, o akbnk ı tutsa yeterdi be insafsız :)
Muhalefet gelirse bence uzun vadeli en güzel hisselerden birisi vakvak olur...
Zarar etmesine sebep olan her şey ortadan kalkacak..Profesyonel yöneticilerle ne olur?
Üstelik KAMUDUR...batmaz-batamaz...arkasında hazine var.
öğretmenim bademcikler okulun arka kapısından kaçmaya çalışıyor.... :)
https://i.hizliresim.com/ba26j03.jpg
Apaydınlık bir karanlık oda çıkışı bekliyorum :)
Akşam pazarı oldu, nerde dandik kaat varsa hepisi döküldü, tüp düşse alırdık ama iyi kaatlarıda vermiyorlar ucuzlukta.
Ne iş yaw gram kazanamıyoruz mını mını bisttinde
*Fed/Powell: Nihai faiz oranı seviyesinin önceki tahminlere göre daha yüksek olması muhtemel
5 kontratımı kimse alamaz elimden... :)
Fed/Powell: Eğer gelen verilerin tamamı daha hızlı sıkılaşmaya işaret ederse garantilidir, faiz artışlarının hızını yükseltmeye hazırlıklıyız.
7.03.2023 18:09:48 FED/POWELL: FİYAT İSTİKRARINI YENİDEN YAPILANDIRMA BİR SÜRE DAHA KISITLAYICI POLİTİKAYI SÜRDÜRMEMİZİ GEREKTİRİYOR
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/m2rh7c1.PNG
yaşar yıldırım'ın nnf fonu 2 milyar tl büyüklüğe ulaşmış, aylık 4 milyon tl'yi de yönetim gideri olarak indirmiş cebe. (yuh)
geçen ay sadece %2 kazandırmış, yılbaşından beri %10 zarar ettirmiş. (daha büyük yuh)
muhtemelen şu forumda ayda 50 bin tl maaş bağlayıp ekip kurulsa çok rahat over perform ederler.
Bu topigin adı bundan sonra long24 olsun :)
fonların genel olarak hesap işletim komisyon vs zaten yüksektir.
ille fon takip edecekseniz marmara capital ve akbankın alc fonu çok iyidir.
powell altının sterlin euronun anasını belledi
Nisan vadede temettü ne kadar..hesaplayan varsa verebilir mi?
hala herkese yetecek bir ton mal var.
şaşırıyorum insanlar düşse de alsak diye bekliyor. onun yerine gitme potansiyeli olana yapıştır gitsin.
bugün dikkatimi çekti.
seramiklerde bir enerji nakil sıkıntısı vardı. galiba çözüme bayağı yaklaşmışlar. bildiğim bir şey yok. grafik fena değil.
bence her şey hazır. ama bir şey eksik. alım yapacak para yok.
Yarin yine arti acariz. Sonra boa satar 5350 getirir endeksi. Artik orada karar verirler tipki bugun 5400 de yaptiklari gibi. Bana kalirsa yarin 5350- 5450 arasi bir gun olur.5350 altina salkmalar da olabilir. Isc izlenmeli yarin.
Yabanci pek kalmadi, kalanlarda 3000-4500 araliginda satip dolara gecmeyi planliyordu ama hukumet 5000 alti yok deyince omlarda oyunda kaldilar. Her firsatta satip dolara gecip gelecek yeni hukumetle yuksekten dolar bozup borsayi dusukten almak onlar icin en iyi strateji.Bir ralli olmasini beklememek lazim.
Foreks oynayanlar nasdaq guzel yerde 12000 - 12200 den alinmali.
Piyasa Gündem ✰
@PiyasaTurkiye
·
4s
��CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek: "Örneğin 20 bakanlık olacak. 6 bakanlık 6 partiye verilecek.
Bizim için oy oranı falan önemli değil. Kalan 14 bakanlık partilerin seçim sonucu çıkardığı milletvekili sayısına göre verilecek."
Şimdi bugun Meral hanımın suratı neden asık deniliyordu kendinizi onun yerine koyun ,
masada 4 partinin toplam alacağı oy %4 geçmez.
cumhurbaşkanlığı yardımcılığ vermişin bakanlık vermişin e yarın öbürsü gün HDP ile konuşulur demeye başlandı peki onlarlada anlaşırsan HDP demezmi bize hangi bakanlığı vericeksiniz diye .
Eğer yukardaki yöneticinin anlattığı gibi ise bu iş boktan bir planlama olmuş.
Piyasa Gündem ✰
@PiyasaTurkiye
·
22s
Millet İttifakı Bildirisi: Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Sayın Cumhurbaşkanı tarafından uygun görülen zamanda ve görev tanımıyla Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atanacaktır.
Deva,doğru yol,saadet biz bu başkanlarla aynı yetkide olamayız diyip karşı çıkmışlar ve madde işaretlediğim gibi geçmiş.Bence bu masada Kılıçdaroğlunun koyması gereken ağırlığı Meral hanım koymaya çalışmış ama yalnız kalmış nedeni K.K ve partisnin Cumhurbaşkanlığı sevdası , olaylar gün yüzüne çıktıkça kokular gelmeye başladı bu yüzden süreç zor .İyi yönetilmeli
Teke tek de 21.00 Meral hanım çıkıyormuş bu akşam .
Arkadas alıyorum satıyor. Satıyorum alıyor. Bi senkronize olamadık palaylan. Ne yapmak lazım?
Pala teknik, grafikle uğraşanların ezeli düşmanı..
Sana AL yazdırır..
Sende long girersin..
Sonrası zarar..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
genç ayıcıklar rahatsız şelale istiyorlar ne diyonuz siz bu işe eski tüfek ayıcıklar basalım mı yarın endekse