Sayfa 983/1002 İlkİlk ... 483883933973981982983984985993 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,857 - 7,864 arası.

Konu: Viop XLVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Yunus alarko yatırımcı toplantısında icerden aldigi bilgiyi hemen twitlemişti. o gün hisseyi tavanlamışlardı. Şu an alarkoyu baya eritmişler. Piyasaya baya yedirdiler.

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Tüpraş rallisinden önce komple exit yapmışlardı. Alarko'daki inatları da pahalıya patladı. Genel olarak başarılı ama fon çok büyüdüğü için hantallaştı Alarko'dan nasıl çıksak diye düşünüyorlardır piyasa çıkışı gördüğü an şelale yapacak orayı.

powell altının sterlin euronun anasını belledi
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Yunus alarko yatırımcı toplantısında icerden aldigi bilgiyi hemen twitlemişti. o gün hisseyi tavanlamışlardı. Şu an alarkoyu baya eritmişler. Piyasaya baya yedirdiler.
    Ocak'tan Şubat'a arttırmışlar eritme yok

4.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    yaşar yıldırım'ın nnf fonu 2 milyar tl büyüklüğe ulaşmış, aylık 4 milyon tl'yi de yönetim gideri olarak indirmiş cebe. (yuh)
    geçen ay sadece %2 kazandırmış, yılbaşından beri %10 zarar ettirmiş. (daha büyük yuh)
    muhtemelen şu forumda ayda 50 bin tl maaş bağlayıp ekip kurulsa çok rahat over perform ederler.
    Para büyüdükçe yönetmesi zorlaşır.

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    fonların genel olarak hesap işletim komisyon vs zaten yüksektir.

ille fon takip edecekseniz marmara capital ve akbankın alc fonu çok iyidir.
    Zamanınız varsa fon allmayın. Bildik hisselerden tutacağınız portföy fonları yener. Fonlar çok dar ve gecikmeli hareketler yapıyor. Adam tutuyor excel ile fon yönetiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Nisan vadede temettü ne kadar..hesaplayan varsa verebilir mi?

hala herkese yetecek bir ton mal var.

şaşırıyorum insanlar düşse de alsak diye bekliyor. onun yerine gitme potansiyeli olana yapıştır gitsin.

bugün dikkatimi çekti.

seramiklerde bir enerji nakil sıkıntısı vardı. galiba çözüme bayağı yaklaşmışlar. bildiğim bir şey yok. grafik fena değil.

bence her şey hazır. ama bir şey eksik. alım yapacak para yok.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Zamanınız varsa fon allmayın. Bildik hisselerden tutacağınız portföy fonları yener. Fonlar çok dar ve gecikmeli hareketler yapıyor. Adam tutuyor excel ile fon yönetiyor.
    hocam fonun yaptığı işi ben zaten yapıyorum. pek fon almıyorum. ama bana sorarsanız ekran haber grafik vs takip etmeyen arkadaşlar için çok iyi. besten zaten iyi.

bana en büyük faydası trade arzusunu dizginliyor. 100 lira ne olmuş diye bakıyorum. pusula gibi.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 983/1002 İlkİlk ... 483883933973981982983984985993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •