14 pro cebimde keyfim yerinde.
Printable View
KK kazandım demiyormuş.Yahu siz çocukken hiç tıp oynamadınız mı,tıp dedikten sonra herkes susar,konuşan olursa yanar.Şu anda birileri tüm medyaya siyasilere tıp dedi.İnanamıyorum ama imamoğlu yavaş ve kaftancıoğlunu da sanırım korkuttular.Serdar akinan gibi bişi oldular onlar da.Acı ama durum bu.Bahar feyzan ve can ataklı dışında ortada konuşan yok.
Fatih altaylı nın 14 mayısta başına gelen herkes için yeni dönemin nasıl olacağının bir göstergesi gibime geliyor.19 yıldır çalıştığı tv ye seçim gecesi çıkarılmamış.Niye ki ,küt diye o gece gariplikleri ekranda söyliyiverecek karakterde ,dilinin kemiği olmıyan bir adamdı.
Neyse seçim akşamına kadar ben de kendime tıp diyeyim ,yeter yazdığım.Son kez kk ya oyumu atayım sandıklara sahip çıkılmasını umut edeyim yeter diye düşünüyorum.Daha doğrusu umut etmiyorum da dua ediyorum.
Tabi ülke bizi komplo teorisyeni yaptı emanuke. Hatta biri de yazmıştı Başkan olmak istemediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam diye. Acaba diyorum diğer yandan, zaten meclisi aldık, bırakalım şu enkaz ellerinde patlasın. Reklamını yaparız, yerel seçimde tulum çıkartırız. Sonra da ülkeyi seçime götürüp işi Reis sonrası için bile garantileriz derler mi? Demeyeceklerine emin değilim aga.
m.incenin ayağını kesen, aday olduğu dönem seçim de tv ye çıkmasını bile engelleyen,imamoğlu siyasi davasının olduğu gün yurt dışında olan,ona bile destek olmayan,imamoğlunu arka plana atan bir sözde lider kripto akpliden ne bekliyorsunuz ki?
https://twitter.com/kilicdarogluk/st...503652866?s=20
şu twit bile çok şeyi açıklıyor.
ha masaya kuran koy Allaha şirk koş ha arkana Atatürk ü al milleti enayi yerine koy.
tek beklentim bana saydıranların 1 kez olsun elini vicdanına koyup kusura bakma - çok laf ettik diye özür dilemesiydi.ama o erdem neredeee..
Ya arkadaslar yanlış anlamayın ama gerçekten boş yapıyorsunuz. Vallahi tillahi akpartili değilim iki oyumuda onlara vermedim. Ama adam yine kazandı. Ha diyorsanız çalıyorlar bunu belgeleri ile ispatlayip genel başkanıniza söyleyin. O ispatlasin gerekli müracaatları yapsın. Mesela o çuval mührü yalayan adam konusunun üstüne gitsin o polislerin hepsi açığa alınmasını istesin o görüntü hiç hoş bir goruntu değil. Hükümet almıyorsa çıksın bak böyle böyle bir durum var olay şurada oldu soruşturma acmiyorlar desin bize... Yapıyor mu acaba bu konuda çalışma yada o seri şekilde basılan mühür videolarında nerede muhalif sandık görevlileri nasıl o şekilde sandığa giriyor. Ülkeyi yönetmek isteyenin her yerde bir sandik görevlisi gorevlendiremiyorlarsa kusura bakmasın onlar ülkeyi yönetmesin. Ülkeyi yönetmek isteyecek kişilerin her sandığın başına bir kişi yerleştirecek adamı yoksa kusura bakmasın o ülkeyi yönetmesin.
şu twiti sesi açmadan izleyen birisi ne düşünüyor çok merak ediyorum
https://twitter.com/kilicdarogluk/st...503652866?s=20
resmen Ata ya ihanet bu adam.
Fotoğraf 1 an canlansa tek yapacağı adamın suratına tükürmek olur herhalde.
https://www.diken.com.tr/cengiz-insa...e-86-oy-cikti/Alıntı:
İktidarın gözde şirketlerinden Cengiz İnşaat ın doğa katliamı yaptığı Rizenin İkizdere ilçesinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan a yüzde 85,96 oy çıktı.
Serbest piyasada, bedavadan biraz pahalı dolar satıyorlar.
Dolar satış 20,28
Az bile aaaaaazAlıntı:
Ümit Özdağ:
Mansur Yavaş ile birlikte 90 dakika maç izledik, arkasına dönüp selam bile vermedi. Böyle bir düşmanlık yaşadık.
Kemal Bey'i iki defa devlet güvenliği konusunda aradım. Geri dönmediler. Sonra bir daha aradım, konu ulaştı mı diye. “Hayır ulaşmadı, ilgilenelim.†dediler. Sonra yine dönmediler.
Dedim ki; bunlar kişisel meseledir, önemli değil. Kemal Bey'e bir çağrı daha yaptım “%0'lık saray artıklarını yanınızdan ayırın, sığınmacıları göndereceğiz diyin, sizi hiçbir makam talebi olmadan destekleyelim.†dedik. Buna da dönmediler.
Sonra Kemal bey, komünist parti dahil tüm partileri ziyaret etti, sadece 1 partiyi ziyaret etmedi. O da Zafer Partisi.
Göçmen bakanlığı verecekmiş kazanırsa...0% oya 40 vekil veriyorsan 5% oya sökül bakalım bakanlıkları öyle ucuz kurtulamazsın
Kulis: Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Sinan Oğan’a Göç Bakanlığı teklifi
https://tele1.com.tr/kulis-kemal-kil...eklifi-846236/
İlgiliye: ayağınızın altındaki suyu hissetmiyor musunuz? Be Allahın adamı gemi(ülke) batıyor/batırılıyor hala maval okuyorsunuz. İdeolojik körlükte zirve yapmışsınız.
Ülkedeki mülteci sayısı 13 milyonu geçmiş(bkn:ümit Özdağ), doğurganlık ile 20 yıl sonrasını düşünün... sözde muhalifler de kk 'yı suçluyor... insaf ... istediğinize oy verin ama boş bahaneleri öne sürmeyin...
Beyler tamam sıkı pazarlikci çıktınız RTE %7 altı farka ben hisseneti bırakırım %8 üstü farka Kılıçdaroğlu destekçisi arkadaş. 7 ile 8 arası ikimizde buradan yardirmaya devam ;) var mı cesaret eden? Bak bende 13. Yıldır hissenetciyim ha kolay olmayacak benim içinde büyük bir olay benim icinde
İstatistik bilimi hiç yanılmaz. Türkiye de ne hikmetse seçmen katılım %70-80 aralığında iken %90 a yaklaşmış. RTE de yaptığı hileyi kendi ağzıyla katılım yüksek oldu diye balkon konuşmasında söyledi. Zarurî sebepler sebebiyle oy kullanamayacaklar var. Akıl sağlığı yerinde olmayanlar alzheimer hastası ve onun başında bekleyenler vardiyalı çalışanlar nöbette olanlar tutuklu olanlar yoğun bakım ünitesinde yatanlar hastanede yatanlar seferde olanlar oy kullanmayı kafirlik olarak görenler vs. Bunlar sebebiyle %70-80 arası normaldir çok iyidir dünya ortalamasının üstünde bu rakam bizde bu seçim %90 a yakın.
Herkes anket yaptırır RTE sürekli her açıdan anket yaptırır ona göre hamle yapar. Adam seçimi kaybediyorum diye bakanları MV yaptı kurul üyelerine seçimden sonra iki yıl maaş garantisi verdi. Keltoş 14 Mayıs siyasi darbedir dedi. Hileyi yaptılar biz de birbirimizi yiyoruz. Hırsızlık yaparsın yolsuzluk yaparsın büyük rüşvet alırsın hiç birinde parayı kendi hesabına yatırmazsin başkasının hesabına yatırırsin.
AKP Fox Tv ye uzun zamandır uyguladığı ambargoyu kaldırmış bir süredir reklam veriyormuş. (F.Altaylı)
Nakit avansın düşmesinin etkisi bu ay sonu piyasada hissedilebilir.
Bir çok kimse borcunu kapatamayabilir.
https://eksisozluk1923.com/taksitli-...?a=popular&p=1
Klasik bir fıkra.
Mevsim yaz.
Fransada Riviera kıyısında küçük bir kasaba.
Yaz sezonu, ama günlerdir yağmur yağıyor, sokaklar bomboş.
Herkesin borcu var, kredi ile yaşıyorlar.
Yabancı bir turist geliyor, resepsiyona 100 dolar bırakıp odaya ve otele bakmaya gidiyor.
Otel sahibi parayı alıp, kasaba olan borcunu ödüyor.
Kasap 100 doları kaparak hemen toptancıya olan borcunu vermeye gidiyor.
Toptancı büyük bir sevinçle parayı alıp, kriz nedeniyle “veresiye hizmet veren†son defa birlikte olduğu hayat kadınına götürüyor.
Hayat kadını da parayı alıp aynı otele giderek, oraya olan borcunu ödüyor.
Ve o anda yabancı turist dönüyor, odayı ve oteli beğenmediğini söyleyip 100 dolarını alarak kasabayı terk ediyor.
İhracatçı şirketlere farklı bir kur yolu açılırsa. 1 merkez kuru 2 serbest piyasa dövizci kuru 3 ihracatçı kuru. Bu ne demek oluyor? Sağda solda böyle cümleler dönüyor. Merkez ihracatçılara daha ucuzdan mı kur veriyor? Öyleyse merkez bu dövizi nasıl elde ediyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kredi kartı ile nakit avans kapatılmış.
Ben kontrol ettim. Benim iki kartı da eksiye geçirmiş nakit avans olarak. Normalde limit var ama nakit avans için yoktu.
Abi hala hile yaptılar diyorsunuz. Sizin adayınız "Milletimiz ilk turda yetkiyi iktidara vermeyerek memnuniyetsizliğini dile getirdi"
Diyor arkadaş biz bu konuda niye sizle anlaşamıyoruz. ceza sahasında düşen oyuncunuz penaltı değil diyor siz tribündeki seyirci olarak hayır penaltı diyorsunuz. İnin trubunden ağız burun Dalin forvetinize tam olsun bari nasıl penaltı değil diye.
Açık halinde limiti olanlar 300-500 bin çekip döşediler ev arsa araba hatta dolar hisse vs vs, 5000 hiçbişey... Bankadan kredi almaktan 50-60% daha ucuza geliyordu. Ben çekmedim ama zaten kartlarla mal aldığım için dolaylı yoldan bir benzerini yaptım. Alışverişlere 12-18 taksiti çaktım boşta kalan parayı da yaallah :kahkah: Z kuşağı çok çalışıp ödesin temettülerimi
Forumda da kaç kere yazdım kredi kartlarının 1.36 bireysel, 1.12 ticari taksit faizi var aşırı ucuz diye. Çeken çekti
ytd