Sayfa 981/1009 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 7,841 - 7,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Yahu ne Apple ı. 3500 liraya ithal parça yerli montaj bir telefon aldım 2 ay önce. Yeminle yılan yılan ))
    14 pro cebimde keyfim yerinde.

KK kazandım demiyormuş.Yahu siz çocukken hiç tıp oynamadınız mı,tıp dedikten sonra herkes susar,konuşan olursa yanar.Şu anda birileri tüm medyaya siyasilere tıp dedi.İnanamıyorum ama imamoğlu yavaş ve kaftancıoğlunu da sanırım korkuttular.Serdar akinan gibi bişi oldular onlar da.Acı ama durum bu.Bahar feyzan ve can ataklı dışında ortada konuşan yok.

Fatih altaylı nın 14 mayısta başına gelen herkes için yeni dönemin nasıl olacağının bir göstergesi gibime geliyor.19 yıldır çalıştığı tv ye seçim gecesi çıkarılmamış.Niye ki ,küt diye o gece gariplikleri ekranda söyliyiverecek karakterde ,dilinin kemiği olmıyan bir adamdı.

Neyse seçim akşamına kadar ben de kendime tıp diyeyim ,yeter yazdığım.Son kez kk ya oyumu atayım sandıklara sahip çıkılmasını umut edeyim yeter diye düşünüyorum.Daha doğrusu umut etmiyorum da dua ediyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    5 puan az. Tahminin 55-45 olur. Yine gidip 45 tarafına oyumuzu atacağız, sayıma kalacağız ama maalesef tahminim bu yönde.
    Tabi ülke bizi komplo teorisyeni yaptı emanuke. Hatta biri de yazmıştı Başkan olmak istemediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam diye. Acaba diyorum diğer yandan, zaten meclisi aldık, bırakalım şu enkaz ellerinde patlasın. Reklamını yaparız, yerel seçimde tulum çıkartırız. Sonra da ülkeyi seçime götürüp işi Reis sonrası için bile garantileriz derler mi? Demeyeceklerine emin değilim aga.

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Tabi ülke bizi komplo teorisyeni yaptı emanuke. Hatta biri de yazmıştı Başkan olmak istemediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam diye. Acaba diyorum diğer yandan, zaten meclisi aldık, bırakalım şu enkaz ellerinde patlasın. Reklamını yaparız, yerel seçimde tulum çıkartırız. Sonra da ülkeyi seçime götürüp işi Reis sonrası için bile garantileriz derler mi? Demeyeceklerine emin değilim aga.
    bunların hepsi karşıda normal bir rejim ve siyasi parti varmış gibi yapılan yorumlar. gerçekle yüzleşelim, erdoğan iktidarı bir günlüğüne dahi bırakamaz. bırakırsa başına gelecekleri çok iyi biliyor. bu tren durursa devrilir.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Fatih altaylı nın 14 mayısta başına gelen herkes için yeni dönemin nasıl olacağının bir göstergesi gibime geliyor.19 yıldır çalıştığı tv ye seçim gecesi çıkarılmamış.Niye ki ,küt diye o gece gariplikleri ekranda söyliyiverecek karakterde ,dilinin kemiği olmıyan bir adamdı.
    m.incenin ayağını kesen, aday olduğu dönem seçim de tv ye çıkmasını bile engelleyen,imamoğlu siyasi davasının olduğu gün yurt dışında olan,ona bile destek olmayan,imamoğlunu arka plana atan bir sözde lider kripto akpliden ne bekliyorsunuz ki?

https://twitter.com/kilicdarogluk/st...503652866?s=20

şu twit bile çok şeyi açıklıyor.

ha masaya kuran koy Allaha şirk koş ha arkana Atatürk ü al milleti enayi yerine koy.

tek beklentim bana saydıranların 1 kez olsun elini vicdanına koyup kusura bakma - çok laf ettik diye özür dilemesiydi.ama o erdem neredeee..

8. Ya arkadaslar yanlış anlamayın ama gerçekten boş yapıyorsunuz. Vallahi tillahi akpartili değilim iki oyumuda onlara vermedim. Ama adam yine kazandı. Ha diyorsanız çalıyorlar bunu belgeleri ile ispatlayip genel başkanıniza söyleyin. O ispatlasin gerekli müracaatları yapsın. Mesela o çuval mührü yalayan adam konusunun üstüne gitsin o polislerin hepsi açığa alınmasını istesin o görüntü hiç hoş bir goruntu değil. Hükümet almıyorsa çıksın bak böyle böyle bir durum var olay şurada oldu soruşturma acmiyorlar desin bize... Yapıyor mu acaba bu konuda çalışma yada o seri şekilde basılan mühür videolarında nerede muhalif sandık görevlileri nasıl o şekilde sandığa giriyor. Ülkeyi yönetmek isteyenin her yerde bir sandik görevlisi gorevlendiremiyorlarsa kusura bakmasın onlar ülkeyi yönetmesin. Ülkeyi yönetmek isteyecek kişilerin her sandığın başına bir kişi yerleştirecek adamı yoksa kusura bakmasın o ülkeyi yönetmesin.

Sayfa 981/1009 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •