Yav ýrsýzý biliyoruz ýrsýz, ümit özdað 6 aydýr uyarýyor bunlar ýrsýuz diye, ama siz yýok caaným herþey kontrol altýnda anketler %60 diyorsunuz. Sonra çýkýp bunlar ýrsýz diyorsunuz. Sanki ýrsýz olduðunu bu seçimde anladýnýz..
Dha öncede yzdým, insan, kendine en çok güvendiði anda kaybeder. anketçilere bi hesap soracakmýsýnýz?
Another day in paradise
Walal ben onu bunu bilmem...Sistemde þaibe olduðu kesin diye düþünüyorum...Hiçbir parti ile ne organik ne de bir makam mevki beklentim olmadý olmayacak...
CB adayý KK çýkýp Islak imzalý veriler YSK ile uyuþmuyor seçimde ýslak imzaya göre biz öndeyiz kazandýk demedikçe ve o þaibeli adamlarý görevden almadýkça aslýnda sandýða da gitmeyi düþünmüyorum...
ýrsýz seyis eleþtirilmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
O adalet bakanýný bende sevmiyorum ama o dönem dahil rte nin emriyle yapýldý her þey bugüne kadar. Adamlar yangýn rte nin talimatý olmaksýzýn söndürmeyi akýl edecek iradeye sahip deðiller.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri