evet arkadaslar onumuz de ki ralli de ne ya da neler alıyoruz ben de tektas var yanına neler koysak :))
Printable View
evet arkadaslar onumuz de ki ralli de ne ya da neler alıyoruz ben de tektas var yanına neler koysak :))
biz bunu 665 kere yazdık... yenimi öğrenmiş ? birde milletvekili olacaklar bu ülkede
bu da 666 olsun
tüm tohum ve gübreler İSRAİL'den geliyor (YERLİ TOHUM'u da bu yüzden yasakladılar )
gemilerin hepside BİLAL BEY'in
saadet zinciri... hem israil kazanıyor, hem biz (!)
https://i.hizliresim.com/ien0aqy.png
soluklanma başlamış kırmızı bar teknik tuzak barı bizim saate göre gece 2 de sığ alanda .
Aralıkta yatayda bir hareketle geçer diye düşünüyorum kar al yapıldı sindirmeyle devam eder.
2000-2050 arası gider gelir düşüncem bu yönde soranlar olmuş analizimi
katalizör lazım
tıkanıyoruz
Bir türlü yırtıp atamıyor
Bankalar bugun pati yapabilir.
xbank ve ak ve koç bank çanak bölgesinde iyi bir hacim yakalamadıkları sürece buralardan ince düzeltmeler olabilir.
bugun top bozmazlarsa koç şirketleri oyun kurucu
Onsun dünkü hareketi kötü yorumlanmış genel olarak bence normal.
2000 altında kapatmaya başlamadığı sürece sıkıntı yok gibi görüyorum.
Aselsn daki ky biraz hafiflese bu tahtada badem sporun oyuncağı olur.
Dün 30 milyon dolarlık iş alıyor kımıldatmıyorlar.
agözünü sevdiğim sasa da patlat bir haber katla patlat bir haber katla ne paralar kazandık şirket erdemoğluna geçtiğinden beri :)
Asgari ücret de 14 15 bin olacak herhal konuşulanlara göre 15 bin olursa bugünkü kurdan 517 dolar yapıyor yanlış bilmiyorsam döviz bazlı tarihi rekor olur.
Hakan Ural güzel konuşuyor, şimdi tv de
Röportaj yapılıyor, eşiniz için caninizi verirmisiniz diye,erkekler de 10 9 evet diyor,bayanlarda 10 1 evet diyor,
Çok zekiler,gerçek bu:drunk:
şartlar olgunlaşmış mı ? bir bakalım
894600 şort
DERİM bu kagıt hakkında yorum yapacak var mı ucuz geldi bana
azeri petrolünün israile satışına türk şirketler aracılık ediyormuş.. etmese, israil petrolsüz kalacak, dünyanın başka hiç bi yerinden petrol alamayacakmış, bu iq seviyesine hayranım.. türkiye israille olan hangi ticaretine boykot getirse, bundan israil zarar görür.. cevap, hiç biri.. israil zarar görmez, ama ticaretten yoksun kaldığı için türkiye zarar görür.. hiç bi faydası olamaycak saçma boykotları gündeme getirenlerin amacı ne ??
israilin dünyanın gözü önünde yaptığı soykırıma, çocuk bebek kadın demeden onbinlerce sivili öldürmesine, ortaçağ moğol istilasında bile görülmemiş milyonlarca insanı aç- susuz bırakmak gibi her türlü vahşeti göznünü kırpmadan işlemesine ses çıkaramıyorlar.. bu soykırıma bu vahşete sıradan bi insan ne yapabilir ne gelir elinden ? somut hiç bir şey gelmez.. ama içinde insanlık nüvesi taşıyan her birey bunu kınadağını bu vahşete onay vermediğini dile getirebilir.. sadece sözlü bir tepki koyabilir.. bunu bile yapmamak için, yüz sene evvel bir kaç toprak ağasının tarla satmış olması, şerif hüseyinin osmanlı ordusuna ihanet etmiş olması, türk şirketlerinin ticarete devam etmesi gibi boş mevzuları dile getirenler benim nezdimde insan değildir..
Hee he bi elimde levye senle kavga yapmaya geldim :he: abla abinin x12 hissesini buldun mu, kulağıma süüğlesene bende hacime katkıda bulunuyum
892800 reverse lönk... sarkma iyi olmadı.. 893650 den kapanır
Hal hal
Akşam olup gün batınca
Dağlara hüzün çökünce
Lale sümbül boynunu eğip
Kurt kuzuya kem bakınca
Köye döner Nazo gelin
Yavru ceylan gibi kaçar
Seke seke, çaydan geçer
Nazo gelin ayağına takar
Hal hal
Bir bakışı canlar yakar