Sayfa 979/1008 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: Vıop LVI

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Taktayı Ciz de ciziyim mertabi istiyorsan tabii
    Sen ile ben en fazla çizeriz emme Mert45 ağabeyim üçgen atar : )
    Son düzenleme : pisyedili01; 04-12-2023 saat: 23:18.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Sen ile ben en fazla çizeriz emme Mert45 ağabeyim üçgen atar
    Memedabi ne yaparsa yabsın ona herşey serbest, doktor kendi haline bırakın dedi
    Ben gelen kar ile lönkleri piramitliyerek gidecem
    Hamdım Piştim Yandım

Yeni konut sermayesi kredi limitleri şu anda mevcut değil.....................Mevcut piyasa koşulları nedeniyle, konut rehni kredi limitlerine yönelik yeni başvuruları geçici olarak askıya alıyoruz...................

ABD li Wells Fargo konut kredisi vermeyi durdurmuş................................vay yay vay.....siyonist cephede işler karışıyor.....ne oluyor.....

Çin den sonra Abd konut krizi....yayılır mı yayılır....durgunluk .....da var zaten....

5. ODAS hissesinde Fiili Dolaşım geçen hafta artmış. İlk halka arzda %30 civarında iken şu an %80'e dayanmış.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan:

Gemilerle ilgili hususta AK Partili vekillerle görüştüğümde; 'eğer biz gemi gidişlerini durdurursak ekonomik kriz olur, İsrail ile ilişkileri kesmeye müsait değiliz" gibi bir yaklaşım içerisindeler."

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan:

Gemilerle ilgili hususta AK Partili vekillerle görüştüğümde; 'eğer biz gemi gidişlerini durdurursak ekonomik kriz olur, İsrail ile ilişkileri kesmeye müsait değiliz" gibi bir yaklaşım içerisindeler."
    Bu durumu starbuck önünde bağırıp çağıran iphoneni ablalara colombialı abilere sokaklara fanta cola döken dayulara anlatması zor olacak.

Tokatlıya tane tane anlatsak kafası basar mı
    bir halt olacağı yok.

Vıop LVI

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bu durumu starbuck önünde bağırıp çağıran iphoneni ablalara colombialı abilere sokaklara fanta cola döken dayulara anlatması zor olacak.

Tokatlıya tane tane anlatsak kafası basar mı
    Colayı protesto ederken fanta içmiyor muyduk başkanım. Biri öyle yapmıştı ya.
    Yoksa kola fanta aynı grup mu?
    Neyse garanti olsun Sprite içelim.

Sayfa 979/1008 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •