Yine ortalık dedikodu ile dolu .
Özel hala neyi bekliyorsun bu dedikodular varken.
KK ihraç edin yeni dedikodular yeni hamleler neyi bekliyorsunuz duygusal davranılıyor .
Printable View
Yine ortalık dedikodu ile dolu .
Özel hala neyi bekliyorsun bu dedikodular varken.
KK ihraç edin yeni dedikodular yeni hamleler neyi bekliyorsunuz duygusal davranılıyor .
yarınki faiz kararı bekletiler gibi 2.5 puan ve üzerinde olursa -bana göre- 15 eylül ve sonrasında sıkıntı olmayacağını gösterir..
ayarlamayı buna göre yapabiliriz bence
Bende son rütüşları yabtım, tüm köşe başlarını tuttum ve bir bardak soğuk su ile mavi hapı yuttum. Bu sefer ki soygundan payımı alıcağımı düşünüyorum, iyi tahtalar seçtiğimi düşünüyorum du bakalım nolcuuk.:)
O değilde
Karaduman dayumun başını yakmasak bağri, 1 lot bile almam diyen adama lot aldurduk aylardır beklediği 7 bin gelürse beni buralarda barındırmaz. Dua edek 14 bine gitsin.
Amin
67 üstünde 2 tane beyaz mum long işareti olur..sınırda bekletiyor..
AFERIM.....
iste bu TURK OLIGARGI anlatiyor.....halki degil....turkiye GDP si....1.3 trillion dolara cikmis....herseye ragmen....
hersecimde.....TAYYIP BEY i sectiren bu GDP.....ve TURK OLIGARGIN bu GDP de ki payi....
sevgili mathias....
kalbimde guzel bir yer edindin.....guzel kardesim.
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Halk TV
@halktvcomtr
Kayyum Gürsel Tekin'in 'izin' listesi Halk TV'de
CHP'li Murat Emir'den aktrol Yusuf Aydın'ın kayyum Tekin'in aracından çıkmasına tepki:
"Kankası Yusuf Aydın, 'milletvekilleri gözaltına alınsın' diyor. Bakar mısınız terbiyesize. Kayyumun aracındaki kişi!"
https://x.com/halktvcomtr/status/1965731099000111548
dün konuşuyorduk siyah arabadaki yalamayı
Arkadaşlar benim beklentim 2,40 dolar bandı herkese kolay gelsin...
Chp ye önümüzdeki hafta çökülünce oraya değer diye düşünüyorum...
https://i.hizliresim.com/rbwdsxc.png
akçay 2.40 dedi varmı artıran graf paylaşımlı olsun :)
shortlara ek yabdım.....
mümkünse arkaya yaslanacam...........
:drunk:
bence cehape komple kapatılsın....
acayip sıkıcı haberler veriyor..
neymiş. şehitler köprüsü satıla çıkmış... antalya kalesi surları satılığa çıkmış..
bunnar olmasa bu haberleri duymayacaktık..
işleri güçlerü büyük Türkiyeyi eleştirmek durmadan olumsuz haber yaymak.
kapat gitsin dayucuğum...
:drunk::drunk:
tl ile bişeylere bakmayı bırakalı 8 yıl oldu...
tl sadece pazarda markette yiyecek içecek işinde kullandıgım bişey...
maalesef tl para birimi öleli çok oldu...
yatırım işlerinde asla tl ye bakmam...
https://i.hizliresim.com/mvihr5n.png
ayfonun yeni kulaklığı çıkmış... 14 bin gayme.
site site alacaksınız olm. elalem ne der..
aaa fakir bunun babası..
:drunk::drunk:
topigime gidin.....orayi okuyun.....
diyor ki orada....CHP ye cokecekler ve HEDEF FEYZA.....FULL MALA GIRISIMIN ANA SEBEBI BU.....
FARKLI DUSUNMEYI OGRENIN.....
cunkii....
TURK OLIGARG.....chp den nefret ediyor.....
İris Cibre
@iriscibre
·
7d
Merkez Pazartesi net 2.1 MLR USD sattı
Net döviz pozisyonu 1 MLR USD azalarak 44.9 MLR USD'a geriledi
1-8 Eylül net satış 7.4 MLR USD
Net döviz pozisyonu azalış 2 MLR USD
Altın fiyatının rezerve pozitif etkisi 5.4 MLR USD
https://x.com/iriscibre/status/1965751201502482926
Mühürsüz oylar için bir başvuru daha
Yenilik Partisi, 16 Nisan 2017 referandumunda mühürsüz oy ve pusula kullanıldığı gerekçesiyle Ankara 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne iptal davası açtı.
Hehe dur iki dakika bekle hemen iptal ediyorum
Yeni parti olduğu bayağı belli oluyor
biraz açık kapatsın badem bofası hacim için:)
Ek 30623 Dün yeşil Bugün kırmızı....
Ek 30624 5 DK ...Al.sat
Adamlar boğaziçi köprüsüyle FSM yi satışa çıkarmış siz hedef yukarı diyorsunuz...
Uyuşturucu parası bulamadıgı için evdeki çamaşır makinasını satmak gibi bişey köprüleri satmak...
karaduman imamoğlu ceza evinde değil der , birisi chp çöküldü ralli der varmı değişik düşüncesi olan:)
GULMEKTEN OLDUM...adam soruyor....ey buyuk teknikci....trasi birak....borsa cikacak mi....dusecek mi......
cevap veriyor....hele bi ciksin veya dussun....sonra derimki....bundan dolayi cikti....bundan dolayi dustu....
emme.....benim bildigim teknik.....kesin bisey soylemiyor....bende teknikciyim.....BORSA CIKACAK MI.....DUSECEK MI BILEMEM KI.....olay ossun....sonra doktururum....
eeeee bak kuzu MALDA.....ve hedef aralikta 14 000 diyor....
sen ne diyorsun hele bir onu de.....diyemem ki....BELGEM YOK.....ha ha ha....bu yorumcu haaa....gulmekten gobegim hoppuluyor....
ben büyük tekniçiyim demedim ama senin benim graflarımı takip ettiğini bilen bilir sende itiraf ettin , kendi çok zeki sanıyorsun dedim sana senin topiğinde öbür köyde getirdiğin toplama adamlarla cübbeli hoca misali vaaz vermeye benzemez burası burada bizi tanıyanlar bilen bilir sen rahat ol , ben analiz yaptı mı senin gibi 2-3 analiz yapıp hangisi tutarsa onu şakşakçı ekibinle pof poflamam , dansöz gibi kıvırmadan başkaları üzerinden sorma grafı USTAM durum nedir de biat et :kahkah:
laz bulut....gendiliginden bu acinacak hale dusmedi.....
onu BU hale.....BOFA VE BADEMCILER soktu.....cocugun bi sucu yok...COCUK HALA.
HA HA HA.....
Ek 30625 Birde buraya takip listemi atayım .. Biraz muhabbet olur
şindi mert abi gelir, grafik sorar
görüntü şu şekil :oleyo:
https://i.hizliresim.com/saeh197.jpg
merakından çatlıyorsun demi bendeki grafı ,
hamsi kafalı uşağum bu millet benden öğrendi badem spor hikayelerini bana birşey yapamazlar ama senin intikamını aldım onlardan çok kez onların tahtalarında izini takip etmek benim işim senin işin kadıköyde inşaatta bekçilik :kahkah: