Sayfa 985/1001 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,873 - 7,880 arası.

Konu: Viop LXVI

GULMEKTEN OLDUM...adam soruyor....ey buyuk teknikci....trasi birak....borsa cikacak mi....dusecek mi......

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    10500 deyiz sindoma abi 1 karar ver artık
    Ya kırmızı hapı yutup 7bin yolculuğunu başlat
    Yada mavi hapı yutup 14bin yolculuğunu başlat
    Büyüklerin kararını bekliyoruz
    Herkes tercihini yapsın, elini ayarlasın

cevap veriyor....hele bi ciksin veya dussun....sonra derimki....bundan dolayi cikti....bundan dolayi dustu....

emme.....benim bildigim teknik.....kesin bisey soylemiyor....bende teknikciyim.....BORSA CIKACAK MI.....DUSECEK MI BILEMEM KI.....olay ossun....sonra doktururum....

eeeee bak kuzu MALDA.....ve hedef aralikta 14 000 diyor....

sen ne diyorsun hele bir onu de.....diyemem ki....BELGEM YOK.....ha ha ha....bu yorumcu haaa....gulmekten gobegim hoppuluyor....

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ben hesabımı yaptım bozkurt , stratejimi belirledim , risk seviyemi ayarladım, graf çalışmaları yapıldı maç saatini bekliyorum.
    yarışmacı arkadaşlara başarılar
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    GULMEKTEN OLDUM...adam soruyor....ey buyuk teknikci....trasi birak....borsa cikacak mi....dusecek mi......

cevap veriyor....hele bi ciksin veya dussun....sonra derimki....bundan dolayi cikti....bundan dolayi dustu....

emme.....benim bildigim teknik.....kesin bisey soylemiyor....bende teknikciyim.....BORSA CIKACAK MI.....DUSECEK MI BILEMEM KI.....olay ossun....sonra doktururum....

eeeee bak kuzu MALDA.....ve hedef aralikta 14 000 diyor....

sen ne diyorsun hele bir onu de.....diyemem ki....BELGEM YOK.....ha ha ha....bu yorumcu haaa....gulmekten gobegim hoppuluyor....
    ben büyük tekniçiyim demedim ama senin benim graflarımı takip ettiğini bilen bilir sende itiraf ettin , kendi çok zeki sanıyorsun dedim sana senin topiğinde öbür köyde getirdiğin toplama adamlarla cübbeli hoca misali vaaz vermeye benzemez burası burada bizi tanıyanlar bilen bilir sen rahat ol , ben analiz yaptı mı senin gibi 2-3 analiz yapıp hangisi tutarsa onu şakşakçı ekibinle pof poflamam , dansöz gibi kıvırmadan başkaları üzerinden sorma grafı USTAM durum nedir de biat et
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

laz bulut....gendiliginden bu acinacak hale dusmedi.....

onu BU hale.....BOFA VE BADEMCILER soktu.....cocugun bi sucu yok...COCUK HALA.

HA HA HA.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4. VİOP.jpg Birde buraya takip listemi atayım .. Biraz muhabbet olur
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    laz bulut....gendiliginden bu acinacak hale dusmedi.....

onu BU hale.....BOFA VE BADEMCILER soktu.....cocugun bi sucu yok...COCUK HALA.

HA HA HA.....
    aklınca beni daraltıp kıvama gelmemi istiyorsun bende sen yazdıkça seni çizgi film kahramını tanıtıyorum.
    o bademler rus uçağı düşürdüğünde sana kaydı biliyorsun ,
    öbür köyden burada yasaklıyken burayı takip ediyordun unutma bunları

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ben büyük tekniçiyim demedim ama senin benim graflarımı takip ettiğini bilen bilir sende itiraf ettin , kendi çok zeki sanıyorsun dedim sana senin topiğinde öbür köyde getirdiğin toplama adamlarla cübbeli hoca misali vaaz vermeye benzemez burası burada bizi tanıyanlar bilen bilir sen rahat ol , ben analiz yaptı mı senin gibi 2-3 analiz yapıp hangisi tutarsa onu şakşakçı ekibinle pof poflamam , dansöz gibi kıvırmadan başkaları üzerinden sorma grafı USTAM durum nedir de biat et
    ARTIK GRAF DA ASMIYORSUN KI....

bademler ustunden buldozer gibi gecti....adini bile unuttun....ha ha ha

şindi mert abi gelir, grafik sorar

görüntü şu şekil

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ARTIK GRAF DA ASMIYORSUN KI....

bademler ustunden buldozer gibi gecti....adini bile unuttun....ha ha ha
    merakından çatlıyorsun demi bendeki grafı ,
    hamsi kafalı uşağum bu millet benden öğrendi badem spor hikayelerini bana birşey yapamazlar ama senin intikamını aldım onlardan çok kez onların tahtalarında izini takip etmek benim işim senin işin kadıköyde inşaatta bekçilik

Sayfa 985/1001 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •