XU100...
Bir süredir
XU100 için yorum yazmamışım. Soran da olmayınca herşeyin anlaşıldığnı düşünmek istiyorum. O nedenle mi birşey soran olmadı acaba? Öyle ise ne âlâ... :)
Yine de ben 1-2 satır yazayım. Aslında dün yazacaktınm ama TTNET 'in azizliğine uğradım. WiFi Bağlantım bozuldu! Neyse az önce düzeltebildiler. Ben TTNET 'in eski düzen çalıştığını bilmiyordum! 2 günde ancak hallettiler...
Endeks 'de birşeyler oluyor. Ortalıkta görünürde ciddi bir sorun olmasa da görünmeyen sorunlar var gibi. "Beklenti bitti ,düşüşe geçti" demek isterdim ama pek öyle durmuyor. Önümüzdeki günlerde oluşma ihtimali olan bir sıkıntı/problem kaynaklı bir düşüş yaşadığımızı düşünüyorum.
USDTRY endeks yükselmesine rağmen düşmeden yeni rekorlara yol almaya çalışıyor. Düşündürücü ve endişe verici bir dğer durum da budur.
Teknik olarak olaya yaklaştığımız zaman;
5.Dalga bitmiş ve düşüşe geçmiş olabiliriz. Veyahut
5. Dalga daha önce ki
110bin 'li seviyelerin görüldüğü anda bitti ve biz hâlen bunun düzeltmesinin içerisinde olabiliriz. Her 2 durum da olumsuz sonuçlanacaktır. Şu ana kadarki seyir bunu gösteriyor.
- Eğer düzeltme deva ediyorsa hedef
98.552 seviyeleri olabilir.
- Eğer düzeltme yeni başladı ise
95.732 seviyeleri muhtemeldir.
Fakat öyle bir durum var ki;
91.057 seviyesi önem arzediyor. Eğer olmasını istemediğim ama olabilecek kötü bir olayda bu hedef bizi ancak rahatlacaktır. Yukarıdaki hedefler sadece ara hedefler olarak görev yapacak ve tepkisini gerçekleştirdikten sonra yoluna yani düşüşe devam edecektir.
Grafik aşağıdadır.
http://farm5.staticflickr.com/4571/3...59f067fb_b.jpg