Sayfa 197/1078 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Sayın T/A elinize sağlık bugün'ki düşüşten sonra endex'i yeniden yorumlamak gerekirmi hayırlı akşamlar.
    Sağolun, varolun...

Endeks için aslolan yorumum #1477 no 'lu post 'tur. Buradaki senaryo geçerlidir. Duruma göre ne olacak göreceğiz. Arada gaz verilip daha güçlü göçertiyorlar...

Şimdi yine bir ara gazı zamanı gelmiş olabilir. Fakat bahsettiğim hedeflerden en az ilkine gelmeden ortam durulmaz...

Aşağıya o yorumu alıntılıyorum:

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    XU100...

Bir süredir XU100 için yorum yazmamışım. Soran da olmayınca herşeyin anlaşıldığnı düşünmek istiyorum. O nedenle mi birşey soran olmadı acaba? Öyle ise ne âlâ...

Yine de ben 1-2 satır yazayım. Aslında dün yazacaktınm ama TTNET 'in azizliğine uğradım. WiFi Bağlantım bozuldu! Neyse az önce düzeltebildiler. Ben TTNET 'in eski düzen çalıştığını bilmiyordum! 2 günde ancak hallettiler...

Endeks 'de birşeyler oluyor. Ortalıkta görünürde ciddi bir sorun olmasa da görünmeyen sorunlar var gibi. "Beklenti bitti ,düşüşe geçti" demek isterdim ama pek öyle durmuyor. Önümüzdeki günlerde oluşma ihtimali olan bir sıkıntı/problem kaynaklı bir düşüş yaşadığımızı düşünüyorum.

USDTRY endeks yükselmesine rağmen düşmeden yeni rekorlara yol almaya çalışıyor. Düşündürücü ve endişe verici bir dğer durum da budur.

Teknik olarak olaya yaklaştığımız zaman; 5.Dalga bitmiş ve düşüşe geçmiş olabiliriz. Veyahut 5. Dalga daha önce ki 110bin 'li seviyelerin görüldüğü anda bitti ve biz hâlen bunun düzeltmesinin içerisinde olabiliriz. Her 2 durum da olumsuz sonuçlanacaktır. Şu ana kadarki seyir bunu gösteriyor.

- Eğer düzeltme deva ediyorsa hedef 98.552 seviyeleri olabilir.

- Eğer düzeltme yeni başladı ise 95.732 seviyeleri muhtemeldir.

Fakat öyle bir durum var ki; 91.057 seviyesi önem arzediyor. Eğer olmasını istemediğim ama olabilecek kötü bir olayda bu hedef bizi ancak rahatlacaktır. Yukarıdaki hedefler sadece ara hedefler olarak görev yapacak ve tepkisini gerçekleştirdikten sonra yoluna yani düşüşe devam edecektir.

Grafik aşağıdadır.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Eyvallah hocam emeğine sağlık.

Herkesin Mevlid Kandili mübârek olsun. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu kutlu günde yaptığınız dualar kabul olsun. Dualarınızda bana da yer verirseniz, çok mutlu olurum...

Grafikler Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html

4. Tüm forumdaşların kandili mübarek olsun,

Ellerinize/emeğinize sağlık Sn. T/A, hayırlı akşamlar.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Tüm forumdaşların kandili mübarek olsun,

Ellerinize/emeğinize sağlık Sn. T/A, hayırlı akşamlar.
    Eyvallah, sağolun...

Hayırlı akşamlar... Hayırlı Kandiller...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Forum sakini tüm dostların kandili mübarek olsun.

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Herkesin Mevlid Kandili mübârek olsun. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu kutlu günde yaptığınız dualar kabul olsun. Dualarınızda bana da yer verirseniz, çok mutlu olurum...

Grafikler Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
    Teşekkürler sayin T/A. Kandiliniz mubarek olsun.

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

sir Guest
    Allah bu günün hürmetine hastalarımıza şifa, dertlilerimize devalar versin. Kandiliniz Mübarek olsun.

Sayfa 197/1078 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •