oku sen torunlarınada anlatmayı unutma.
Printable View
Abdi ibrahimin tescilli ürunü var.
Elde az hammaddesi vardı.
Hindistanda 25 kilo hammadde bulmuştu.
Onu getirip islemış demek ki.
Ayrıca yani 200 kg.hammadde tedariki için de bağlantı yapmış. (Bu hammadde turkiye sınırlarına girmedikçe birileri engelleyebilir)
Hindistan sağlık sektörü için çok çeşitli ürün yelpazesi var. Ameliyatlarda kullanılan çok önemli fgf içeren ürünü var. Yara, vücudun parçalanma kopma gibi durumlarin da süper hizli iyileşme sağlıyor. Bildiğim başka şeylerde var ha bunlarin 5 cm i 1000 TL cok pahalı
Önyargı ben bi dakika Önyargı yok şöyle bir örnek vereyim ahaber izlemem neden Önyargımı size göre peki siz halktv izlermisiniz
Sizin gerçekleriniz ile benim gerçeklerim neden farklı çünkü sizde önyargı yok biat var işte bende bu yok
Boris hastanede darısı kimin başına gelse
Her akşam Fox haber izlerim halk tv yide çok izşedim a habere pek bakmam zaten bildiğim şeyler Biat ağır bir kelime düşünen insan biat etmez sadece inandığı değerlerin peşinde gider
Çok şükür her gün yeni bir ünversitemiz aşıyı veya virüsü yok etme yöntemi buluyor. önce konya sonra gaziantep şimdide ankara ünv. vay canına.:)
Sadece haberin başlığını okuyan için ki belli kesim sadece
buna bakıyor ki onun için böyle veriliyor ,ilacı bulmuşuz
Trump da peşindeymiş algısı...
detaya bakıyosun zaten abd kullanıyormuş ama hammaddenin peşindeymiş.
Millet can derdinde,bunlar hala işin dalgasında
süper güç hikayelerine devam.Basında bi yere kadar milleti saf yerine
koymaktan bu tür başlıklar da suç olmalı algı algı millet bıktı artık.
aha ben bu haberin yalacısıyım...
https://www.independentturkish.com/n...%C3%BCzenlendi
ariston abi ve sn laguna yazmıyor şu sıralar.
Bunun ön yargı ile alakası yok ama..
Ahaber izlemem karşıt görüşünden dolayı falan değil, her hangi bir görüşü olmadığı ve tamamen militanlık yaptığı için izlemem, haberlerin tamamının yalan olduğu için izlemem....
İstanbul'da yaşıyorum ve biz 2 defa seçime gittik. O esnada hergün izledim...Pontus mu dersin, Makaryos mu dersin ne yalanlar anlattılar millete..Neyse yazarsam şimdi saatler sürer:)
Herhangi kişiliği, benliği olmayıp, ihale kazanmak ve ayakta durmak için her şeylerini satanlar tabi ki yalan söylemek zorundadır..
Bu nedenle Ahaber'e karşı ön yargım yok olamaz da..Yok hükmünde benim için:)
Abi beni bugünkü yönetimi savunma olarak nitelendirme. Bizim sağlık sistemi Avrupa'dan daha hızlı. Onlarda ki tomo ve mr sayısı hepsini topla bizim kadar ancak tüm Avrupa diyorum. Laboratuvar bizde küçük ilçede bile varken Avrupa'da bu belirli büyük şehirlerde var. Orada tazminat olduğu için ameliyat bizim kadar çok yapmaz bizde takdiri ilahi. Genel olarak teknoloji var onlarda bizden iyi ama sağlıkta da olabilir onlarda ama bizim ki gibi yaygın değil. Biz bu konuda onlardan daha hızlı ve iyiyiz. En basit kanın pıhtılaşma tetkiki orada ilçede bir haftaya yakın sürüyor bizde ilçede 1-2 saatte alırsın. Onlar bunun cihazıni kitini de yapıyor bize satıyor ama orada tazminat olduğundan hekim çok yavaş hareket ediyor.
Beslenme ve ‘Koruyucu Sağlık’ uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral’ın sosyal medya hesabından virüse yakalandığı duyuruldu.
Hastaneye yatırılan Özyaral’ın tedavisi devam ediyor. Özyaral birkaç gün önce katıldığı bir televizyon programında öksürmeye başlamış; bunu ‘polen kaynaklı alerjik durum’ olarak açıklamış ve programa devam etmişti. Bazı sosyal medya kullanıcıları Özyaral’ın öksürük gibi bir belirtisi olduğu halde televizyon programlarına çıkmasına tepki gösterdi.
Bu Hoca daha 2 gün önce TV de öğütler veriyodu koronayla ilgili,
adam kendi yakalanmış Allah şifasını versin,kimsenin bişey bildiği yok anlaşılan bu virüsle ilgili...
Bizim ülkenin sorunu bu .
Ağzı olan konuşuyor .
Herkes her konuda uzman , bilgili .
Adama sorsan hangi okulu bitirdin hayatında kaç kitap okudun kendini nasıl yetiştirdin
Hiç bir şey yok
Ama her şeyi biliyor ...
Nasıl biliyorsun arkadaş ?
Seçim zamanı da devamlı bir yerlerde petrol buluyor süper zeka sahibi yöneticilerimiz...
Tam seçim haftası kandile giriyorlar... örgütü cokertiyorlar...
4 hafta önce aldığımız muhteşem (!) Önlemlerle hastalığı bertaraf etmişlerdi...
Elimizdeki 500 bin kiti ABD ye gönderip sonra Çin'den kit almak için sıraya girmişti bizim ileri görüşlülerimiz...
Yani kesin bulmuşlardır... Vücuda girdikten 5 dakika sonra mutasyon geçiren virüsün aşısını sadece bizimkiler bulacaktır...eminiz...
Göreceğiz şuanki duruma göre nisan ayı kayıp
Mayıs ayında avrupada işler açılır
Bizde ramazan etkisi olur bu kez.
Ramazan bayramındaki hareketliği göz önüne alarak büyük ihtimal bayram sonuna kadar şehirlerarası hareketlilik şuandaki gibi kısıtlı olur.
Bayram sonrasına toparlarız
YTD