Abi beni bugünkü yönetimi savunma olarak nitelendirme. Bizim sağlık sistemi Avrupa'dan daha hızlı. Onlarda ki tomo ve mr sayısı hepsini topla bizim kadar ancak tüm Avrupa diyorum. Laboratuvar bizde küçük ilçede bile varken Avrupa'da bu belirli büyük şehirlerde var. Orada tazminat olduğu için ameliyat bizim kadar çok yapmaz bizde takdiri ilahi. Genel olarak teknoloji var onlarda bizden iyi ama sağlıkta da olabilir onlarda ama bizim ki gibi yaygın değil. Biz bu konuda onlardan daha hızlı ve iyiyiz. En basit kanın pıhtılaşma tetkiki orada ilçede bir haftaya yakın sürüyor bizde ilçede 1-2 saatte alırsın. Onlar bunun cihazıni kitini de yapıyor bize satıyor ama orada tazminat olduğundan hekim çok yavaş hareket ediyor.
Beslenme ve ‘Koruyucu Sağlık’ uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral’ın sosyal medya hesabından virüse yakalandığı duyuruldu.
Hastaneye yatırılan Özyaral’ın tedavisi devam ediyor. Özyaral birkaç gün önce katıldığı bir televizyon programında öksürmeye başlamış; bunu ‘polen kaynaklı alerjik durum’ olarak açıklamış ve programa devam etmişti. Bazı sosyal medya kullanıcıları Özyaral’ın öksürük gibi bir belirtisi olduğu halde televizyon programlarına çıkmasına tepki gösterdi.
Bu Hoca daha 2 gün önce TV de öğütler veriyodu koronayla ilgili,
adam kendi yakalanmış Allah şifasını versin,kimsenin bişey bildiği yok anlaşılan bu virüsle ilgili...
Yatırım tavsiyesi değildir...
Bizim ülkenin sorunu bu .
Ağzı olan konuşuyor .
Herkes her konuda uzman , bilgili .
Adama sorsan hangi okulu bitirdin hayatında kaç kitap okudun kendini nasıl yetiştirdin
Hiç bir şey yok
Ama her şeyi biliyor ...
Nasıl biliyorsun arkadaş ?
Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.
Yer İmleri