Sayfa 989/1003 İlkİlk ... 489889939979987988989990991999 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,905 - 7,912 arası.

Konu: Viop - XV

1.  Alıntı Originally Posted by ekinoks9798 Yazıyı Oku
    hayır yok hiç bırakmadım günlük eşim de bende sevmiyoruz günlük traş olurum tatilde bile başka merak ettiğin varsa sorabilirsin
    Yok...

Horst ve graben anlatın ...

Ekonomi , ilaç , aşı bunlar sizi aşar ..
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    neymiş o değerler.
    Devlein için hiç uykusuz kaldın mı
    1 yılda dünyayı üç defa dolaşacak gücün var mı Allahın rızasını kazanmak için hiç iyilik yaptın mı bu tarz bir üslupla konuşmaman için iyi bir ahlaki eğitim aldınn mı

3. Yalnız bizde paça var bunlarda inek idrari, bugün bulunan ilaç da inek resmi.. inekle ilgili kesin biseyler çıkacak.
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    aha ben bu haberin yalacısıyım...
    https://www.independentturkish.com/n...%C3%BCzenlendi
    bang bang you shot me down..

4.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Çok şükür her gün yeni bir ünversitemiz aşıyı veya virüsü yok etme yöntemi buluyor. önce konya sonra gaziantep şimdide ankara ünv. vay canına.
    Abi beni bugünkü yönetimi savunma olarak nitelendirme. Bizim sağlık sistemi Avrupa'dan daha hızlı. Onlarda ki tomo ve mr sayısı hepsini topla bizim kadar ancak tüm Avrupa diyorum. Laboratuvar bizde küçük ilçede bile varken Avrupa'da bu belirli büyük şehirlerde var. Orada tazminat olduğu için ameliyat bizim kadar çok yapmaz bizde takdiri ilahi. Genel olarak teknoloji var onlarda bizden iyi ama sağlıkta da olabilir onlarda ama bizim ki gibi yaygın değil. Biz bu konuda onlardan daha hızlı ve iyiyiz. En basit kanın pıhtılaşma tetkiki orada ilçede bir haftaya yakın sürüyor bizde ilçede 1-2 saatte alırsın. Onlar bunun cihazıni kitini de yapıyor bize satıyor ama orada tazminat olduğundan hekim çok yavaş hareket ediyor.

5.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    sağlıkçısın sözde lakin sirkenin bu viruse etkisinin olmadığını bilmiyorsun..?
    Beslenme ve ‘Koruyucu Sağlık’ uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral’ın sosyal medya hesabından virüse yakalandığı duyuruldu.
    Hastaneye yatırılan Özyaral’ın tedavisi devam ediyor. Özyaral birkaç gün önce katıldığı bir televizyon programında öksürmeye başlamış; bunu ‘polen kaynaklı alerjik durum’ olarak açıklamış ve programa devam etmişti. Bazı sosyal medya kullanıcıları Özyaral’ın öksürük gibi bir belirtisi olduğu halde televizyon programlarına çıkmasına tepki gösterdi.

Bu Hoca daha 2 gün önce TV de öğütler veriyodu koronayla ilgili,
    adam kendi yakalanmış Allah şifasını versin,kimsenin bişey bildiği yok anlaşılan bu virüsle ilgili...
    Yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by ekinoks9798 Yazıyı Oku
    Devlein için hiç uykusuz kaldın mı
    1 yılda dünyayı üç defa dolaşacak gücün var mı Allahın rızasını kazanmak için hiç iyilik yaptın mı bu tarz bir üslupla konuşmaman için iyi bir ahlaki eğitim aldınn mı

irşad ve tebliğ için mi viop oynuyorsun. allahın rızasını viopta bulan tek peygamber olcaksın valla

haram kardeş haram haram kaçkere yazacaz.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi beni bugünkü yönetimi savunma olarak nitelendirme. Bizim sağlık sistemi Avrupa'dan daha hızlı. Onlarda ki tomo ve mr sayısı hepsini topla bizim kadar ancak tüm Avrupa diyorum. Laboratuvar bizde küçük ilçede bile varken Avrupa'da bu belirli büyük şehirlerde var. Orada tazminat olduğu için ameliyat bizim kadar çok yapmaz bizde takdiri ilahi. Genel olarak teknoloji var onlarda bizden iyi ama sağlıkta da olabilir onlarda ama bizim ki gibi yaygın değil. Biz bu konuda onlardan daha hızlı ve iyiyiz. En basit kanın pıhtılaşma tetkiki orada ilçede bir haftaya yakın sürüyor bizde ilçede 1-2 saatte alırsın. Onlar bunun cihazıni kitini de yapıyor bize satıyor ama orada tazminat olduğundan hekim çok yavaş hareket ediyor.
    Tüm bu saydıklarınız aslında olumsuz şeyler olduğunun farkındamısınız?
    Niye onlarda 1 tane MR var bizde 1001...

8. Bizim ülkenin sorunu bu .

Ağzı olan konuşuyor .

Herkes her konuda uzman , bilgili .

Adama sorsan hangi okulu bitirdin hayatında kaç kitap okudun kendini nasıl yetiştirdin

Hiç bir şey yok

Ama her şeyi biliyor ...

Nasıl biliyorsun arkadaş ?
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

Sayfa 989/1003 İlkİlk ... 489889939979987988989990991999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •