Kurum hacimleri, gelen bilançolar, yatırımcı sunumu.....
Ismen de öyleydi grafik katlaya katlaya gidiyordu, daha hala ucuz...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kurum hacimleri, gelen bilançolar, yatırımcı sunumu.....
Ismen de öyleydi grafik katlaya katlaya gidiyordu, daha hala ucuz...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mesela borsada hacim ne zaman azalmış arttığı yerden? Komisyon oranı belli yaptığı hacim belli günlük geliri belli. Grafik filan bir kenara koyalım, 100 milyon sermayeli bir şirket en az 120 milyon kar ederse ( 2021 tahminim ) ederi ne olmalı sizce?
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8 Temmuz 27 Temmuz arası oluşan tepe. Kırmızı destek kırılması sonrası hızlı düşüş.
Yuvarlak içine aldığım kısımlar ne kadar benziyor. 1520 1530 civarına savrulma halen ihtimal dahilinde olsa bile kırmızı desteğin kırılıp sert bir düzeltme gelmesi kaçınılmaz görünüyor. Yarın sabah gaplı açılış ve 2 - 4 hafta arası sürecek düzeltme beklerim. Buraları tepe yapıp yeni bir en yüksek yapmadan aynı düzeltmeye girerse o da kabulüm.
https://www.linkpicture.com/q/LPic5f...7931219930.png
Yok, ben parayı hissede kazandım viop hatta verdiğim zamana oranla en az kazandığım enstrümanlar arasında 1 numara.
Hissede her zaman devam, burayı otomatize edeyim daha da bakmam çok stresli bu iş.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birileri kafaya kafaya mı vuruyo Eur/Usd koca parite style..
Balinamsı gruplardır umarım..
Anlaşıldı Viop30 yattırımcıları thanksgiving tatilinde hindi tırtıklıyollar..
Bizden short devam BistekA & Grande Parite style..
Selamlar, iyi trade'ler..
AYNEN hisse ...uygun endeks ve uygun hisse varsa candır.
uzun vadede benim de hedefim bu.
100.000-200.000 doların olsun senede %40-50 dolar kar çok rahat yapılabilir.buda okyanusun kıyısında balık tutmaktır.ömür boyu seni ihya eder.hayatı yaşamak-sosyalleşmek-kariyer yapmak için voba veda etmek en iyisi.
benmi yanlış duyuyorum 5g diyor teknoloji diyor beton demiyor yol demiyor konut demiyor...
Evet ama ben en çok info beğeniyorum çünkü çok hızlı büyüyor. Şu an ucuz değil hatta aslında pahalı, ama kazanılan pazar payını korursa 1 sene sonra ederi çok farklı olacak. Kenarda ihtiyaç olmayan paranı koy bakma bile diyorum kendime hissede. Viop öyle değil 10 saniyede hesabı kapatir çıkarsın üstüne evine haciz gelir ne lanet piyasa bu ya :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gün tepesinden anında dar vAkİt -1,200 basıyollar burada kimsenin umuru bile değil.. ??..
Sentiment0s..
Consen ne yapacak millet sabah akşam buraya mı yazacak , sen yetiyorsun topiğe bak on sayfa senin yorumlarınla dolu bu kadar hızlı oyun dönen arenada pozisyonda tutuyorsun.
Millet aracı kurumda yemeğe çıkarken ekranına başkasına bırakmadan çıkamıyor sen he yere yetişiyorsun :)
Herkez kendi stratejisini yapmıştır .
an itibariyle pohhh fiması kendinin özsermayesinin 80 katı büyüklüğündeki firmanın piyasa değerini geçti...
at izi iti izine karıştı... :)
https://i.hizliresim.com/OR8H6v.jpg
SPOT alıcı satıcı
https://i.hizliresim.com/eWZug3.png
Ayın 6'sından beri dışardayız. ABD seçimleri nedeniyle çoğunluk tarafından adeta''korkutulup'' zararına borsadan çıktık. O günden beri aşağı gider diye bekliyoruz ama o arkasına bakmadan ileri gidiyor, düzeltmeler cılız kalıyor. Şimdi buralarda yeni ralliden bahsediliyor. Şimdi mesela 6.54'den çıktığım ttkom'a nasıl gireyim, hiç bir kağıdı alasım gelmiyor. Bana göre bankalar dahil hepsi primli. Döviz alalım diyoruz o da dengesiz. Ne yapacağımı şaşırdım. Çok sevdiğin ''oyun'' oynanıyor ve ben sadece seyrediyorum.
bi ben bi de leonardo fibonaççi,
çalışmamızın adı, lönkörlerin rüyası ismini taşıyor. asdas. :he:
https://i.hizliresim.com/CRwqDa.jpg
Açılar ve zamansal büyüklük farklı ancak son oluşan tepelerin uyumsuzluğu ve güç kaybı çok benzer. Mevcut yükselişin çok dik olması, piyasa yorumlarının çok olumlu gitmesi v.s. benim gözümde düzeltme ihtimalini kuvvetlendiriyor. Orta vadede borsa için çok olumluyum ancak bu hareketin düzeltmesi olmadan gidemeyeceğini tahmin ediyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.
sn cml para girişi çıkışı pasta atabilirmisin tşkl
Nüfusa oranladığınızda, Covid-19 vaka sayısında dünyada 1. olmuşuz.
tüm kapılar açık yabancıya sorgulama yok gel ne olursan ol gel.....
dolar gelsin euro gelsin dinar gelsin...
araplar kıçını yaya yaya geziyor...
şimdide toplu taşıma araçlarını durdurup hes kodu sorcaklarmış... :)
Yepisyeni ba$lık t0piğine talipliler bile yok.. ?? :notr:
dolarda 787 son kale gibi.
aşağısını kamuyu bırak mekez bilen durduramaz, bence.
Sen benim stratejimi anlaman çok zor , sen burada yazılanlara göremi oyunuyorsun ,oynuyorsan zaten bol bol gazoz kapağı biriktirirsin , kim ne yazsa yetişiyorsun ya çok bilgili sin , yada bildiğini sanan sanalcılardansın.
Buradan ayrılma strateji çıkar diye cunsen:kahkah:
Biraz daha Dolar mı alsak hâlâ taze ucuz gözümüzde..
sindoM anlamaya çalışmıyorum stratejini zaten hep bi eksik yazıyosun gerisi laf oluyo beri geliyo..
Oyun değil ki bu i$ler oynayalım. Anca trade+yatırım pe$indeyiz bu arenalarda..
Kamu amme hizmeti de yapyoz buralarda, yalan mı ?.
İki ucu boklu değneğin iki ayrı ucuna koymu$un bizi, neyse hadi bilgili ucu temiz sayalım,
ti$kürler iltifatlarına..
Sana neyi öğretmeye çalışıyorum yazılarını şimdi yazdığın gibi yaz , bak bende senin gibi başından ortasın sonundan yazdığımda havada kalıyor.Buraya yazdıklarının çoğu öyle bu yüzden yeri geliyor yazanlar ne yazdığını anlamadığı için es geçiyor.
Kolay gelsin bol kazançlar
134 bin endekste Bankaların koskoca holdinglerin durdukları fiyata bak.
Allah belanızı türlü türlü versin aralarından en beterini seçin başka da bişey denmez. Ottan b.. N hisseler katladı uçtu. Bunlar hala vagabond gibi avare avare bakınıyor
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavla mı atsak sindoM, bayma okuyucuları an bele..
...
Bu kısmıda es geçmeyesin örTmenim hem alı$kınız biz, deminki alıntı iletimin tam ortasından ;
"Kamu amme hizmeti de yapyoz buralarda, yalan mı ?."
Subjective gel de hele 148X'lere takılAk yine biraz..