Kurum hacimleri, gelen bilançolar, yatırımcı sunumu.....
Ismen de öyleydi grafik katlaya katlaya gidiyordu, daha hala ucuz...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kurum hacimleri, gelen bilançolar, yatırımcı sunumu.....
Ismen de öyleydi grafik katlaya katlaya gidiyordu, daha hala ucuz...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mesela borsada hacim ne zaman azalmış arttığı yerden? Komisyon oranı belli yaptığı hacim belli günlük geliri belli. Grafik filan bir kenara koyalım, 100 milyon sermayeli bir şirket en az 120 milyon kar ederse ( 2021 tahminim ) ederi ne olmalı sizce?
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8 Temmuz 27 Temmuz arası oluşan tepe. Kırmızı destek kırılması sonrası hızlı düşüş.
Yuvarlak içine aldığım kısımlar ne kadar benziyor. 1520 1530 civarına savrulma halen ihtimal dahilinde olsa bile kırmızı desteğin kırılıp sert bir düzeltme gelmesi kaçınılmaz görünüyor. Yarın sabah gaplı açılış ve 2 - 4 hafta arası sürecek düzeltme beklerim. Buraları tepe yapıp yeni bir en yüksek yapmadan aynı düzeltmeye girerse o da kabulüm.
![]()
Yok, ben parayı hissede kazandım viop hatta verdiğim zamana oranla en az kazandığım enstrümanlar arasında 1 numara.
Hissede her zaman devam, burayı otomatize edeyim daha da bakmam çok stresli bu iş.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birileri kafaya kafaya mı vuruyo Eur/Usd koca parite style..
Balinamsı gruplardır umarım..
Anlaşıldı Viop30 yattırımcıları thanksgiving tatilinde hindi tırtıklıyollar..
Bizden short devam BistekA & Grande Parite style..
Selamlar, iyi trade'ler..
AYNEN hisse ...uygun endeks ve uygun hisse varsa candır.
uzun vadede benim de hedefim bu.
100.000-200.000 doların olsun senede %40-50 dolar kar çok rahat yapılabilir.buda okyanusun kıyısında balık tutmaktır.ömür boyu seni ihya eder.hayatı yaşamak-sosyalleşmek-kariyer yapmak için voba veda etmek en iyisi.
Yer İmleri