Kozaların tabanı endeks kontratını da bozdu
Printable View
Kozaların tabanı endeks kontratını da bozdu
kozalı verdim..cünki endexte bugün ani bir satış beklıorum az bişeyde şort yazdım vioba gelirse neala..zaten çok zayıf duruyor spota göre sankim spotu aşağı çekecek..
son şort cetonumuda attım ya herro ya mero artık...tutmassa ters indikatör ilan edecem kendimi....
Olsun afiyet olsun mercimek olur işkembe olur damar tuzlama olur mis.
Haymanaya yerleşeli acayip aşeriyorum hamile gibi hayır olsun hamile boğa mı acaba endeksimiz :)
Memedabi vob yapman diyo yön söylemiyor ki minare mi şelale mi dioz elimizden tutan yok...
3079 reverse short yarım jetyoncuk
Tektaşa da cord. Alayına cord bugün.
Akkız da çift haneye göz kırpıyor artık.
Uzun vadeli kkm bence mantıklı değil zaten.en kısa vadede girmek gerekirse vade sonu tekrar yenilemek mantıklı böylece dolarda olası yukarı hareketlerde para kazanma şansı daha fazla olur.yoksa 12 aylık bağlarsın atıyorum ilk 8 ay dolar yükselir ohhh ne güzel dersin son 4 ay bi çakarlar icabinda butun kazanc buhar olur elinde faiz geliri kalir 1 bardak soğuk su içersin.
BofA güne THYAO alıp EREGL satarak başladı
https://www.linkpicture.com/q/999_14.png
vay arkadaş acele ettik terste kaldık emanuke....2820ye kadar spot alacak gibi....neyse son gülen iyi güler...
Neyse poz yazmıyorum günüm böyle geçiyor işte vaktim olduğ zaman. Bazen de bi terso kalıoz kemiğimize kadar sıyırıyor iblis.
Kendimi palanın emanetçisi gibi görüyorum. Topluyoz topluyoz aylarca.
Sonra tek yanlış pozda aidatı alıp gidiyor iblis.
Yanlış poz almamaya veya riski parayı daha iyi yönetmeye yönelik çılgın planlarım var.
Nasip bakalım.
3080 iki gündür patinaj bölgesi
BofA nın aldıkları,
https://www.linkpicture.com/q/666_12.png
Bankalarda ilginç işlemler oluyor .
onları tutarak diğer tahtalardan karşılıklı işlemlerle birileri pozisyon kapatıyor olabilir.
bu dediğim seneryo işlerse kısa vadede aşağı doğru uzun bir bar gelebilir.
teknik olarak tepe dönüşleri sert %3-5 arası olabilir .
zaten direnç bölgesi kırılırsa yeni trend başlar diye geçen hafta belirtmiştim.
Bar dizilimleri mayis haziran basindaki bar dizilimine benziyor, bugun ogleden dikkatli olmakta fayda var zirvelerde trade zordur. Dikkatli Olmakta fayda var.
Dolara mudahale ile ani bir inis bekleyen arkadaslar var. Ani bir inis-kalkis vs den daha onemlisi olan surdurebiligin onemli oldugunda hepimiz asagi yukari hemfikirizdir. Dolar buradan 13 15 arasi banda inecek istikrar saglanacaksa ne âlâ. Endekse ciddi manada bu satis getirir. Refah seviyemiz de aldigimiz zamlar ile bir hayli artar. Enflasyon su haliyle durdurabilir mi? Hiic sanmıyoru. Sene sonuna kadar memurlara 35 40 bandinda bir zam daha gelecek gibi duruyor. Alim gucumun cok daha iyi oldugu 2011 yilina baktigimda maasim dolar cinsinde. 1200 civariydi. 35 40 bandinda gelecek bir zam ile dolarda istikrar sağlandığını düşündüğümüzde benim maasim kabaca 1200 1400 olacak. Vallahi icimdeki cocuk bile buna koca bir kahkaha atiyor. İmkansiz... Dolar sene sonu 20 22 bandina oturur. Endekste 3 asagi 5 yukari yapa yapa gider durur. Ciddi manada 200 gunluk ortalamaya geri cektirecek bir sey olur mu olur fakat ben endeksin tumunun suan dolar cinsinden verdiğim araliklara fiyatladigini dusunmekteyim. Gecen aralik ayina kadar dolar zirveye gittikce enseks kosturdu. Bu sefer endeks bastan fiyatlamakta. Papaz her gun pilav yemez... Bu
XBANK tekrar 2500 denerse kıracak diyorum.
spot-30 açılışta 2974 gördü en düşük ve ordan 40 puan toparladı, tahmin ettiğimden daha kuvvetli, bankalar öncü
daha yukarıda kapanış beklentim devam ediyor, esas hareket data sonrası olacaktır, spot endeks için 3050 civarı direnç, vadeli 3100+ görecek diye inanıyorum
Bende fışkırttırır diye düşünüyorum. Sabah pazarı olunca genelde üüle oluy
ustalar bundan biyıl önce bir araba alabiliyodum 200bine amk şimdi arabanın üçte birini alamıyom borsadada bişey kazanamadım la benim para nereye gitti kafam şaştı.
Garan kötü yola mi düştü gene
Taktik gün içi oyunlarımızı yaptık, stratejik olarak ise, banka long, endeks short şeklinde bir düşüncem oluştu. Zaten banka long olduğum için, yanına azıcık %50 kadar endeks short ekledim, 3100 e kadar piramitle %100 short olurum, 3150 de ise artık gerek kalmadığı için stop olurum gibi bir oyun kurmayı düşündüm.
Bakalım olacak mı neler olacak. Bu kapsamda 3073 ortalama eccuk vurduk cordu.
Bakan Muş: İlk tescilden sonra şirketler, galeriler, rentacarlar 6 ay ve 6 bin kilometreyi geçmeden aldıkları sıfır araçları satamayacak - Dünya
Dünya internet sitesinde yayınlanan habere göre; Otomotiv sektöründe fiyatlar artışlarının önüne geçilmesi için yeni bir düzenlemeye gidiliyor. Yönetmeliğin hazır olduğu bilgisini paylaşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "İlk tescilden sonra şirketler, galeriler, rentacarlar 6 ay ve 6 bin kilometreyi geçmeden aldıkları sıfır araçları satamayacak" dedi.