Sayfa 980/1003 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,833 - 7,840 arası.

Konu: Viop XLII

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    BİST 100 2600 e kadar çekilmeyi normal sayarım
    usta ne anladım bu işden hep aynı yere gidiyoz hedef 3200 olmalı yoksa amk ne zaman para kazancaz

tahdacı hedef 3200 aksi takhtirde feci sövecem tahdacı

3.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Arkadaşlar
    Ben iki yıldır önemli kurum pozlarını excelde tutuyorum.
    Bunlardan ekmek çıkmaz.
    Sizi yanıltır.
    Fiyat dışı herşey bizi yanıltır.
    Buna rağmen
    Para giriş çıkış işlerini de Excel de tutuyorum.

Özet
    Piyasa yukarı gidecek
    Hareket sertleşecek
    Sadece yarın 15.30 olayı var.
    Başkada bir şey yok.
    Bugün düşmeye niyeti olmadığını ortaya net koydu.

Yarın kesinlikle 15.30 a şhort girmem.
    O saate kadar piyasa ne olursa olsun.
    Sn Deniz hocama güveniyorum.
    Veri zayıf gelecek.
    Ve Cuma muhteşem TDI ile düşmeyen piyasaya zayıf enflasyon verisi gelirse, bu işi ufak hasarla atlattık diyecekler.
    Ve
    Yukarı fişek.
    Sonra mı

Yine Deniz hoca dan
    O veriler aldatıcı ve enflasyon kalıcı
    Çok daha yüksek faiz artışı gelecek.

Bizdede garip durumlara hazırlık var gibi

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by Kurpiyer Yazıyı Oku
    Bu işler öyle kolay değil

sadece bugün yaşanan hareketin iç yapısı Acaba A B C mi itki mi indi..

yarın ki hareketin ardından itki mi tepe geçilecek mi sonucu ardından karar vereceğim.

ASLA BAŞARAMAZSINIZ.

VOB YAPMAYIN

BU İŞLER ÖYLE KOLAY DEĞİL..

Kurpiyer kağıtları kararken aklınızı alır.. bilemezsin...

Yön konusunu sakin kafa oturup düşündüm.

1. Kesinlikle henüz bir satış yok çok güçlü almaya devam ediyor. Oyundan çıkanın yerine yenisi giriyor. Tahminim götürenler maaş artışları vb.. sonrası millet dolardan da umudu kesince fon yatırımına yöneldi yani yerli fonlar.
    2. Dolar düşüşü harici borsayı düşürecek bi senaryo ben de bulamadım. Dolar düşerse de emlak, konut piyasaları patlar. Nasıl düşecek? Maaşlar yüksek kalır. 5500 alan adam 550 dolar mı alacak mesela 10 a kadar düşse, mümkün mü? İthalat patlar, zaten borç patlamış, cesaret edemezler daha çok para basarlar en kötü doları gene düşürmezler. Para yok mb de... Cari fazla da yok, ne olsa düşer bulamadım.
    3. Özetle, bankalar, gıdadaki pozum, sikorta alacaktım alamadım çok az aldım, bu tarz biraz ihmal edilen / ralliye geç kalan / çok dayak yiyen ezilenlerden bi portföy yaptım şimdilik devam diyorum.

Viop bugün 3040 döndükten sonra şelale beklentisi ile gaza geldim pozu tam dipte kapatmıştım ama 3050 tekrar short denedim halt ettik oradan long olsak olurdu aklıma da geldi ama illa pişman olacağız ya işte. 3060 stopladım.

Kısacası henüz bi aksiyon yok dağılabiliriz ama aksiyon olursa kısa sürede ve şiddetli olur artık buralardan bence de. Ortalamalardan uzağız.

Dolar bazlı 6 hafta üst üste prim yaptığı olmuş mesela son rallide. Henüz 3. haftadayız. Belli olmaz bu işler.

4. iki gündür haziran tepesi olan 2970 üstünde tutunuyor- güniçi satışlar 2970 altına kayamadan kesiliyor.. teknik olarak oynaması basit, 2970- 2940 aralığı trailing stop olarak izlenir, long devam edilir

açık poz sayısında gözlenen 15 bin artış cesaret verici, yarın kuvvetli satış gelme ihtimali çok düşük.. günün kırılma noktası 15.30 amerikan enflasyon verisi olabilir, beklenenden düşük gelecek ve borsalar bunu yukarı oynayacaktır.. o saate kadar eksiye düşse, shortçuya cesaret verse dahi, gün sonunu artı kapatacak

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    2. Dolar düşüşü harici borsayı düşürecek bi senaryo ben de bulamadım. Dolar düşerse de emlak, konut piyasaları patlar. Nasıl düşecek? Maaşlar yüksek kalır. 5500 alan adam 550 dolar mı alacak mesela 10 a kadar düşse, mümkün mü? İthalat patlar, zaten borç patlamış, cesaret edemezler daha çok para basarlar en kötü doları gene düşürmezler. Para yok mb de... Cari fazla da yok, ne olsa düşer bulamadım.
    ekran kuru düşerse sıkıştırma için düşer...
    türevler mısır gibi patlar aşağı çeker.
    düşürmelerine de gerek yok..dolaylı düşüyor zaten..
    bu eğimle bile reel kur değerleniyor.. (tüfe üfe kısmı ehh mehh)
    Memento mori

6. Dolarda 18 e hukumet razi. Nebati yolunu yapti zaten gecen tvde. Aralikta da 18 di simdi o kadar enflasyon oldu hala 18 tl deger kazandi diyor

7. Martta da düşecek yeri yok diyordu...
    Maden lambası..
    Memento mori

8. Bende pozisyon vs yok. Ana fikrimi söyleyeyim. Tahıl yağ gübre ihtiyacı tamamlansin ab nin. Sonra Rusya nin faturası bize çıkar. Şuan Rusya'nın nefes borusu biziz. Ab nin de nefes borusu biziz. Onların zaruri ihtiyaçlarını temin edelim sonrası bize bir şey çıkar şapkadan diye düşünüyorum.

Sayfa 980/1003 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •