EROL MÜTERCİMLER: TÜRKİYE'Yİ BEKLEYEN ASIL TEHLİKE... | MURAT MURATOĞLU
çok güzel ya. :kahkah:
https://www.youtube.com/watch?v=WmyRbnipH9c
Printable View
EROL MÜTERCİMLER: TÜRKİYE'Yİ BEKLEYEN ASIL TEHLİKE... | MURAT MURATOĞLU
çok güzel ya. :kahkah:
https://www.youtube.com/watch?v=WmyRbnipH9c
ters bayrak hikayeside Nuri nin millet :)
tiktir et zaten topik görüceğini görüyor bileceğini biliyor biz düşüş nerde bitecek ona bakalım.
ben arkada 2 tarih takip ediyorum emlak 22-23 ekim RTE nin katılacağı brics hikayesi diğeri 3 kasım ekim enflasyon rakamı takip ederim.Şurası dip burası çukur anlamam boş işler :kahkah:
adam yazmış 8700 döner eeeeeeeeeeeeeeeee o seneryo çalışmazsa 7300 beklerim arada ne oynuyor %18 fazla sonra analiz yaptım :drunk:
o nedemiş bu ne demiş.. ona bak grafiğe bak habere bak .. böyle hayat mı olur yaw.
gün başladımı başladı..hergün yenidir. dipmiş tepeymiş bulmak saçmalık. dipte yok tepede yok.
tepeyi işaretleyenler borsanın zirve yapmasını % 800 yükselişi malak gibim izledi :drunk:
sorsan hepsi buldu :kahkah:
geçin bu işleri.
KORKAKLAR CESURLARA TEK KELİME EDEMEZ..ANCAK ONLARIN HİKAYESİNİN DEDİKODUSU YAPAR.
Kimse orta vadeli öngörüyü yazıp kayıt altına almak zorunda değil-saygı duyarım....AMA BUNA CESARET EDEMEYENLER, fikrini yazanların düşüncesini itibarsızlaştıramaz ..Onlara tek laf edemez.
Kimseyi bacağından asmıyoruz.Evine haciz gelmiyor..Burada ibreti alem için teşhir etmiyoruz.
istediğimiz, ORTA VADELİ DİP DÜŞÜNCENİ NET olarak yazman ve olası 5 aylık hedefi vermen.AMA ŞARTSIZ-ANKARAYI GEÇERSEN KONYA GÖRÜNÜR DEĞİL..Çünkü fikir beyan edenleri tiye alıyorsun..O zaman en güzelini sen yap...ZAMANI GELİNCE İLK ÖNCE BEN TAKTİR EDECEĞİM.
Tabii bu daytradeci düşüncesi.
Trend takibi yapanlar varsa,
Düşerken hisse alınmaz, ayak topuuna kadardüşüp diz seviyesine gelince alınır göbek seviyedi geçilip baş seviyesine kadar tutulur, baştan geri gelmeye başladı göbek seviyesinde satılır.
Aslında burda bi sıkıntı mevcut, asıl pata diz ile ayak topuuu
Ve
Göbek ile başta
Normalde diz seviyesinde al göbek seviyesinde ver derdi kulakları cinlasın ariston abi
bak bunu yazıyorsun git arkada yazdığın yoruma bak 8700-8400 bandını veriyorsun burası çalışmazsa dediğin bant ismailin bantı bugun vermiş sonra ne yazmışın iran israil olayları olursa 7300 yazmışın bunada ben orta vade analiz yaptım diyorsun .bekle grafın üzerinden anlatacam.
ne dediğinizi ne yazdığınızı boş verin.
dedikleriniz yazdıklarınız sizlere para kazandırmaz/kaybettirmez
(takipçilerinizden abonelikle para almıyorsanız)
LONG / SHORT
tuşa bastınız mı tuşa ???
iyi geceler.
işaretlediğim bantı ben 3.40 larda verdim ne yazmışım bugun 2.60-2.65 kadar olan geri çekilme normal yalnız ara destek kırılırsa daha farklı fiyatlama yapılıyor aradaki boşluğu görüyorsun 2.55-2.10 lar bunun nerede duracağını sallamak bana uymaz ama yol gösterici olur diye soranlara yukarda 1 formasyon olduğunu , kanal alt bandını belirttip kenara çekildim benim için olay şimdilik bu
KAFA BASMIYOR..İSMAİL 10 KERE buradan almayanı döverler dedi...
9400 için dedi..hem de defalarca...PEKİ BENDEN DUYDUNMU....
Ben İSMAİLİ DE TAKMAM..Benim asıl olay 2 Lİ TEPE TAM DÖNÜŞ NOKTASI OLAN 8600-700 dür.
ama İSRAİL olayı nükleere sarkarsa bunun 7200 deki 2 dolara kadar ineceğini herkes bilir.
ONU GEÇ KOÇUM..ORTA VADELİ ÖNGÖRÜN YOKSA SUSACAKSIN...bunun aynısını 12 temmuzdada yaptın...
aynısını endeks %20-25 düşecek dediğimdede yaptın...
İstediğn yerden bul..önemli olan SIKIYORSA ORTA VADELİ DÜŞÜNCEN OLSUN..AMA bukadar korkaksın..
yalannnnnnnnnnnnnnn..
3.70 dolar hedef dedin ..ve bunu senin izninle kayda aldık..işte belge..söz uçar yazı kalır...
hatta endeks %20-25 düşecek dediğimde ..en büyük muhalefet sendin..
https://i.hizliresim.com/1wqb7yg.PNG
Burda olay tamamen sitirateşik bi durum
Bi koyup üc almayı herkes ister
Ve herkes görüyor düşüşü
Kimler şort basabildi.
Heran tepki gelebilir düşüncesi ve global piyasaların ralli yapması seni lönk tuşuna zorlar veeee çuvaldasın.
Bu arada dow 69 bine kadar gidebilir, ben bunu çoook önceleri yazdım dı çıtak dayucuğum da bana güldüydü.
Demek ki bizim burda ortavadeli analez yapınca gülüyorlar
Bırak İSMAİLİ-ALİYİ..yemişim onları..kim takar.eski çamlar bardak oldu..
SİNDOMA NEREDEYİZ..KENDİ DÜŞÜNCEN OLUR VEYA BAŞKASININ SANA UYGUN DÜŞÜNCESİ DE OLUR..HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL..Ben bu gün nerede olduğumuz yazdım..bozkurtta yazdı...
https://i.hizliresim.com/2dsw4gl.PNG
3.70 hedefi sen kapı kapı millet ne analiz yapmış diye kuş sitesinde gezerken 2 graf nerden çalıp gelip burada bilmişlik taslarım diye gezerken ben bunu 2.45-2.50 bandında formasyon hedefi olarak vermişim ne görmüş 3.44 %40 dolar bazlı yukarı hareket ama sende öyle bir kafa varki burada kendine güldürüyorsun :)
Millet konu komşuda bu kafa basmayan YÜREKSİZLE NEDEN muhatap oluyorsun diyor..KEDİNİN kuyruğunu yakaladım diyorum..
Geç onu hakaretleşmeye gerek yok..sence kaç numaradayız.
cevap ver bu konu adil şekilde kapansın...
CEVAP VEREMİYORSAN düşüncesini yazanlara SAYGI DUY..
adamla kimse muhattap olmak istemediği için sorusuna cevap yazmıyor. 100 kere daha soruyoru.
3 gündür soruyoru...
ama anlamıyor... beyin süngere dönmüş.
kendi yazılarını 500 kere alıntı yapıyor ..kendini teprik ediyor.
bozkurtada sen beni tebrik etmedin diye stem ediyor. :he:
16 diyem bende rahatlasın zavallı.. attım tabi..yoksa sabaha kadar sorar bu ileri zeka. :he:
at bi rakam gözünü sevem.. kurtar bizi :dvr::dvr:
bu gece 5 daire parası kaptırmamış gibi rahatça uyusun... :drunk::drunk:
KAYITLARA GEÇSİN..14 EKİM 2024 SİNDOMA yine yine yeniden...ORTA VADELİ düşüncesini açıklayamadı..Açıklamak zorunda değil..Ama açıklamadığı halde açıklayanlara laf çakıyor..
Er meydanına çıkmayıp erlere laf atıyor...
2.60 dolar altında 2.50 dolar..orayı kırarsa 2.40 olacak...OLMADI KASIM neflasyon iyi gelirse burası dip...ANNEANNEM makyaj yaparsa güzel olur...Bu modelde teknikle devam..:)
Bunu 12 temmuzda yaptı..(düşüşten önce)..şimdi yine aynı...
HASET ADAMI BİTİRİR..
iyi geceler efendim.
97 kişi var adam yerine koyup bir allahın kulu cvp vermedi hadi git yat içinde patladı kimse yazmayınca uyuyamaz bu şimdi :kahkah:
Evet abka dayucuğum biraz gergin hakkaten enteresan bir durum, oysaki tüm ortavadeli analizleri cuk oturuyor, paraları katlaya katlaya benden parasayma makinesi isteyeceğine, sindoma abi ye grafta nerdeyiz diye sorması garip
Yarın deptürürsek sindomadan bilirüm, düşersek emlak tan :drunk: suçu şindiden atalım gitsin bu ikisine
Burada kimse düşüncesini yazmak zorunda değil..Kiminin fikri net olmayabilir vs...BUNA SONUNA KADAR SAYGIMIZ VAR.
SORUN ŞU madem sen benim 5 ay aradan sonraki ilk orta vadeli düşüncemi eleştirdin...O ZAMAN SENİNKİ YANLIŞ..BANA GÖRE BÖYLE OLMALI DEMELİSİN..Biz de onu kayıt altına alır..elbette sen de haklısın deriz.
EMLAKA DEDİM..madem beni eleştirdin..200 günlük kırılmadı diye(ama 30 günde kırıldı), o zaman BUYUR EFENDİM ORTA VADELİ ÖNGÖRÜNÜ YAZ..ONDADA TIK YOK..
Bu 2 zat dışında kimseye ısrarcı olmadım..
Viob daki 90 bin long 12 bin ortalama ile ne kadar zarar edecek. Bunların teminat tamamlamak için büyük bir ihtimal hisse satacak. Robotlar peşine takılacak böyle böyle 150-220 USD arası büyük ihtimal gözüküyor. Biri çıkıp artık faiz indirimleri başlayacak vs umut olur ama bunlar bahara kadar böyle bir şey diyemez.
Ben yine 13 e basıyorum cetonumu abka abi :drunk:
emlak bence 31 deyiz :)
yazmıcaktım senin için yazdım.
Efenim önce kendimi tanıtayım...
Ben 6C sınıfından KısaVade :wave:
XU100 için bazı yakın gösterge değerleri:
Haftalık IM CS desteği : 8.579,50
Önceki Yılın Zirvesi : 8.562.70
Günlük Pivot(Yarın Açılış Sonrası): 8.755,666(Emlak hocu bi ateyiz olarak yorumun var mı? :evil:)
Haftalık Pivot: 8969,55.
https://i.ibb.co/0Ypc67w/xu100.png
viop yeşil mi kırmızı mı kapattı
Ben kaçar hayırlı akşamlar .