Sayfa 989/998 İlkİlk ... 489889939979987988989990991 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 7,905 - 7,912 arası.

Konu: Viop LIX

1. 97 kişi var adam yerine koyup bir allahın kulu cvp vermedi hadi git yat içinde patladı kimse yazmayınca uyuyamaz bu şimdi
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    şuanda 5 dk anket açtım bu grafı ciddiye alıp 1 kişi yazsın senin bu isteğine bende yazıcam zil çaldı başladı anket.12.08 biter anket
    O zaman eski bir viop cu olarak ben yaziyorum

12 diyorum

Bu arada farklı görüşler iyidir, ben her ikinizi de okuyorum ve takip ediyorum

Sürekli %100 bilsek, burada ne işimiz var, saygılı olduktan sonra her türlü görüşe açık olmak lazım

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    97 kişi var adam yerine koyup bir allahın kulu cvp vermedi hadi git yat içinde patladı kimse yazmayınca uyuyamaz bu şimdi
    gözünü sevem at bi rakam etme eyleme..

4. Evet abka dayucuğum biraz gergin hakkaten enteresan bir durum, oysaki tüm ortavadeli analizleri cuk oturuyor, paraları katlaya katlaya benden parasayma makinesi isteyeceğine, sindoma abi ye grafta nerdeyiz diye sorması garip
    Yarın deptürürsek sindomadan bilirüm, düşersek emlak tan suçu şindiden atalım gitsin bu ikisine

5.  Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    O zaman eski bir viop cu olarak ben yaziyorum

12 diyorum
    aman eski deme abka başlar şimdi senelerini anılarını anlatmaya bırakın yatsın uyusun
    FORMASYON AVCISI 53

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Evet abka dayucuğum biraz gergin hakkaten enteresan bir durum, oysaki tüm ortavadeli analizleri cuk oturuyor, paraları katlaya katlaya enden parasayma makinesi isteyeceğine, sindoma abi ye grafta nerdeyiz diye sorması garip
    Yarın deptürürsek sindomadan bilirüm, düşersek emlak tan suçu şindiden atalım gitsin bu ikisine
    dayu artık bi nefes alsın çıkalım yaaw

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Evet abka dayucuğum biraz gergin hakkaten enteresan bir durum, oysaki tüm ortavadeli analizleri cuk oturuyor, paraları katlaya katlaya benden parasayma makinesi isteyeceğine, sindoma abi ye grafta nerdeyiz diye sorması garip
    yazmadıkça çıldırıyor ama bu işlerin bütün sorumlusu sensin o grafı sen getirdin buraya adam sabah akşam herkese yolunu kaybetmiş gibi nerdeyiz diye soruyor bu işin vebali var
    FORMASYON AVCISI 53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    şuanda 5 dk anket açtım bu grafı ciddiye alıp 1 kişi yazsın senin bu isteğine bende yazıcam zil çaldı başladı anket.12.08 biter anket
    Burada kimse düşüncesini yazmak zorunda değil..Kiminin fikri net olmayabilir vs...BUNA SONUNA KADAR SAYGIMIZ VAR.

SORUN ŞU madem sen benim 5 ay aradan sonraki ilk orta vadeli düşüncemi eleştirdin...O ZAMAN SENİNKİ YANLIŞ..BANA GÖRE BÖYLE OLMALI DEMELİSİN..Biz de onu kayıt altına alır..elbette sen de haklısın deriz.

EMLAKA DEDİM..madem beni eleştirdin..200 günlük kırılmadı diye(ama 30 günde kırıldı), o zaman BUYUR EFENDİM ORTA VADELİ ÖNGÖRÜNÜ YAZ..ONDADA TIK YOK..

Bu 2 zat dışında kimseye ısrarcı olmadım..

Sayfa 989/998 İlkİlk ... 489889939979987988989990991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •