istese %20 gitsin..Borsalar her zaman zirve tazeler.Yüksekten hedef vermek kolaydýr.Ama alttan vermek sýkar...
Orada ZAMAN(30 GÜN) varsa o koþul gerçekleþince bakacaksýn.
Orta vadeli çeliþen tek mesaj göster..Ben piyasa hakkýnda çok yazmam.En son orta vadeli görüþüm 12 temmuzudr
Kafa karýþtý her halde..
Cidden ORTA VADELÝ YORUMUNU BAHÞEDERMÝSÝN...
Ne yorumu-ne muhakemesi..Bunlarý senden istedim..Sonra güldüm...Ancak polemik. EVRÝM -DÝN -ATEÝZM...
Tekrar hayýrlý ptesiler.Tengri seni korusun.Olmadý EVREN..
Bear_Bull
@BearBull26
Bazý iþler var, mecburuz. TR halký iþ beðenmiyor, örnek çok..
Ýzmirli bir Tavuk firmasý, en büyüklerden biri 280 çiftliði var...
Çiftliklerinin baþýna kâhya bulamýyor...
Hükümete baþvurdu ve mülteci getirdi..Afgani.. Ne yapsýn??
Ýstanbul Þile'de bir müteaahit arkadaþýmýn 3-4 senedir inþaatlarýnýn baþýnda /gece bekleyen afganlý biri var..
Þimdi evlendirmek istiyor.. 5 sene evli kalacak bir kadýna da aylýk 20.000 verecek.
Yani o kadar afganlý iþe yarýyor ki, býrakmak istemiyor..
Mülteci iþi karýþýk..
Bursa küçük sanayi oto tamirhanelerini bir dolaþ ..þaþýrýrsýn..
yüzlerce kalifiye suriyeli.. araba tamirinde..
Endeks grafiði aslýnda çok açýk gösteriyor..2 cent dip bunun altý yok..3.21 cent ara dirençti kýralamadý geri döndü..asýl hedef 5 cent..strateji ne olur..buralardan aþaðý doðru þu anki kurla 70 bin diptir..kademeli alýma geçilir..dönüþ belki 3-6 ay sürer..3,2 kýrýlýnca pozisyon artýrýlýr spotun üstüne viopta eklersin..gözünü yumup 5 centi beklersin ..sonra realize olup çanak katlama hayalleri kuranlarý izlersin..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Kabine hikayesi feyk deniliyor doðrumu varmý net bilgi
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yer Ýmleri