97 kiþi var adam yerine koyup bir allahýn kulu cvp vermedi hadi git yat içinde patladý kimse yazmayýnca uyuyamaz bu þimdi![]()
97 kiþi var adam yerine koyup bir allahýn kulu cvp vermedi hadi git yat içinde patladý kimse yazmayýnca uyuyamaz bu þimdi![]()
Evet abka dayucuðum biraz gergin hakkaten enteresan bir durum, oysaki tüm ortavadeli analizleri cuk oturuyor, paralarý katlaya katlaya benden parasayma makinesi isteyeceðine, sindoma abi ye grafta nerdeyiz diye sormasý garip
Yarýn deptürürsek sindomadan bilirüm, düþersek emlak tansuçu þindiden atalým gitsin bu ikisine
Burada kimse düþüncesini yazmak zorunda deðil..Kiminin fikri net olmayabilir vs...BUNA SONUNA KADAR SAYGIMIZ VAR.
SORUN ÞU madem sen benim 5 ay aradan sonraki ilk orta vadeli düþüncemi eleþtirdin...O ZAMAN SENÝNKÝ YANLIÞ..BANA GÖRE BÖYLE OLMALI DEMELÝSÝN..Biz de onu kayýt altýna alýr..elbette sen de haklýsýn deriz.
EMLAKA DEDÝM..madem beni eleþtirdin..200 günlük kýrýlmadý diye(ama 30 günde kýrýldý), o zaman BUYUR EFENDÝM ORTA VADELÝ ÖNGÖRÜNÜ YAZ..ONDADA TIK YOK..
Bu 2 zat dýþýnda kimseye ýsrarcý olmadým..
Yer Ýmleri